Uddannelser og kurser

For at matche fremtidens øgede krav må bestyrelsen løbende sikre, at den følger med i og sætter mål for egen governance. Det er vigtigt, at bestyrelsen samlet set besidder de kompetencer, der skal til for, at virksomheden kan nå sine mål og leve strategien ud. På samme måde skal du som bestyrelsesmedlem sikre din egen fortsatte udvikling og løbende kunne dokumentere den værdi, du skaber for virksomheden.

Uddannelser tilpasset dine behov

I samarbejde med PwC har Aarhus Universitet Aarhus Universitet udviklet en palette af uddannelser, der er målrettet og tilpasset de særlige udfordringer, der er på forskellige stadier og i forskellige roller i din bestyrelseskarriere. Uddannelserne tager udgangspunkt i de særlige forhold, der gør sig gældende for bestyrelsesarbejdet i fx offentlige virksomheder (kommuner eller regioner) eller SMV'er.

Fra teori til praksis

Målet med uddannelserne er, at du som deltager ikke kun lærer nyt, men også lærer, hvordan du sætter din opnåede viden og dermed øgede kompetence i spil i bestyrelsesarbejdet og bestyrelseslokalet, ligesom undervisningen forholder sig til de særlige forhold, der er kendetegnet for din branche. Alle uddannelser er bygget op omkring undervisning, workshops og egen refleksion, der er tilpasset dit udgangspunkt for bestyrelsesarbejdet.

Hvilken uddannelse skal du vælge?

Læs mere om de enkelte uddannelser, vi udbyder, nedenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en afklaring af, hvilken uddannelse der er mest relevant for dig. Overvej gerne, om du har en bestyrelseskollega, der også ønsker at dygtiggøre sig. Vores erfaring er, at det er nemmere at styrke det samlede bestyrelsesarbejde, hvis I er minimum to til at præge arbejdet med nye input.

Uddannelser målrettet bestyrelsesmedlemmer i den private sektor:

Kurser

Vi tilbyder også en række kurser med specifikt bestyrelsesindhold. Du kan finde en oversigt over bestyrelsesrelaterede kurser her:

Hvis du vil vide mere...

... Så ring eller skriv til os for en afklaring af, hvilken uddannelse der matcher dine behov.