Advisorys organisation

Advisory er PwC’s rådgivningsforretning, der tæller ca. 125 erfarne rådgivere i Danmark. Advisory hjælper med at udvikle og implementere økonomisk attraktive og bæredygtige forandringer. Advisory består af to forretningsområder, hver med sit unikke sæt af værdifulde kompetencer:

Deals og Corporate Finance

I Deals og Corporate Finance rådgiver vi om virksomhedsopkøb og -frasalg, kapitalstruktur og restruktureringer samt muligheder for finansiering og kapitalfremskaffelse. Løsningerne omfatter:

 • Corporate Finance
  M&A-rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, fusioner og kapitalfremskaffelse.
 • Transaction Services
  Finansiel due diligence for køber eller sælger (vendor due diligence), finansiel analyse og vurdering af de finansielle forudsætninger for en virksomhedshandel samt rådgivning om metoder for købesumsreguleringer.
 • Valuation & Economics
  Værdiansættelse af virksomheder og immaterielle rettigheder, rådgivning om purchase price allocation (PPA), finansiel modellering og beslutningsanalyse samt udbudsrådgivning (kontrolbud) og rådgivning i forbindelse med OPP.
 • Business Restructuring Services
  Rådgivning om turnarounds i kriseramte virksomheder og rekonstruktioner. Assistance til finansielt overblik, herunder IBR (Independent Business Review). Vurdering af likviditets-forecast samt likviditetsberedskab.
 • Working Capital Management
  Forbedring af arbejdskapital via analyse, udarbejdelse af handlingsplan samt bistand med implementering og måling.
 • Debt & Capital Markets
  Rådgivning om gældsstruktur og -produkter, herunder rådgivning om vækst- og refinansieringsbehov, udstedelse af virksomhedsobligationer, salg af gældsprodukter mv. Endvidere assistance til fremskaffelse af ny finansiering eller nye bank- og finansieringsforbindelser.
 • Real Estate
  Rådgivningsydelser centreret omkring transaction services. Real Estate tilbyder en samlet rådgivningsløsning inden for strukturering og gennemførelse af ejendomstransaktioner til både køber og sælger, porteføljeoptimering, analyse, sale and leaseback, due diligence, datahåndtering samt vurdering.

Consulting

Consulting hjælper virksomheder med at gennemføre større forandringer og løbende optimering med målbar effekt på virksomhedens økonomiske performance. Derudover hjælper vi virksomheder med optimering og implementering af it-løsninger med fokus på økonomisk performance. Løsningerne omfatter:

 • Financial Effectiveness
  Rådgivning og bistand i forbindelse med optimering af virksomheders økonomistyring, lønsomhed og processer.
 • Strategy & Operations
  Udvikling og trykprøvning af virksomhedsstrategier for vækst og effektivisering i effektivt samarbejde med ledelse og medarbejdere.
 • People & Change
  Realisering af strategi og forretningsmål gennem medarbejderne samt realisering af fordelene ved forandringsprojekter gennem veltilrettelagt forandringsledelse og effektiv projekthåndtering.
 • Risk
  Design og implementering af risikobaserede ledelsessystemer til den finansielle sektor, herunder Basel II, Solvency II og risk-based capital management.
 • Security & Technology
  Udvikling, test, tilpasning og implementering af løsninger, der opfylder virksomhedens krav til it-sikkerhed – både i forbindelse med udviklingsprojekter og drift.
 • Business Intelligence
  Udvikling og implementering af business intelligence (BI)-løsninger, herunder rådgivning om leverandører og BI-platforme.
 • IT Management
  Rådgivning om effektivisering af it-funktionen og øget anvendelse af it som et middel til digitalisering og automatisering af manuelle processer.