Publikationer

De otte teknologier, du absolut bør tage stilling til

03 aug 2016

PwC har i en ny rapport Tech breakthrough megatrends: how to prepare for its impact set nærmere på, hvordan virksomheder kan takle den nye teknologiske virkelighed og identificeret de otte mest banebrydende teknologier.

CXO Magasinet #8

16 jun 2016

I dette nummer af CXO Magasinet sætter vi i temaet fokus på den finansielle sektor. Det gør vi, fordi netop denne sektor er præget af to afgørende tendenser – digitalisering og compliance. Tendenserne er relevante for alle virksomhedsledere uanset branche, men den finansielle sektor kan i særlig grad byde ind med inspiration og løsninger, da den befinder sig i en intens konkurrencesituation med afgørende forandringer på flere fronter.

C20+ by Numbers 2016

02 jun 2016

PwC har for fjerde år i træk lavet analysen ”C20+ by Numbers”, som giver dig et indblik i udviklingen i regnskabstallene for C20-virksomhederne.

Hvordan navigerer virksomheder bedst i nutidens risikolandskab?

10 maj 2016

Betydningen af at kunne respondere på og udnytte de risici, der opstår og samtidig kunne udvise en høj grad af robusthed mod risici er afgørende for at sikre langsigtet vækst i virksomhederne, viser en ny undersøgelse fra PwC.

Strategy That Works

02 maj 2016

Bogen "Strategy That Works" ser på, hvordan de bedste virksomheder sikrer en succesfuld overgang fra strategi til eksekvering.

PwC's CXO Survey 2016

28 apr 2016

Knap 600 danske erhvervsledere giver i PwC’s CXO Survey 2016 deres svar på, hvad de har fokus på i 2016, hvilke udfordringer de ser, hvilke forventninger de har til vækst i deres virksomhed og ikke mindst, hvordan de forholder sig til nogle af de tendenser, som præger dansk erhvervsliv – herunder den teknologiske og digitale udvikling samt øgede stakeholderforventninger.

Industry 4.0: Building the Digital Enterprise

13 apr 2016

I Industry 4.0: Building the Digital Enterprise kan du læse om, hvordan det ser ud med industrielle virksomheders digitale modenhed. Gennem undersøgelsen kortlægges virksomhedernes forventninger til øget digitalisering, herunder digitalisering af virksomhedernes værdikæder.

2016 State of the Internal Audit Profession Study

12 apr 2016

State of the Internal Audit Profession Study 2016: I takt med at virksomheder står over for flere risici end nogensinde før, stiger også virksomhedernes krav til deres interne revisionsfunktioner om at levere værdi ved at informere interessenterne om nye risici og førende praksis inden for risikostyring

CXO Magasinet #7

08 apr 2016

Topledernes agenda 2016. Succesfulde virksomheder har en klar identitet og et klart afsæt for strategien.

Total Retail Survey 2016

18 mar 2016

Undersøgelsen Total Retail Survey viser, at danske forbrugere fortsat værdsætter den personlige, kompetente betjening i detailleddet, selvom online handel efterhånden er allemandseje.

Offentlig digitalisering 2016

16 mar 2016

Rapporten ”Digitalisering i det offentlige 2016” giver dig indblik i, hvordan offentlige myndigheder arbejder med digitalisering på tværs af kommuner, regioner og stat.

PwC’s Global CEO Survey 2016

02 mar 2016

Flere end 1.400 topledere verden over har givet deres svar på vækstforventninger, bekymringer m.m. Få resultaterne i PwC’s Global CEO Survey 2016.

Worldwide Tax Summaries 2015/16

02 mar 2016

Worldwide Tax Summaries giver dig et samlet overblik over flere end 150 landes skatteregler på én gang. Guiden er især relevant for dig, som har eller påtænker at opstarte aktiviteter i udlandet.

CXO Magasinet Ejerleder

29 feb 2016

Du kan i CXO Magasinet Ejerleder møde nogle af de dygtigste ejerledere, når det gælder digitalisering og ledelse. Vi har også talt med flere investorer om, hvad de lægger vægt på i forhold til finansieringsmuligheder. Samtidig folder vi svarene fra vores seneste pulsmåling om digitalisering og finansiering ud og ser på, hvad der skal til for at lykkes.

Hvordan kan revisionsudvalget mindske risici i forhold til tredjepartsudbydere?

29 feb 2016

En ny global PwC-bestyrelsespublikation sætter fokus på, hvordan revisionsudvalget kan være med til at sikre, at håndtering af tredjepartsrisici sker på et kvalificeret grundlag.