Publikationer

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2014

Find ny inspiration til dit bestyrelsesarbejde i PwC’s nye udgave af ”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2014”. Læs mere og bestil eller download her.

Bestyrelsesevaluering

Rapporten om bestyrelsesevaluering præsenterer resultatet af en spørgeskemaundersøgelse og interview med en række bestyrelsesformænd, ligesom der trækkes på PwC’s erfaringer fra rådgivning af bestyrelser om blandt andet bestyrelsesevalueringer.

Board Effectiveness: What Works Best

Bestyrelsens opgaver varierer med den omskiftelige verden hvori de opererer. Behovet for hele tiden at forholde sig til nye områder er stadigt stigende. "Board Effectivness: What works best", er en praktisk guide til en række af de udfordringer, bestyrelser står overfor i forhold til at øge effektiviteten og kvaliteten af bestyrelsens arbejde.

Audit committee effectiveness: What works best, 4th edition

Bestyrelsens opgaver varierer med den omskiftelige verden, hvor i de opererer og behovet for hele tiden at forholde sig til nye områder er stadigt stigende. 'Audit Committee effectivness: What works best', er en praktisk guide til en række af de udfordringer bestyrelser står over for i forhold til at øge effektiviteten og kvaliteten af bestyrelsens arbejde.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2012

I dette års udgave af ”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2012” sætter vi fokus på aflønning og vederlagspolitik for topledelse samt en række relaterede spørgsmål.

Inspiration from the top - The Chairman's Agenda

The Chairman's Agenda er baseret specifikt på interviews med nogle af Danmarks førende og respekterede bestyrelsesformænd, – hvad der inspirerer dem, opmuntrende drøftelser og diskussion. Forfatterne vejleder bestyrelsesformænd og giver forslag til, hvor de kan finde yderligere oplysninger, værktøjer og modeller til støtte i deres arbejde.