It-sikkerhed

Er du opmærksom på it-sikkerhedsniveauet i din virksomhed?

It- og informationssikkerhed handler om at beskytte den viden og de processer, som organisationens forretnings - og dermed eksistensgrundlag - er baseret på. For de fleste virksomheder er store udfordringer forbundet med at stykke det rigtige sikkerhedsniveau sammen i organisationen - og opnå den rigtige effekt.

Strategi og planlægning


 

Kontrol og rapportering


 

Design og implementering


 

Uddannelse og certificering 

Under betegnelsen Academy tilbyder PwC en bred portefølje af kurser og certificeringer inden for bl.a. it- og informationssikkerhed.
 

Opnå effektive forbedringer

I PwC arbejder vi med it- og informationssikkerhed ud fra et bredt perspektiv. Vi fokuserer på jeres forretningsmæssige drift og udvikling samt it-mæssige stabilitet. Vores løsninger skal sikre jer bedst mulig it- og informationssikkerhed primært i form af effektive forbedringer.

Få sammensat et team - tilpasset dit behov

På basis af en grundig gennemgang af den aktuelle udfordring og situation hos jer, sammensætter vi et team og en ydelsespakke, der tager afsæt i jeres forretningsmæssige behov og organisatoriske virkelighed.

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os. Du finder kontaktinformation øverst til højre.