Årets Ejerleder 2013

Få inspiration af landets bedste ejerledere

Landsvinderen for Årets Ejerleder 2013 blev Thomas Dinesen fra Dinesen Floors A/S. Thomas var blandt de syv regionsvindere, der dystede om titlen.

Den succesfulde ejerleder tør kaste sig ud i innovative ideer, skabe radikale forandringer og være omstillingsparat i forhold til markedet.

Årets Ejerleder 2013 sætter fokus på innovation, forandring og omstilling. Deltag når vi kårer virksomhedsledere i Danmark, som besidder de tre egenskaber, og deler deres personlige succeshistorier til inspiration for andre.


Ejerledernes succeshistorier

Få inspiration og råd fra den succesfulde ejerleder Morten Vestergaard, Vestergaard Group. Hør ham fortælle om vejen til en omstillingsparat og innovativ virksomhed.

Morten Vestergaard, Vestergaard Group

Årets tema

Årets Ejerleder 2013 sætter fokus på innovation, forandring og omstilling. Den succesfulde ejerleder tør kaste sig ud i innovative ideer, skabe radikale forandringer og være omstillingsparat i forhold til markedet.

Jury og udvælgelsesproces

Hvert år analyserer PwC 3.000 ejerledede virksomheder, hvoraf 75-100 udvælges til interviews. Derefter udpeger juryen vinderne i hver landsdel og på landsplan. 

Kriterierne og udvælgelsen

Kåring 2013

Følg med i kåringen 2013. Følgende sider vil løbende blive opdateret med finalister og kåringer.

Tidligere vindere

Kontakt

Vil du vide mere om kriterierne for kåringen af Årets Ejerleder, så er du velkommen til at kontakte Lasse Skov Kristensen:
Email: lak@pwc.dk
Tlf: 3945 9104

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.