Publikationer

Emerging Trends in Real Estate® Europe 2016

03 feb 2016

Det europæiske ejendomsmarked oplever stærke kapitalstrømme, og København springer i år to pladser frem og dermed ind i top fem over de mest attraktive byer på ejendomsmarkedet.

Firmabiler 2016

01 feb 2016

Publikationen Firmabiler 2016 giver dig indsigt i de aktuelle regler på skat, moms og afgifter inden for firmabiler. Du får med publikationen et grundlag til at tage stilling til, om en firmabetalt bil er økonomisk fordelagtigt som personalegode i jeres virksomhed.

Regnskabshåndbogen 2016

07 jan 2016

Regnskabshåndbogen giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.

Skematisk oversigt over fradragsreglerne på moms

01 jan 2016

Få styr på fradragsreglerne på moms.

Momsvejledning 2016

01 jan 2016

Få her et overblik over de nyeste momsregler. Momsvejledning 2016 giver dig en praktisk guide til de danske momsregler.

Afgiftsvejledning 2016

01 jan 2016

Samlet overblik over afregning og godtgørelse af afgifter. Afgiftsvejledningen beskriver de regler, som er gældende for 2016.

Årsnyt 2015 - Let din regnskabsaflæggelse - Vi giver overblikket

18 dec 2015

I Årsnyt 2015 har vi samlet de vigtigste nyheder inden for årsregnskabsloven, IFRS, børsret og selskabsret – alt sammen med henblik på, at du kan være bedst muligt forberedt på den kommende regnskabsaflæggelse for 2015.

Fondshåndbogen 2016

08 dec 2015

Fondshåndbogen 2016 stiller skarpt på fondsret, regnskab, skat og moms. Ud over en beskrivelse af reglerne indeholder bogen eksempler og opstillinger, der illustrerer brugen af reglerne. Der er også tilføjet beskrivelser af eksisterende praksis.

Personalegoder 2016

08 dec 2015

Personalegoder 2016 giver dig overblik over de nyeste regler, krav og muligheder inden for moms og beskatning af personalegoder.

Digital IQ Survey 2015

04 dec 2015

Hvor godt forstår du og din virksomhed værdien af teknologi? I hvor høj grad formår I at indarbejde digitale muligheder i jeres virksomheds DNA? Og udnytter I digitale muligheder til at skabe værdi på tværs af forskellige funktioner og afdelinger?

CXO Magasinet vol. 5 sætter fokus på konkurrencekraft og produktivitet

27 nov 2015

Denne udgave af CXO Magasinet dedikerer vi til at stille skarpt på produktivitet og konkurrencekraft både i virksomhederne og i hele Danmark.

HR-direktører bør fokusere mere på udvikling og fastholdelse af talenter

18 nov 2015

HR-direktørerne bruger mere tid og flere ressourcer på at tiltrække talenter via fx employer branding-kampagner, end de gør på at udvikle og holde på talenterne. Det viser en ny undersøgelse fra PwC. Risikoen for, at talenterne hurtigt forlader virksomheden igen er derfor stor, og jagten på talent bliver skruen uden ende og unødvendigt dyrt, påpeger PwC.

Lavere solvenskrav til alternative investeringer

09 nov 2015

Europa-Kommissionen offentliggjorde den 1. oktober en delegeret forordning om ændring af standardformlen for investeringer i kvalificerede infrastruktur-aktier, -obligationer og -lån. Reglerne opretter en ny infrastruktur-aktivklasse med betydeligt lavere kapitalkrav for disse investeringer.

Momsvejledning for regulerede uddannelsesinstitutioner

04 nov 2015

PwC’s momsvejledning for regulerede uddannelsesinstitutioner indeholder en beskrivelse af, hvordan de mest almindelige indkøb og salg på uddannelsesinstitutionerne skal håndteres moms- og afgiftsmæssigt.

Jagten på talent og kompetencer er gået ind hos ejerlederne

27 okt 2015

Ejerlederne melder fortsat om behov for nye medarbejdere på trods af deres mere moderate vækstforventninger de kommende 3 år. Det skyldes ikke mindst, at de dygtigste ejerledere udvikler sig i en retning, hvor der er brug for nye typer af medarbejdere og talenter med nye kompetencer. Det viser en analyse af de dygtigste ejerledede virksomheder fra PwC.