Din pensionsmægler – få uvildig rådgivning om dine medarbejderes pensionsaftaler

Er din virksomheds nuværende pensionsaftaler up-to-date? Og ved du, hvordan forsikringerne dækker? Er jeres ordning placeret hos det selskab, der giver det bedste afkast på markedet?

Pension er for mange et lavinteresse område, men det er ærgerligt - for det er faktisk mange penge, som bliver brugt på pension. For den enkelte medarbejder kan en god pensionsordning, med de rigtige priser for forsikringsdækningerne, lave omkostninger og et højt afkast betyde forskellen på en god og en mindre god pensionstilværelse.

Hos PwC giver vi dig reel og uvildig rådgivning om dine medarbejderes pensionsaftaler, så du sikrer den bedste pensionsløsning for dine medarbejdere

Din personlige pensionsekspert

PwC’s pensionsmægler kan hjælpe dig med at optimere din virksomheds pensionsaftaler i forhold til:

  • En pensionsaftale, som understøtter virksomhedens pensionspolitik
  • Valg af pensionsleverandør
  • Den rette service- og pensionsrådgivningsaftale overfor medarbejdere og administration

Vores pensionsmæglere giver dig

En optimeret pensionsaftale

Gennem et udbud af pensionsaftalen kan medarbejderne opnå konkurrencedygtige omkostninger, priser og vilkår. I mange tilfælde kan en forhandling med den nuværende leverandør imidlertid også give en gevinst på de økonomiske parametre.

Løbende rådgivning

Vi kan være din pensionsekspert i dagligdagen, så du får sikkerhed for, at pensionsaftalen er tilpasset i forhold til markedet og lovgivningen. Derudover kan vi hjælpe i særlige situationer, hvor en medarbejder er kommet i klemme f.eks. ved udbetaling af en forsikring.

Oplæg til serviceaftale og rådgiverkodeks

Vi udarbejder et oplæg til en serviceaftale for at afstemme forventninger til, hvor lang tid der f.eks. skal gå fra en medarbejder bliver ansat, til han bliver tilbudt en rådgivningssamtale. Vi mener desuden, at der skal nedskrives et rådgiverkodeks, så virksomheden har en vished for, at pensionsaftalens muligheder bliver udnyttet.


Vores proces

Pensionsmægler - proces - PwC


Skal vi mødes og tale om pension?

Tag første skridt til at forbedre dine medarbejderes pensionsopsparing nu. Lad os mødes og tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at optimere din virksomheds pensionsaftaler og serviceaftale. Vil du læse mere, kan du læse vores pressemeddelelse.


Hvad siger kunderne om samarbejdet med vores pensionsmæglere?

Ulrik Langermann, HR-direktør i Grontmij

"Grontmij ønsker at udvise socialt ansvar over for den enkelte medarbejder og sikre, at der er et rimeligt sikkerhedsnet ved medarbejderens død, sygdom og pension. Det ønsker vi at opnå via en stærk og konkurrencedygtig pensionsløsning for medarbejderne. Det kan dog være svært på egen hånd at finde den bedste løsning, da markedet ikke er specielt gennemskueligt. Vi fik en uvildig sparring fra Kim Sejer, der gjorde os i stand til at træffe nogle gode beslutninger for både virksomheden og ikke mindst medarbejderne, der nu kan glæde sig over at have fået en bedre pensionsordning. Samtidig ønsker vi i fremtiden løbende at justere og afprøve, om vi har en optimeret pensionsløsning i forhold til markedet."

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.