Ny mulighed for visum for flere indrejser og for længere gyldighed

Udlændingestyrelsen har indført mulighed for at søge om et visum, som kan være gyldigt i op til 5 år.

Betingelserne for at få denne type visum er, at man skal:

  • dokumentere nødvendigheden af at rejse tit til Danmark/Schengenlande.
  • dokumentere sin integritet og pålidelighed.

Dette kan eventuelt være opfyldt, hvis personen tidligere lovligt har opholdt sig i Schengen og er udrejst rettidigt; og der ikke er tvivl om, at personen vil udrejse i overensstemmelse med de fastsatte visumregler.

Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på, at det samlede ophold i Danmark/Schengen stadig kun må være 90 dage inden for en periode på 6 måneder. Overtrædelse af visumophold i Danmark og Schengen kan medføre indrejseforbud fra 3-5 år.

Udsendt december 2013

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.