PwC's IFRS-kurser

Kurser i International Financial Reporting Standards (IFRS)
Deltag på et af vores IFRS kurser og bliv opdateret med den nyeste viden og praksis inden for området.

 • IFRS Network
  Tilmeld dig vores IFRS Network. Et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele din viden og udfordringer med.

 • IFRS Update
  Deltag på kurset IFRS Update og få de seneste opdateringer og nyheder. Alle er velkomne til at deltage, men kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til IFRS-standarderne.

 • IFRS e-learnings
  Med PwC’s IFRS e-learnings bliver det nu nemmere for dig og din virksomhed at være ajour med IFRS. Uafhængigt af tid og sted kan I holde jer opdateret om den nyeste udvikling, de nyeste retningslinjer og lovændringer inden for IFRS.

 • IFRS-Navigator
  På dette todages kursus får du den nyeste viden om IFRS, og du bliver trænet i den praktiske anvendelse af standarderne. Kurset giver dig en række værktøjer, som er direkte anvendelige for dit arbejde med IFRS. Tilmeld dig PwC's IFRS-kursus i dag.

 • IFRS: Finansielle instrumenter
  IFRS-kursus i regnskabsmæssig behandling af finansielle instrumenter til ikke-finansielle virksomheder. Læs mere og tilmeld dig her.

 • Undervisere på PwC's IFRS-kurser
  Vores engagerede undervisere er førende IFRS-eksperter, der har et internationalt netværk af andre eksperter på området at trække på. Alle undervisere har omfattende praktisk IFRS- og undervisningserfaring. Mød nogle af PwC's egne eksperter, som står for undervisningen.

 • Webinar e-learnings
  Med PwC’s Webinar e-learnings bliver det nu nemmere for dig og din virksomhed at holde sig fagligt opdateret. Uafhængigt af tid og sted kan du se eller gense et afholdt webinar.

Kursusansvarlig
Kursusansvarlig er Henrik Steffensen, partner, Global Accounting Consulting Services, som også er medforfatter af PwC's internationale ”IFRS-bibel”: ”Manual of Accounting” og forfatter til en række fagartikler.

Du kan bestille brochuren om kursusforløbet her :Bestil katalog