HR-kurser

Kurserne i HR spænder over en bred vifte af emner – fra de seneste års øgede fokus på lønsomhed og effektmåling til de mange strategiske og juridiske udfordringer, der møder HR-afdelingen og ledelsen.

Se kurserne her:

 • 29. oktober 2014, CXO Morning Briefs – for dig der er CFO
  Bliv klædt optimalt på til at varetage din rolle som CFO. Du bliver opdateret på de nyeste tendenser, regler og risici inden for regnskab og økonomi.

 • Beskatning af personalegoder
  På dette kursus om beskatning af personalegoder har vi samlet de udfordringer sammensætningen af lønpakken kan afstedkomme af skattemæssig karakter.

 • HR-jura i praksis
  Få et overblik over, hvilke regelsæt, faldgruber og muligheder en HR-afdeling har i forbindelse med ansættelse af en ny medarbejder samt håndtering af eksisterende medarbejderforhold set ud fra en personalejuramæssig synsvinkel. Tilmeld dig kursus hos Academy.

 • Organisationsudvikling
  Kurset giver en introduktion til opgavebaseret organisationsdesign, herunder analyse, design og implementering. Tilmeld dig kurset hos Academy.

 • Udstationering af medarbejdere - Essential og Advanced
  Få styr på reglerne omkring udstationering af medarbejdere - regler såsom immigrationsregler, skatteregler, regler om social sikring og ansættelsesretlige regler. Vælg dit niveau om du er ny eller erfaren inden for området. Tilmeld dig kursus hos PwC.

 • Udstationering af medarbejdere – Offentligt ansatte
  Få styr på særreglerne omkring udstationering af medarbejdere i det offentlige - såsom rejseregler, skatteregler, regler om social sikring og ansættelsesretlige regler.