Sætter agendaen

PwC ønsker at sætte agendaen på en række af de områder, som optager erhvervslivet, og vi holder løbende vores relationer opdateret med de seneste tendenser.

Virksomhedsanalysen 2012

For femte år i træk lancerede PwC ”Virksomhedsanalysen”, der kortlægger den økonomiske situation for toppen af dansk erhvervsliv. Analysen er baseret på regnskaberne fra 553 af landets virksomheder med over DKK 300 mio. i omsætning.
Læs mere og download

Inspiration fra toppen – CFO’ens historie

PwC lancerede bogen ”Inspiration fra toppen – CFO’ens historie”. Her fortæller flere end 30 danske CFO’er om de emner, der er på CFO’ens agenda. Bogen er udarbejdet i samarbejde med CBS og CFO Bo Kruse.
Læs mere og download eller bestil

Regnskabshåndbogen 2013

Regnskabshåndbogen er et af de mest anvendte opslagsværker inden for regnskab. Den giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter. I år har vi også lanceret Regnskabshåndbogen til iPad.
Læs mere og download eller bestil

Business Model Generation

PwC har i samarbejde med Gyldendal og Nykredit udgivet en dansk udgave af den internationalt anerkendte bog ”Business Model Generation”, der er en praktisk og meget visuel tilgang til at arbejde med forretningsudvikling og innovative metodikker i SMV’er.
Læs mere og bestil

Update

... er PwC’s nye magasin til danske SMV’er. I første nummer er vi gået tæt på, hvad der er afgørende for danske SMV’ers succes og vækst.
Læs mere og download

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2013

PwC lancerede ”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2013”, omhandlende aktuelle emner i bestyrelsen, bl.a. aflønning af topledelsen.

Ny analyse: C20 by Numbers

PwC’s helt nye undersøgelse ”C20 by Numbers” viste, at C20-selskaberne blandt ikke-finansielle virksomheder på trods af stigende omsætning endte med at tjene færre penge i 2012 sammenlignet med 2011. Undersøgelsen viste bl.a., at:

  • omsætningen steg i 2012 med 8 % i gennemsnit pr. selskab
  • indtjeningen faldt med 6 % i gennemsnit pr. selskab
  • den samlede egenkapital i C20-selskaberne i 2012 udgjorde DKK 435 mia.
  • C20-selskaberne betalte DKK 42 mia. i selskabsskat i 2012.

PwC’s ”C20 by Numbers” er en analyse af udviklingen i C20-selskabernes regnskaber. Analysen er foretaget på baggrund af selskabernes officielle årsrapporter for 2010-2012 og ud fra de virksomheder, som pr. 1. januar 2013 var i OMX C20-indekset.
Læs mere og download

PwC Puls

PwC betjener årligt ca. 21.000 SMV-kunder, og vi ser det som en markedsleders opgave at være med til at sætte agendaen på områder, hvor det kan være svært for den enkelte virksomhed at få taletid. Derfor lancerede vi i foråret PwC Puls, der er et uafhængigt panel, som består af mere end 3.500 erhvervspersoner. I år har vi taget temperaturen på Vækstplan DK, og vores undersøgelse viste, at de danske SMV’er næsten ikke kunne mærke effekten af vækstplanen. Undersøgelsens resultater blev omtalt i pressen og præsenteret på et seminar i PwC.
Tilmeld dig