Michael Eriksen

Partner, leder af Advisory

Michael Eriksen

Michael Eriksen

 • Særlig indsigt i:
  – Køb og salg af virksomheder og forretningsområder.
  – Kapitalfremskaffelse.
  – Fusioner og joint ventures.
  – Leveraged buyouts.
  – Management buyouts.
 • Brancher:
  – Alle typer af brancher i den private og offentlige sektor.
 • Kundetyper:
  Private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale private equity- og venture capital-fonde.

Michael Eriksen er partner i PwC og leder af forretningsområdet Advisory, som udgør PwC’s rådgivningsforretning. Han er endvidere ansvarlig leder af PwC’s Corporate Finance-team.

Michael er medlem af PwC’s direktion (Management Board).

Michaels ekspertise omfatter bl.a. finansiel rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder og forretningsområder, kapitalfremskaffelse, fusioner og joint ventures, leveraged buyouts samt management buyouts. PwC’s Corporate Finance-team har indtaget en førende markedsposition i såvel Danmark som resten af Europa inden for M&A-rådgivning.

Hans kunder består af private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale private equity- og venture kapitalfonde.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Michael, hvis du har brug for rådgivning om og sparring i forbindelse med M&A, samt hvis du har behov for adgang til PwC’s Advisory-serviceydelser, herunder transaktions- og konsulentydelser.