Flere nyheder om energi og forsyning

Virksomhedsanalysen 2014

Virksomhedsanalysen 2014 viser, at omsætningen er steget hos de danske virksomheder i 2013, men takten er faldende i forhold til tidligere år. Virksomhedsanalysen 2014 omfatter ca. 1.400* danske virksomheder med en omsætning på over 30 mio. kr. på koncernniveau for 2013.

Udskillelse og sammenlægning af kommunale aktiviteter

Kommuner og kommunale fællesskaber udskiller og sammenlægger kommunale aktiviteter i stadigt stigende omfang. Det stiller en ny håndbog skarpt på. Bogen er skrevet af Line Markert og Klavs Gravesen, partnere i Horten, sammen med Per Timmermann, partner og Merete Pilegaard Melin, Senior Manager fra PwC.

Falder vækstaftalens lempelser til jorden med PSO-ordningen?

EU-Kommissionen mener, at PSO-ordningen er i strid med EU’s statsstøtteregler. Hvis PSO-ordningen ikke kan opretholdes i sin nuværende form, kan det medføre forsinkelser i dele af vækstaftalen, og at støtteordninger til danske el-producenter ikke kan opretholdes.

Fælles forsyningsselskab giver mere miljø for pengene

Der er gevinster at hente for både erhvervsliv og kunder, hvis ni sjællandske forsyningsselskaber rykker tættere sammen. Det viser PwC’s analyse af ni forsyningsselskaber og deres kommunale ejere.

Klimaændringer i en krisetid

Verdens største virksomheder investerer i reduktion af CO2-udledning, men er deres tiltag ambitiøse nok? Carbon Disclosure Project har undersøgt, hvordan virksomhederne takler klimaændringerne midt i en krisetid.

M&A i vedvarende energi slår nye rekorder

Virksomhedshandel inden for vedvarende energi – vind, sol og biomasse – er steget med 40 % siden sidste år. Se den seneste udgave af PwC’s årlige globale analyse af M&A inden for vedvarende energi, ”Renewables Deals”.

Kan vindkraftindustrien indfri forventningerne?

Produktionen af offshore vindkraft har et stort potentiale til at imødekomme fremtidens energibehov. Men branchen står overfor mange udfordringer, der skal overvindes, hvis energikilden skal indgå som en løsning på fremtidens energiudfordringer. I rapporten "Offshore proof" kigger vi nærmere på branchens fremtid.