Christian Klibo

Partner, Advisory

Christian Klibo

Christian Klibo

 • Særlig indsigt i:
  – Udvikling af finans- og økonomifunktionen
  – Offentlig økonomi- og virksomhedsstyring
  – Shared services
  – Procesforbedringer
  – Transformationsprojekter
  – Benchmarking og analyse
 • Brancher:
  – Den offentlige sektor
  – Sundhedssektoren
  – Uddannelsessektoren
  – Transportsektoren
  – Fremstillingsvirksomheder
 • Kundetyper:
  Store og mellemstore virksomheder samt institutioner

Christian Klibo er partner i PwC’s konsultentafdeling Advisory. Derudover er han bestyrelsesmedlem i PwC Danmark og ansvarlig markedsleder for PwC’s offentlige kundesegment.

Christians ekspertise omfatter rådgivning om udformning, optimering og implementering af processer og systemer til bl.a. økonomi- og virksomhedsstyring, etablering af administrative fællesskaber, måling og benchmarking, procesanalyse samt organisationsudvikling af økonomifunktioner. Han fungerer også som projekt og programsleder på store transformationsprojekter.

Hans kunder består af store og mellemstore offentlige virksomheder, departementer og institutioner inden for uddannelses-, transport- og sundhedssektoren samt store private produktionsvirksomheder.
 

Netværk

 • Medlem af Dansk Erhvervs OPS-udvalg

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Christian, hvis du har brug for rådgivning og sparring om privat eller offentlig økonomi- og virksomhedsstyring, transformation af økonomifunktioner eller optimering af processer.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.