PwC's IFRS-kurser

Kurser i International Financial Reporting Standards (IFRS)
Deltag på et af vores IFRS kurser og bliv opdateret med den nyeste viden og praksis inden for området.

 • IFRS Navigator
  På dette todages kursus får du den nyeste viden om IFRS, og du bliver trænet i den praktiske anvendelse af standarderne. Kurset giver dig en række værktøjer, som er direkte anvendelige for dit arbejde med IFRS. Tilmeld dig PwC's IFRS kursus i dag.

 • IFRS Network
  Tilmeld dig vores IFRS Network. Et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele din viden og udfordringer med.

 • IFRS Update
  Deltag på kurset IFRS Update og få de seneste opdateringer og nyheder. Alle er velkomne til at deltage, men kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til IFRS-standarderne.

 • IFRS e-learnings
  Med PwC’s IFRS e-learnings bliver det nu nemmere for dig og din virksomhed at være ajour med IFRS. Uafhængigt af tid og sted kan I holde jer opdateret om den nyeste udvikling, de nyeste retningslinjer og lovændringer inden for IFRS.

 • Undervisere på PwC's IFRS-kurser
  Vores engagerede undervisere er førende IFRS-eksperter, der har et internationalt netværk af andre eksperter på området at trække på. Alle undervisere har omfattende praktisk IFRS- og undervisningserfaring. Mød nogle af PwC's egne eksperter, som står for undervisningen.

Kursusansvarlig
Kursusansvarlig er Henrik Steffensen, partner, Global Accounting Consulting Services, som også er medforfatter af PwC's internationale ”IFRS-bibel”: ”Manual of Accounting” og forfatter til en række fagartikler.

Du kan bestille brochuren om kursusforløbet her :Bestil katalog