HR-kurser

Kurserne i HR spænder over en bred vifte af emner – fra de seneste års øgede fokus på lønsomhed og effektmåling til de mange strategiske og juridiske udfordringer, der møder HR-afdelingen og ledelsen.

Se kurserne her:

 • Beskatning af personalegoder
  På dette kursus om beskatning af personalegoder har vi samlet de udfordringer sammensætningen af lønpakken kan afstedkomme af skattemæssig karakter.

 • HR-jura i praksis
  Få et overblik over, hvilke regelsæt, faldgruber og muligheder en HR-afdeling har i forbindelse med ansættelse af en ny medarbejder samt håndtering af eksisterende medarbejderforhold set ud fra en personalejuramæssig synsvinkel. Tilmeld dig kursus hos Academy.

 • Udstationering af medarbejdere - Essential og Advanced
  Få styr på reglerne omkring udstationering af medarbejdere - regler såsom immigrationsregler, skatteregler, regler om social sikring og ansættelsesretlige regler. Vælg dit niveau om du er ny eller erfaren inden for området. Tilmeld dig kursus hos PwC.

 • Udstationering af medarbejdere – Offentligt ansatte
  Få styr på særreglerne omkring udstationering af medarbejdere i det offentlige - såsom rejseregler, skatteregler, regler om social sikring og ansættelsesretlige regler.