Årsnyt 2011 - Let din regnskabsaflæggelse

I Årsnyt 2011 er samlet de vigtigste nyheder indenfor årsregnskabsloven, IFRS, børsret og selskabsret – kort sagt: Hvad skal du være opmærksom på i forbindelse med regnskabsaflæggelsen for 2011?

Det hele er samlet i en PDF, som du kan downloade her til højre. Du kan også vælge at klikke dig ind på netop de emner, der er relevante for dig. Har du spørgsmål eller bemærkninger, er du velkommen til at kontakte os.

Regnskabsaflæggelse i en finansiel krise

Krisen er ikke ovre endnu, og vi har derfor beskrevet de udfordringer, dette kan give ved aflæggelsen af årsrapporten for 2011.

Klik og se vores gode råd inden for:

IFRS

Efter IFRS er nye standarder trådt i kraft og godkendt af EU, mens andre blot er vedtaget af IASB. Vi har lavet en oversigt, der viser dette og giver dig en tjekliste og en modelårsrapport, der kan hjælpe med at sikre overholdelsen af nye og eksisterende standarder. Herudover omtaler vi relevante Fondsrådsafgørelser i 2011 og relevante ændringer i reguleringen for børsnoterede selskaber.

Årsregnskabsloven

Aflægges årsrapport efter årsregnskabsloven, kan vores notat om typiske fejl i årsrapporter, vores tjekliste og modelregnskab bruges til at minimere fejl i årsrapporten for 2011. På det selskabsretlige område er en del bestemmelser trådt i kraft i 2011. Vi giver dig overblikket over, hvilke bestemmelser, der er tale om.

Børsforhold

Selskabsret

1. marts 2011 trådte 2. fase af selskabsloven i kraft med nogle længe ventede muligheder og lempelser. Vi giver dig overblikket over, hvilke bestemmelser, der er tale om.

Regnskabshåndbogen 2012

PwC udgiver årligt Regnskabshåndbogen, der er det foretrukne opslagsværk indenfor regnskab, selskabsret og skat. Regnskabshåndbogen lanceres den 11. januar, men forudbestil allerede dit eksemplar nu.

Kontakt en af vores eksperter

Hvis du vil vide mere – kontakt en af vores eksperter. Se kontaktpersoner sidst i den samlede PDF, eller øverst på denne side.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.