HR Nordic

I løbet af de seneste år er whistleblowing, medarbejderes brug af de sociale medier samt behandling af personlige oplysninger i ansættelsesforholdet blevet mere og mere aktuelt. Udviklingen i Danmark, Norge og Sverige er på nogle punkter gået i hver sin retning, men der findes også mange fællestræk.

HR Nordic blev afholdt den 15. maj 2014 med en gennemgang af reglerne for whistleblowing, medarbejderes brug af de sociale medier samt behandling af personoplysninger i ansættelsesforholdet ud fra et komparativt perspektiv. Må medarbejderne ”blow the whistle”? Hvor går grænsen i forhold til medarbejdernes ytringer på de sociale medier? Og hvordan skal arbejdsgiver behandle personlige oplysninger i ansættelsesforholdet? Dagen tog afsæt i virkelige cases og sammenlignede ligheder og forskelle mellem de nordiske lande. 


Om HR Nordic

HR Nordic er for dig, som arbejder med nordiske HR-spørgsmål. Vores ambition er at tilbyde seminarer med forskellige temaer ud fra et nordisk perspektiv med henblik på at udbrede viden og erfaring landene imellem. HR Nordic holdes i København og Malmø, og vores foredragsholdere er eksperter inden for HR-jura og skat fra Moll Wendén Advokatbyrå, PwC i København og Malmø samt gæsteforedragsholdere fra PwC i Norge.