Digitalisering og forretningsunderstøttelse

Med de stigende krav om effektiviseringer i kommunerne er det vigtigere end nogensinde, at have den rigtige ledelsesinformation, og benytte sig af de teknologiske muligheder for optimering af driften.

Brugeradministration med bedre overblik

En typisk overordnet vision for brugeradministration (IdM) kunne være, at opnå forbedrede arbejdsgange i forbindelse med administration af medarbejdere og IT. Det betyder at der kan opnås stor effektiviseringsgevinst, hvis der etableres en samlet proces for ansættelser, fratrædelser og flytning. Den samlede proces kan med stor fordel gennemføres som en IT-understøttet proces, og de afledte handlinger skal som udgangspunkt automatiseres. Læs mere om vores serviceydelser inden for brugeradministration (IdM).

Ledelsesinformation

Få rådgivning i alle aspekter af ledelsesinformation (Business Intelligence), både de it-mæssige og de forretningsmæssige. Læs mere om vores serviceydelser indenfor ledelsesinformation (Business Intelligence)

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst med vores kunder, så kontakt os. Du finder kontaktinformation øverst til højre.