Flere nyheder om energi og forsyning

Fælles forsyningsselskab giver mere miljø for pengene

Der er gevinster at hente for både erhvervsliv og kunder, hvis ni sjællandske forsyningsselskaber rykker tættere sammen. Det viser PwC’s analyse af ni forsyningsselskaber og deres kommunale ejere.

Virksomhedsanalysen 2013

Analysen af dansk økonomi viser, at der stadig hersker usikkerhed blandt erhvervslivets aktører og forbrugere. Alligevel er det danske bruttonationalprodukt steget for andet år i træk og ligger nu på et niveau, der er højere end før krisen.

Klimaændringer i en krisetid

Verdens største virksomheder investerer i reduktion af CO2-udledning, men er deres tiltag ambitiøse nok? Carbon Disclosure Project har undersøgt, hvordan virksomhederne takler klimaændringerne midt i en krisetid.

M&A i vedvarende energi slår nye rekorder

Virksomhedshandel inden for vedvarende energi – vind, sol og biomasse – er steget med 40 % siden sidste år. Se den seneste udgave af PwC’s årlige globale analyse af M&A inden for vedvarende energi, ”Renewables Deals”.

Kan vindkraftindustrien indfri forventningerne?

Produktionen af offshore vindkraft har et stort potentiale til at imødekomme fremtidens energibehov. Men branchen står overfor mange udfordringer, der skal overvindes, hvis energikilden skal indgå som en løsning på fremtidens energiudfordringer. I rapporten "Offshore proof" kigger vi nærmere på branchens fremtid.