Din lokale rådgiver og revisor i Herning

Kontakt
PwC Herning
Platanvej 4, 7400 Herning
Tlf: 9660 2500
Fax: 9660 2590
E-mail

Statsautoriseret revisor og rådgiver i Herning

Hos PwC i Herning er vi 34 ansatte, heraf 6 statsautoriserede revisorer, der hver dag rådgiver virksomheder i alle størrelser – lige fra mindre selvstændige virksomheder til børsnoterede selskaber.

Vores revisor-team i Herning har et dybdegående kendskab til Herning samt den lokale region omkring Herning, og har derudover stor indsigt i industrier og brancher. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver en lang række virksomheder i Herning og Midtjylland inden for mange forskellige erhverv. Vi hjælper vores kunder med alt fra skatteforhold til momsindberetning, afdragsregler, generationsskifte, køb og salg af virksomheder og økonomiske analyser.

Det kan være vanskeligt at styre din forretning, hvis du ikke har et præcist overblik over økonomien. Hos PwC i Herning hjælper vores revisor-team dig med at skabe dette overblik, så du aldrig er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige tidspunkt til at investere i et forsøg på vækst.

Vi engagerer os i Hernings lokalsamfund for at lære vores kunder at kende, så vi kan udøve optimal rådgivning, der sikrer deres økonomi både på kort og lang sigt.

Vi rådgiver blandt andet inden for:

  • International skat
  • Internationale revissionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Ansættelseskontrakter
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Ledelsesberetninger
  • Mv.

Rådgivning og revision af lokale revisorer i Herning med internationalt netværk

Vores lokale PwC-afdeling i Herning er en del af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Herning samarbejder vi dagligt med de øvrige 15 kontorer i Danmark og 1.700 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi hjælper vores kunder. Desuden trækker vi på et globalt netværk med mere end 195.000 kolleger fra hele verden.

Kontakt din rådgiver og revisor i Herning

Mangler du en rådgiver eller statsautoriseret revisor i Herning, er du velkommen til at ringe til os på 9660 2500, aftale et møde eller skrive til os i kontaktboksen. Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe succes.

 


Kontorleder

Statsautoriseret revisor i Herning - PwC

Henrik Skjøtt Sørensen

Partner, leder af Herning
Tlf: 9660 2503
E-mail: hss@pwc.dk
 Din søgning gav ikke noget resultat. Se kontaktoplysningerne til vores kontorer eller prøv igen.
Fornavn Efternavn Afdeling By
Luk
Direkte:
Mobil:
Send e-mail ved at klikke her


Din lokale revisor og rådgiver bidrager til nyhedsbrevet