Alle talenter under ét tag

Saml alle kompetencer i én virksomhed og fremstå som en stærkere og mere seriøs spiller på markedet. Det er baggrunden for, at Morten Vestergaard har oprettet Vestergaard Group, hvor fremtiden bl.a. byder på nye eventyr i Brasilien.

Morten Vestergaard fra Vestergaard Marine Service vandt regionsprisen i Nordjylland ved kåringen af Årets Ejerleder 2012. Men hvad er der sket siden da? Vi har spurgt Morten Vestergaard om hans og virksomhedens udvikling siden kåringen sidste år. Hør bl.a., hvordan hans virksomheder er blevet samlet under oprettelsen af Vestergaard Group.

”Vi er efterhånden blevet til en familie af flere virksomheder. Et af vores største tiltag i år har derfor været at samle virksomhederne under oprettelsen af Vestergaard Group. På den måde har vi samlet alle vores kompetencer under ét tag. Dette har spillet en væsentlig rolle over for vores kunder, i og med at vi fremstår som en endnu stærkere og seriøs spiller på markedet, hvilket samtidig har styrket vores image udadtil,” udtaler Morten Vestergaard, ejer af Vestergaard Marine Service.

Hos Vestergaard Marine Service bidrager alle de ansatte med innovative idéer til produkter og forbedringer. ”Jeg agerer i den forbindelse som et filter for at komme frem til de gode ideer”, fortæller Morten Vestergaard.


ISO-certificering efter kundernes ønske

På det seneste har flere af Morten Vestergaards kunder efterspurgt, om virksomheden havde en ISO-certificering. Hos Vestergaard Group går man langt for tilfredse kunder, og da Morten Vestergaard undersøgte kravene for certificeringen, viste det sig, at virksomheden allerede opfyldte størstedelen af kravene. Han tog derfor initiativet til at ansøge om en ISO-certificering, som han forventer at få i løbet af august 2013.

”Denne ISO-certificering vil have en stor betydning for vores image over for vores eksisterende og potentielle kunder”, siger Morten Vestergaard.


Flad struktur med netværk af projektledere

Morten Vestergaard og resten af organisationen skal konstant være omstillingsparate til at gribe udfordringer og muligheder. Derfor har de i det seneste år opbygget et stærkt net af projektledere i organisationen, som ikke kun har ”projektleder-hatten” på, men også har rollen som fx indkøber og sælger. Det betyder, at projektlederne er beslutningstagere i mange situationer, og organisationen derfor er blevet mere flad. Dette kræver dog samtidig, at projektlederne er godt klædt på til at bevare overskud og overblik.

”Vi forventer at sprede denne konstellation ud i hele Vestergaard Group, så vi bliver endnu mere omstillingsparate i alle dele af organisationen og markedet”, siger Morten Vestergaard.


På nye eventyr i Brasilien

Fremtiden byder særligt på nye spændende tiltag for virksomheden DT Interlink i Vestergaard Group. ”DT Interlink udbyder kun ét produkt på nuværende tidspunkt. Jeg skal derfor i tænkeboks med mine dygtige kollegaer om at få udvidet dette med 1-2 nye prodkter i den nærmeste fremtid”, siger Morten Vestergaard.

Forretningerne i Norge og Brasilien kræver også ekstra kræfter i den nærmere fremtid med fokus på strategi og optimering af driften. ”Vores eventyr i Brasilien har været en stor udfordring for os. Markedet kræver, at vi først skulle trampe stien til og ikke handle overilet – så processen er langsom”, udtaler Morten Vestergaard.


Stort skulderklap at blive kåret som regionsvinder i Nordjylland

Prisen fra Årets Ejerleder 2012 var et stort skulderklap for Morten Vestergaard og resten af virksomheden. Det var i høj grad en anerkendelse, som de levede højt på i månederne efter kåringen blandt både kollegaer, kunder og relationer.

”Jeg går fortsat med en flot rank ryg efter en sådan kåring”, slutter Morten Vestergaard.

Hos PwC, der er revisions, skatte- og rådgivningsvirksomhed, ser man frem til dette års kåring:

”Ejerlederne er rygraden i dansk økonomi, og derfor er det vigtigt at have fokus på, hvordan de klarer sig i den globale konkurrence. Her er parametre som innovation og omstillingsparathed afgørende,” siger Poul Spencer Poulsen, partner og ejerlederekspert i PwC, og fortsætter:

”Heldigvis er der rigtig mange ejeledere, der gør det godt som hos Vestergaard Group, og det vil vi gerne igen i år honorere med Årets Ejerlederpris, hvor vi denne gang stiller skarpt på netop innovation, forandring og omstilling.”

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.