Din revisor i Trekantområdet - Få hjælp af en statsautoriseret revisor - PwC

Statsautoriseret revisor i Trekantområdet
Kontakt
PwC Trekantområdet
Herredsvej 32, 7100 Vejle
Tlf: 7921 2700
Fax: 7921 2701
E-mail

Skab succes med din revisor 

Hos PwC går vi op i at skabe en sund økonomi i Trekantområdet, så der er grundlag for generel vækst. Vi engagerer os i området og støtter op om gode initiativer, der kan være med til at sikre fremgang i hele regionen.

Vores lokale kendskab med ca. 100 dedikerede medarbejdere og en stor markedsandel i Trekantområdet er med til, at vi kan give dig optimal rådgivning om din virksomhed, uanset om det drejer sig om revision, regnskab, skat eller forretningsmæssig rådgivning. 

Du får altid skræddersyet rådgivning, uanset om du er lokal forretningsdrivende i Trekantområdet eller har et mere internationalt fokus i din virksomhed.

Lokal rådgivning og revision i Trekantsområdet

PwC’s revisor team i Trekantområdet er en del af et internationalt netværk i verdens største revisions- skatte- og rådgivningshus. Vi samarbejder på tværs af vores kontorer i Danmark såvel som med over 184.000 kolleger overalt i verden, hvor PwC er repræsenteret. Om dine ambitioner er succes på det danske marked eller internationale, står vi klar til at rådgive dig i forhold til lovgivning og komplicerede skatteregler overalt i verden.

Kontakt din rådgiver og revisor

Mangler du en rådgiver eller statsautoriseret revisor i Trekantområdet, er du velkommen til at ringe til os på tlf: 7921 2700 og aftale et møde eller kontakte os via kontaktboksen. Vores team af revisorer og rådgivere ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe succes og nå dine mål. 

Hvad er afgørende for danske SMV-virksomheders succes og vækst?

Som virksomhedsejer eller direktør står du sikkert tit med udfordringer inden for finansiering, talentudvikling, effektivisering, omkostningsbesparelser og ikke mindst risikostyring.

Derfor har PwC særlig fokus på at give dig inspiration til og viden om nogle af de temaer, som berører danske SMV-virksomheder. Små og mellemstore virksomheder udgør fundamentet for dansk erhvervsliv. Det er her væksten og arbejdspladserne skabes, og innovationen har sine rødder.

Blandt andet udgiver vi magasinet Update. I den første udgave kigger vi blandt andet på det faglige indhold i regeringens nye vækstplan DK samt muligheden for at etablere de såkaldte iværksætterselskaber. Læs blandt andet tre artikler med nogle af de virksomheder, der i dag er danske erhvervssuccesser: H2 Logic, GreenGate og OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Download den første udgivelse af Update

International succes
Danish/German Business Group

Du ser muligheder for øget vækst i den tyske eller danske virksomhed i nabolandet. Mulighederne for etablering spænder vidt lige fra oprettelsen af et lille repræsentationskontor til stiftelse af et datterselskab. Uanset hvad vil du stå overfor en del spørgsmål om beskatning, social sikring og andre ansættelsesvilkår, moms og regnskabsaflæggelse – for blot at nævne nogle stykker.
For at skabe succes med dine aktiviteter bør du søge professionel lokal rådgivning fra eksperter, som har et grundigt kendskab til begge lande.

Kontakt Jan Bunk Harbo Larsen, Tlf: 7921 2765 eller Jørn Jørgensen, Tlf: 7921 2793.

Download publikationen "International success - Danish/ Business Group" her


Kontorleder

Statsautoriseret revisor i Trekantområdet

Lars Almskou Ohmeyer

Partner, leder af PwC Trekantområdet
Tlf: 7921 2702
E-mail: laa@pwc.dk
Se fuld profilDin søgning gav ikke noget resultat. Se kontaktoplysningerne til vores kontorer eller prøv igen.
Fornavn Efternavn Afdeling By
Luk
Direkte:
Mobil:
Send e-mail ved at klikke her