Finance

Optimér din virksomheds økonomistyring, lønsomhed, rentabilitet og processer bl.a. gennem shared service og outsourcing med PwC’s Financial Effectiveness team. Vi leverer skarpe løsninger til både den private og offentlige sektor.

Står du overfor udfordringer med at få skabt direkte sammenhæng og gennemsigtighed mellem de forretningsmæssige aktiviteter og de afledte finansielle resultater, eller oplever du et pres for øget effektivisering af jeres kerne- og støtteprocesser, det kan være automatisering af data flow og informationsstrømme?

PwC kan hjælpe dig med at optimere de administrative funktioner og processer. I tæt samarbejde med din virksomhed, hjælper vi dig med at forbedre økonomistyringen, så du sikrer holdbare løsninger. Med udgangspunkt i vores økonomiske, organisatoriske og tekniske kvalifikationer fokuserer vi bl.a. på at styrke din økonomifunktionens transaktionsbehandling og rapporteringskompetencer, samtidig med at evnen til at understøtte ledelsens beslutningstagning og virksomhedsstrategi styrkes.

Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder og institutioner i den private og offentlige sektor – både i Danmark og internationalt – og vi kan dermed tilbyde et omfattende branchekendskab og trække på vores internationale netværk samt eksperter inden for skat og revision.