Publikationer

Hvordan navigerer virksomheder bedst i nutidens risikolandskab?

10 maj 2016

Betydningen af at kunne respondere på og udnytte de risici, der opstår og samtidig kunne udvise en høj grad af robusthed mod risici er afgørende for at sikre langsigtet vækst i virksomhederne, viser en ny undersøgelse fra PwC.

PwC's CXO Survey 2016

28 apr 2016

Knap 600 danske erhvervsledere giver i PwC’s CXO Survey 2016 deres svar på, hvad de har fokus på i 2016, hvilke udfordringer de ser, hvilke forventninger de har til vækst i deres virksomhed og ikke mindst, hvordan de forholder sig til nogle af de tendenser, som præger dansk erhvervsliv – herunder den teknologiske og digitale udvikling samt øgede stakeholderforventninger.

Industry 4.0: Building the Digital Enterprise

13 apr 2016

I Industry 4.0: Building the Digital Enterprise kan du læse om, hvordan det ser ud med industrielle virksomheders digitale modenhed. Gennem undersøgelsen kortlægges virksomhedernes forventninger til øget digitalisering, herunder digitalisering af virksomhedernes værdikæder.

2016 State of the Internal Audit Profession Study

12 apr 2016

State of the Internal Audit Profession Study 2016: I takt med at virksomheder står over for flere risici end nogensinde før, stiger også virksomhedernes krav til deres interne revisionsfunktioner om at levere værdi ved at informere interessenterne om nye risici og førende praksis inden for risikostyring

CXO Magasinet #7

08 apr 2016

Topledernes agenda 2016. Succesfulde virksomheder har en klar identitet og et klart afsæt for strategien.

Total Retail Survey 2016

18 mar 2016

Undersøgelsen Total Retail Survey viser, at danske forbrugere fortsat værdsætter den personlige, kompetente betjening i detailleddet, selvom online handel efterhånden er allemandseje.

Offentlig digitalisering 2016

16 mar 2016

Rapporten ”Digitalisering i det offentlige 2016” giver dig indblik i, hvordan offentlige myndigheder arbejder med digitalisering på tværs af kommuner, regioner og stat.

PwC’s Global CEO Survey 2016

02 mar 2016

Flere end 1.400 topledere verden over har givet deres svar på vækstforventninger, bekymringer m.m. Få resultaterne i PwC’s Global CEO Survey 2016.

Worldwide Tax Summaries 2015/16

02 mar 2016

Worldwide Tax Summaries giver dig et samlet overblik over flere end 150 landes skatteregler på én gang. Guiden er især relevant for dig, som har eller påtænker at opstarte aktiviteter i udlandet.

CXO Magasinet Ejerleder

29 feb 2016

Du kan i CXO Magasinet Ejerleder møde nogle af de dygtigste ejerledere, når det gælder digitalisering og ledelse. Vi har også talt med flere investorer om, hvad de lægger vægt på i forhold til finansieringsmuligheder. Samtidig folder vi svarene fra vores seneste pulsmåling om digitalisering og finansiering ud og ser på, hvad der skal til for at lykkes.

Hvordan kan revisionsudvalget mindske risici i forhold til tredjepartsudbydere?

29 feb 2016

En ny global PwC-bestyrelsespublikation sætter fokus på, hvordan revisionsudvalget kan være med til at sikre, at håndtering af tredjepartsrisici sker på et kvalificeret grundlag.

PwC’s Global Economic Crime Survey 2016

26 feb 2016

Globalt har mere end hver tredje af de deltagende virksomheder været udsat for økonomisk kriminalitet inden for de seneste to år. Undersøgelsen viser, at den rapporterede økonomiske kriminalitet som helhed er faldet for første gang siden finanskrisen, men dog kun marginalt – til 36 % fra 37 % i 2014.

Værdiansættelse af virksomheder: sådan fastlægges afkastkravet i praksis

18 feb 2016

Værdiansættelse af virksomheder er ikke en eksakt videnskab. Dette har været særligt tydeligt siden 2008, hvor den finansielle og efterfølgende økonomiske krise øgede volatiliteten i markedet og i markant grad påvirkede prisfastsættelsen af aktier.

Bestyrelsens fokus på it-risici og -strategi

12 feb 2016

Håndtering af virksomhedens it-aktiviteter er et fokusområde for mange bestyrelser i dag. Cybersikkerhedsrisiciene, hastigheden, hvormed ændringer indføres, kompleksiteten af fagområdet, det tekniske sprog, der anvendes til at beskrive ny teknologi og de associerede risici, gør dette til et udfordrende område.

Strategiske alliancer som driver for fremtidig konkurrencekraft og værdiskabelse

08 feb 2016

Strategiske alliancer som driver for fremtidig konkurrencekraft og værdiskabelse.