Det siger kunderne

”Vi har i samarbejde med PwC omkostningseffektiviseret vores økonomifunktion og vores indkøbsfunktion. Det har højnet effektiviteten, frigjort ressourcer og givet bedre leverancer fra begge afdelinger. I PwC havde vi en kompetent og erfaren samarbejdspartner, vi kunne rådføre os med undervejs.”

Banedanmark

Søren Stahlfest Møller
Økonomidirektør, Banedanmark

”Med PwC’s sparring har vi klarlagt og tilpasset vores arbejdsgange, så vores interne informations- og datasikkerhed er blevet optimeret. Det er et centralt område, fordi vi lægger vægt på at overholde egne og eksterne standarder og samtidig fokusere på de områder, der giver mest værdi.”

Banedanmark

Klavs Mensberg
It-direktør, EG

”Vi skulle på kort tid løfte udviklingen af vores vækststrategi. PwC’s sparring og dybe brancheindsigt fra deres internationale strategiteam havde i den proces stor værdi for os.”

Banedanmark

Jesper Scharff
Adm. direktør, SDC

”Vi har de seneste år været gennem en betydelig effektivisering og internationalisering. PwC har proaktivt taget højde for disse forandringer og tilpasset revisionens omfang samt udførelse. Det har sikret en optimal udnyttelse af de nye muligheder.”

Banedanmark

Lars Einar Hansen
SVP Finance, Coloplast