Ledelsesrapportering

Opfylder I kravene til ledelsesrapportering?

Der er store krav til ledelsesrapporteringen, der både skal give overblik over resultatmålene og skabe et godt grundlag for fremtidige beslutninger. Vi kan hjælpe din virksomhed i gang med effektiv og kvalitetssikret ledelsesrapportering.

Tilgængelig information og fastsættelse af mål

Ledelsesrapportering er et vigtigt punkt på dagsordenen i de fleste virksomheder. For at kunne levere en rapport, der viser, at du har opfyldt resultatmålene, kræver det en forståelse for det enkelte mål. Det kræver også at du har mulighed for at indsamle den information, der dokumenterer, at du har opfyldt målene. Mange føler imidlertid ikke, at de nemt har adgang til den information, de har brug for, og der er ofte usikkerhed og diskussioner omkring definitioner og kvaliteten af data.

Effektiv ledelsesrapportering kræver systemunderstøttelse

Effektiv ledelsesrapportering kræver systemunderstøttelse, og består bl.a. i at implementere en Business Intelligence løsning, der samler data fra forskellige kilder til én samlet sandhed. Informationerne distribueres og præsenteres i rapporter, der er grundlaget for at træffe intelligente, forretningsmæssige beslutninger. Vi har mange års erfaring med ledelsesrapportering, og kan hjælpe din virksomhed godt i gang.

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst med vores kunder, så kontakt os. Du finder kontaktinformation øverst til højre på siden.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.