Din lokale rådgiver og revisor i Aalborg

Kontakt
PwC Aalborg
Skelagervej 1A, 9000 Aalborg
Tlf: 9635 4000
Fax: 9635 4099
E-mail

Statsautoriseret revisor og rådgiver i Aalborg

Hos PwC i Aalborg er vi syv statsautoriserede revisorer, der hver dag rådgiver virksomheder i alle størrelser – lige fra mindre selvstændige virksomheder til børsnoterede selskaber.

PwC har en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Vores revisor-team i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Blandt andet hjælper vi inden for følgende områder:

  • Økonomiske analyser
  • International skat
  • Internationale revisionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Mv

Få rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk

PwC i Aalborg er en lokal afdeling i verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. Mellem lokalkontoret i Aalborg og vores øvrige 15 kontorer i Danmark samarbejder ca. 1.700 PwC’ere hver dag på kryds og tværs om at hjælpe vores kunder med at opnå succes. Tilsammen trækker vi på et netværk med mere end 195.000 kolleger fra hele verden.


Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Mangler du en rådgiver eller statsautoriseret revisor i Aalborg eller Nordjylland, er du velkommen til at ringe til os på 9635 4000, aftale et møde eller skrive til os i kontaktboksen. Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe succes.
 


Kontorleder

Statsautoriseret revisor i Aalborg - PwC

Marianne Fog Jørgensen

Partner, leder af kontoret i Aalborg
Tlf: 9635 4040
E-mail: mfo@pwc.dk
 Din søgning gav ikke noget resultat. Se kontaktoplysningerne til vores kontorer eller prøv igen.
Fornavn Efternavn Afdeling By
Luk
Direkte:
Mobil:
Send e-mail ved at klikke her


Din lokale revisor og rådgiver bidrager til nyhedsbrevet