Revisorer og rådgivere i København

Kontakt
PwC København
Strandvejen 44, 2900 Hellerup
Tlf: 3945 3945
Fax: 3945 3987
E-mail

Din lokale rådgiver og revisor i Københavnsområdet

I København ligger PwC’s hovedkontor, og her rådgiver vi hver dag virksomheder i alle størrelser inden for revision, skat og rådgivning – lige fra mindre selvstændige virksomheder til Danmarks største selskaber i Top 100.

Vores medarbejdere på kontoret i København er eksperter inden for revision, skat og rådgivning og har dyb industri- og brancheindsigt. Derfor kan vi tilbyde din virksomhed skræddersyede løsninger, der svarer til den specifikke udfordring din virksomhed står overfor lige nu. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver en lang række virksomheder inden for flere forskellige services. 

Læs mere om, hvilke services vi kan tilbyde din virksomhed

Rådgivning og revision af lokale revisorer i København med internationalt netværk

PwC i København er en lokal afdeling i verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark samarbejder ca. 1.700 PwC’ere fra 16 kontorer hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 195.000 kolleger fra hele verden.

Kontakt din revisor og rådgiver 

Mangler du en rådgiver eller statsautoriseret revisor i København, er du velkommen til at ringe til os på 3945 3945, aftale et møde eller skrive til os i kontaktboksen. Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe succes.
 


Kontorleder

Kim Füchsel

Partner, leder af kontoret i København
Tlf: 3945 3216
E-mail: kif@pwc.dk
Se fuld profilDin søgning gav ikke noget resultat. Se kontaktoplysningerne til vores kontorer eller prøv igen.
Fornavn Efternavn Afdeling By
Luk
Direkte:
Mobil:
Send e-mail ved at klikke her


Din lokale revisor og rådgiver bidrager til nyhedsbrevet