Viden og netværk

Som markedsleder ønsker vi at være med til at skabe rammerne for, hvordan erhvervslivet kan styrke den fremtidige vækst og håndtere væsentlige forretningsmæssige udfordringer. Derfor inviterer PwC til en række inspirerende aktiviteter året igennem, hvor vi tilbyder vores relationer ny viden og netværk til at udvikle deres forretning og karriere – bl.a. med paneldebatter og oplæg, holdt af fremtrædende ministre og erhvervspersoner.

Vi oplever også, at PwC som agendasætteren i branchen i øget omfang er en spiller, man ønsker at inddrage og lytte til, når der skal udformes ny lovgivning, foretages ændringer i erhvervslivets rammer og vilkår mv. Samtidig er vores eksperter i stigende omfang blandt pressens foretrukne kilder inden for revision, skat og rådgivning.

Ny viden og inspiration fra Danmarks bedste ejerledere

Der var masser af inspiration at hente ved kåringen af Årets Ejerleder 2012. Blandt mere end 3.000 ejerledere blev der kåret seks regionale vindere og én landsvinder. Landsvinderen blev Peter Eriksen fra Nilpeter A/S.
Se film

C20 Regnskabsprisen 2013

En uafhængig dommerkomité uddelte sammen med PwC C20 Regnskabsprisen 2013 til Novo Nordisk. Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) var blandt dagens talere.
Se film

Årets Bestyrelsesformand

Prisen som Årets Bestyrelsesformand 2012 blev tildelt Lars Nørby Johansen og overrakt af sidste års prismodtager Michael Pram Rasmussen.
Se film

CXO-konferencen

På CXO-konferencen satte vi sammen med fem toneangivende virksomheder spot på de emner, der lå højest på ledelsens agenda: kunde- og nichefokusering, omkostnings- og driftseffektivitet, cybercrime, talentudvikling, risiko og compliance.
Se film

Global CEO Survey

PwC inviterede til lanceringen af PwC’s 16. årlige Global CEO Survey med livetransmission fra World Economic Forum i Davos. Her deltog toppen af dansk erhvervsliv, og en af gæstetalerne var finansminister Bjarne Corydon.
Se film