Publikationer

Cybercrime Survey 2016

04 okt 2016

Cybercrime Survey 2016

PwC's årsmagasin 2015/16

03 okt 2016

Stærke relationer er afgørende for at skabe succes, og med branchens dygtigste medarbejdere og tilfredse kunder har vi det rette udgangspunkt. I vores årsmagasin "Relationer" kan du få hele historien om årets succeser.

Worldwide Tax Summaries 2016/17

30 sep 2016

Worldwide Tax Summaries giver dig et samlet overblik over flere end 150 landes skatteregler på én gang. Guiden er især relevant for dig, som har eller påtænker at opstarte aktiviteter i udlandet.

Danskerne streamer film som aldrig før

26 sep 2016

Streaming bliver stadigt mere populært hos danskerne, som streamer film som aldrig før. Den udvikling fortsætter, og frem mod 2020 forventes en samlet vækst i TV- og videobranchen på trods af en forventet tilbagegang i leje og lån af fysiske film i hjemmet. Det viser en ny undersøgelse fra PwC.

Overblik – ændringer til årsregnskabsloven

26 sep 2016

Overblik – ændringer til årsregnskabsloven

Derfor er tilsyn af intern revision vigtigt

13 sep 2016

Virksomheder og bestyrelser oplever i dag et stigende pres, når det gælder håndtering og begrænsning af risici, samtidig med at de forretningsmæssige mål skal nås. Mange revisionsudvalg vælger at få sparring og vejledning fra en intern revisionsfunktion, der fungerer som en objektiv ”insider” i organisationen. Men hvordan sikrer revisionsudvalget en øget værdi af den interne revision, og hvad er egentlig formålet med intern revision? Det sætter vi fokus på her.

CXO Magasinet #9 - Ejerleder

08 sep 2016

Kundefokusering og øgede stakeholderforventninger. Ejerledere møder nye forventninger og øget konkurrence med offensive tiltag.

Paying Taxes 2016: Skattebetaling i Europa

31 aug 2016

Paying Taxes 2016 er lavet i et samarbejde mellem Verdensbanken/ IFC og PwC. Den afdækker skattesystemerne i 189 lande for kalenderåret 2014. Undersøgelsen opgør alle de skatter og afgifter, som en mellemstor virksomhed skal betale i et givent år.

De otte teknologier, du absolut bør tage stilling til

03 aug 2016

PwC har i en ny rapport Tech breakthrough megatrends: how to prepare for its impact set nærmere på, hvordan virksomheder kan takle den nye teknologiske virkelighed og identificeret de otte mest banebrydende teknologier.

CXO Magasinet #8

16 jun 2016

I dette nummer af CXO Magasinet sætter vi i temaet fokus på den finansielle sektor. Det gør vi, fordi netop denne sektor er præget af to afgørende tendenser – digitalisering og compliance. Tendenserne er relevante for alle virksomhedsledere uanset branche, men den finansielle sektor kan i særlig grad byde ind med inspiration og løsninger, da den befinder sig i en intens konkurrencesituation med afgørende forandringer på flere fronter.

C20+ by Numbers 2016

02 jun 2016

PwC har for fjerde år i træk lavet analysen ”C20+ by Numbers”, som giver dig et indblik i udviklingen i regnskabstallene for C20-virksomhederne.

Hvordan navigerer virksomheder bedst i nutidens risikolandskab?

10 maj 2016

Betydningen af at kunne respondere på og udnytte de risici, der opstår og samtidig kunne udvise en høj grad af robusthed mod risici er afgørende for at sikre langsigtet vækst i virksomhederne, viser en ny undersøgelse fra PwC.

Strategy That Works

02 maj 2016

Bogen "Strategy That Works" ser på, hvordan de bedste virksomheder sikrer en succesfuld overgang fra strategi til eksekvering.

PwC's CXO Survey 2016

28 apr 2016

Knap 600 danske erhvervsledere giver i PwC’s CXO Survey 2016 deres svar på, hvad de har fokus på i 2016, hvilke udfordringer de ser, hvilke forventninger de har til vækst i deres virksomhed og ikke mindst, hvordan de forholder sig til nogle af de tendenser, som præger dansk erhvervsliv – herunder den teknologiske og digitale udvikling samt øgede stakeholderforventninger.

Industry 4.0: Building the Digital Enterprise

13 apr 2016

I Industry 4.0: Building the Digital Enterprise kan du læse om, hvordan det ser ud med industrielle virksomheders digitale modenhed. Gennem undersøgelsen kortlægges virksomhedernes forventninger til øget digitalisering, herunder digitalisering af virksomhedernes værdikæder.