Publikationer

Cybercrime Survey 2015

07 okt 2015

Omkring 250 virksomhedsledere, it-chefer og specialister fra danske virksomheder har delt deres aktuelle indtryk af cyberkriminalitet i Danmark. De tager bl.a. stilling til udviklingen i trusselsbilledet og angiver, hvordan eller hvorvidt deres virksomheder arbejder med udfordringen.

Hvor findes væksten i 2050?

23 sep 2015

En global analyse fra PwC, ”The World in 2050”, kigger i krystalkuglen og giver et billede af, hvordan verdenskortet vil forandre sig over de næste årtier, når det handler om økonomisk vækst. Analysen tager udgangspunkt i forventet BNP-udvikling og tager højde for leveomkostninger og inflationsrater i forskellige lande. Analysen omfatter 32 lande, der tilsammen udgør 84% af verdens BNP.

Ny global bestyrelsespublikation sætter fokus på cybermetrics

18 sep 2015

Det kan være en udfordrende opgave for bestyrelsesmedlemmer at føre tilsyn med virksomhedens it-initiativer, særligt i forhold til om cybersikkerheden er tilstrækkelig høj.

Bestyrelsens rolle i forhold til familieejede virksomheders CEO-successionsplanlægning

17 sep 2015

En serie af globale Corporate Governance-rapporter sætter fokus på bestyrelsesarbejdet i familieejede virksomheder. Den seneste rapports omdrejningspunkt er bestyrelsens rolle i forbindelse med virksomhedens CEO-successionsplanlægning.

Afgiftsregler for væksthusgartnerier

28 aug 2015

Afgiftsreglerne for væksthusgartnerier adskiller sig på flere punkter fra de almindelige afgiftsregler. Få et hurtigt overblik over om din virksomhed får godtgjort energi- og miljøafgifter korrekt.

Revisionsudvalgets håndtering af besvigelsesundersøgelser

11 aug 2015

En ny global PwC-rapport sætter fokus på, hvilken rolle revisionsudvalget bør indtage i forhold til virksomhedsundersøgelser med relation til forskellige former for besvigelse.

C20+ by Numbers 2015

11 aug 2015

PwC har for tredje år i træk lavet analysen ”C20 by Numbers”, som giver dig et indblik i udviklingen i regnskabstallene for C20-virksomhederne. Igen i år har vi set på udviklingen i 1. kvartal af 2015, og som noget nyt har vi kigget på 10 større ikke-børsnoterede selskaber – benævnt som +selskaberne.

Global PwC-rapport sætter fokus på diversitet i bestyrelseslokalet

11 aug 2015

En ny rapport fra PwC's globale Center for Board Governance stiller skarpt på temaet 'diversitet og køn' i bestyrelseslokalet. "Gender edition"-rapporten udspringer af - og bygger videre på - resultaterne fra PwC's globale Annual Corporate Directors Survey fra 2014.

Global PwC-rapport sætter spot på offentlige virksomheders værdiskabelse

11 aug 2015

En ny global rapport stiller skarpt på, hvordan statsejede virksomheder kan ejes og styres mere aktivt. Rapporten har bl.a. fokus på de krav, der stilles til lederne af fremtidens statsejede virksomheder, hvor særligt bestyrelsen og ledelsesteamet har behov for.

Global finance benchmark report 2015

05 aug 2015

PwC har netop publiceret sin årlige, globale benchmark-undersøgelse, der stiller skarpt på effektiviteten i økonomifunktionen. Undersøgelsen afslører blandt andet, at der er store effektivitetsforskelle mellem henholdsvis de førende og gennemsnitlige økonomifunktioner. Nedenfor præsenteres de væsentligste konklusioner fra undersøgelsen.

CXO Magasinet #4 2015

21 maj 2015

CXO Magasinet #4 2015#4 2015 - Kravene til bestyrelser øges , ”Chairman’s Agenda” sætter fokus på fem markante formænd.

Brancheanalyse for tømrer- og snedkervirksomheder

29 apr 2015

Tømrer- og snedkerbranchen er et centralt erhverv i dansk beskæftigelse og økonomi. Tømrer- og snedkervirksomhederne har de senere år haft en forbedret indtjening og konsolideret sig. De positive tendenser ser ud til at fortsætte i 2015 og formentligt også de kommende år.

Global PwC-publikation sætter fokus på aktivt ejerskab

24 apr 2015

En markant tendens i tiden - og dermed også i bestyrelseslokalet - er aktivt ejerskab, hvor investorer og aktionærer stiller spørgsmål og giver udtryk for holdninger til virksomhedernes produkter og måden at drive forretning på – med det formål at beskytte og øge afkastet af egne investeringer. En ny global PwC-publikation sætter fokus på begrebet aktivt ejerskab.

Offentlig digitalisering 2015

10 mar 2015

Rapporten ”Offentlig digitalisering 2015” giver dig indblik i, hvordan offentlige myndigheder arbejder med digitalisering – herunder områder som strategi, business case, gevinstrealisering, leverandørstyring og brugerinddragelse.

Magasinet Update Nr. 4 / marts 2015

23 feb 2015

Som virksomhedsejer eller direktør står du sikkert tit med udfordringer inden for finansiering, talentudvikling, effektivisering, omkostningsbesparelser og ikke mindst risikostyring. Derfor har PwC udviklet et magasin, ”Update”, der giver dig inspiration til og viden om nogle af de temaer, som berører danske SMV-virksomheder. Små og mellemstore virksomheder udgør fundamentet for dansk erhvervsliv. Det er her væksten og arbejdspladserne skabes, og innovationen har sine rødder.