Kurser i bogholderi - Praktiske værktøjskurser for regnskabsmedarbejdere

Administration af virksomhedens bogholderi indeholder mange praktiske opgaver og kan i mange tilfælde gøres mindre tidskrævende og omstændig. Vi tilbyder en række bogholderikurser for medarbejdere i bogholderifunktionen.

Se PwC's kurser i bogholderi her:

 • Afgiftskurser
  Vi tilbyder en række kurser, hvor vi sætter fokus på korrekt håndtering af specifikke afgifter på fx chokolade, sukker og olie. Se alle afgiftskurser og tilmeld dig.

 • Grundlæggende bogholderi
  Få et grundlæggende kendskab til det dobbelte bogholderi samt regnskabets opbygning. Vi starter helt fra bunden og gennemgår de grundlæggende bogføringsprincipper.

 • Moms e-learnings
  Vores grundlæggende moms e-learnings er et tilbud til dig, som har behov for en grundlæggende viden eller en opdatering af momsreglerne på en fleksibel måde. Du bestemmer selv tid og sted, og du kan hurtigt få svar på de momsmæssige problemstillinger, som du til dagligt møder i dit arbejde.

 • Moms for kreditorbogholderiet
  Lær om momsreglerne ved køb af varer og ydelser fra ind- og udland. Læs mere og bestil.

 • Moms update
  Har du udfordringer med løbende at holde dig ajour med de mange moms- og afgiftsændringer, der konstant rammer erhvervslivet? Så kan PwC’s effektive sessions i moms- og afgifter være noget for dig.

 • Udvidet bogholderi
  På kurset får du et grundigt overblik over gældende regler for bogføring og du vil få styr på komplekse posteringer.

 • Årsafslutning
  På dette kursus får du indsigt i, hvilke dokumenter der bør være kopieret og tilgængelige for den, der udarbejder regnskabet samt hvilke afstemninger, der bør være foretaget inden regnskabs-udarbejdelsen går i gang.

 • Økonomistyring og budgettering - grundlæggende økonomiforståelse
  Få en bred og grundlæggende indføring i regnskabsforståelse, økonomistyring og budgettering. Dermed bliver du i stand til at læse og forstå årsregnskaber samt gennemskue og opstille budgetter.