Pressemeddelelser

190 pressemeddelelser

 • 27-03-2015 - Bedre styring og større brugerinvolvering er vejen frem i det offentlige digitaliseringsarbejde

  Den offentlige sektor arbejder struktureret og ambitiøst med at udarbejde digitaliseringsstrategier og målformuleringer. Den er til gengæld udfordret på flere områder, når det kommer til at udføre strategierne. Det viser en ny rapport om offentlig digitalisering fra PwC.


 • 27-03-2015 - PwC frifundet i Memory Card Technology-sagen af Højesteret

  PwC er netop blevet frifundet i Højesteret i Memory Card Technology-sagen. Dermed er der sat punktum for en årelang sag, hvilket skaber glæde og lettelse hos PwC, der betragter dommen som principiel.


 • 20-03-2015 - Ekspert i den finansielle sektor er ny partner i PwC

  Ekspert i finanssektoren, Klaus Berentsen, er ny partner og leder af markedet for finansielle services i PwC. Han står nu i spidsen for over 100 medarbejdere, der betjener kunder som fx Nordea, Sampension, BRF Kredit og SEB.


 • 01-03-2015 - Danske topledere: Vejen til vækst kræver agilitet og alliancer

  Særligt alliancer og agilitet indgår i de danske toplederes opskrift på vækst, og sideløbende planlægger rekordmange virksomheder nyansættelser i de kommende 12 måneder. Sådan lyder hovedbudskaberne ved en post Davos-konference hos PwC i Hellerup torsdag den 26. februar, hvor flere end 300 topledere får præsenteret de danske resultater af PwC’s Global CEO Survey 2015.


 • 13-02-2015 - Her kan virksomhederne finde penge til vækst

  En nedbringelse af arbejdskapitalen – som er et udtryk for de penge, selskaberne har bundet hos debitorer, kreditorer og på lageret – kan udløse en enorm gevinst. Alene i Norden kan virksomheder hente hele 446 mia. kroner, viser en ny analyse fra PwC.


 • 11-02-2015 - Kun de dygtigste slipper igennem nåleøjet

  Med case-konkurrencen Challenge 2015 sætter PwC spot på de nye, unge talenter. Kun de dygtigste studerende kommer igennem nåleøjet og deltager i konkurrencen, hvor de unge både bliver en oplevelse fra erhvervslivet rigere og kan skrive konkrete erfaringer på cv’et.


 • 05-02-2015 - Udvidelsen af dansk tonnageskat stækker Det Blå Danmark

  Det nye lovforslag til ændring af tonnageskatteordningen gør det mindre attraktivt at drive offshore-rederier i Danmark og kan flytte arbejdspladser ud af landet. Sådan lyder vurderingen fra PwC, der netop har offentliggjort en ny rapport, der omhandler tonnageskat i 17 lande fra hele verden, herunder Danmark.


 • 04-02-2015 - Nye markeder for ejendomsinvesteringer er på vej op

  Nye markeder for ejendomsinvesteringer er på vej op, herunder København. Det skyldes en stærk konkurrence om såkaldte førsteklasses aktiver og et kraftigt opsving i europæisk kapital. Det viser rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2015, som er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC.


 • 27-01-2015 - PwC styrker sin position i Skjern og Ringkøbing

  Henrik Dalgaard, der er en stærk, lokal profil med rødder i det vestjyske, bliver ny partner i PwC i Skjern og Ringkøbing. Han vender hjem fra udlandet med en bred faglighed i bagagen og glæder sig til nye udfordringer samt samarbejde med eksisterende og nye erhvervsrelationer.


 • 22-01-2015 - Kommuner i risiko for cyber-angreb

  I denne uge er flere kommuner blevet udsat for et cyber-angreb via Ransomware, en malware variant. Andre kommuner kan være i fare for at blive angrebet på samme måde, og det er derfor vigtigt, at landets kommuner er ekstra opmærksomme på risikoen for et angreb, vurderer PwC.


 • 21-01-2015 - Markant stigning i cyberangreb i 2014

  En ny rapport sætter tal på omfanget af fænomenet cybercrime. På bare et år er antallet af tilfælde på globalt plan steget med hele 48 procent. I Danmark mødes virksomhedsledere på torsdag til en konference om cybercrime for at blive klogere på den øgede trussel.


 • 19-01-2015 - Topledernes tro på vækst i egen virksomhed er intakt

  CEO’erne tror fortsat på vækst i egen virksomhed, selvom knap halvdelen forventer, at væksten i den globale økonomi forbliver uændret i det kommende år. Samtidig vurderer 6 ud af 10 af verdens topledere, at det er nemmere at skabe vækst nu end for 3 år siden. Det viser PwC’s årlige ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret ved World Economic Forum i Davos.


 • 21-12-2014 - Restaurationsbranchen er i klar bedring, mens hotelbranchen stadig er udfordret

  Færre restauratører lider tab, og sundhedstilstanden i restaurationsbranchen er i klar bedring. Til gengæld er mange i hotelbranchen udfordret og befinder sig i en svær finansiel situation, konkluderer en ny brancheanalyse fra PwC.


 • 19-12-2014 - Ny lov skaber mere åbenhed om de erhvervsdrivende fonde

  Den nye lov om erhvervsdrivende fonde skaber mere åbenhed, men stiller også en række nye krav til de erhvervsdrivende fonde. Særligt de små fonde bliver udfordret af de nye regler – og i visse fonde kan de nye uddelingsregler virke meget komplekse, vurderer PwC, der sætter spot på særligt uddelinger og corporate governance på en fondskonference i Hellerup.


 • 10-12-2014 - Bestyrelser ruster sig til ny teknologi

  Ny teknologi og det stigende behov for it-sikkerhed stiller bestyrelserne over for nye udfordringer og rejser krav om nye spidskompetencer i bestyrelseslokalerne. Bestyrelsesmedlemmer oplever derfor et øget behov for kompetencer inden for risk management, og it-risici skal højere op på agendaen i bestyrelserne. Sådan lyder konklusionen i en ny undersøgelse fra PwC, der sætter fokus på tendensen i en ny bestyrelseshåndbog.


 • 07-12-2014 - Erhvervsskoler står til en ekstra regning på 50 mio. kroner til SKAT

  SKAT lægger op til at sløjfe erhvervsskolernes mulighed for at få godtgjort energiafgifter samt fradrag for momsbelagte fællesudgifter. Det kommer samlet til at koste erhvervsskolerne mindst 50 mio. kroner, lyder et estimat fra PwC.


 • 18-11-2014 - Hun kom flyvende til sejren

  På fire år har ejerleder Susanne Hessellund vendt et underskud på 4 mio. kr. til et overskud på knap 40 mio. kr. i Bel Air Aviation A/S, der har hjemme i Esbjerg. For denne imponerende vækst er helikopterpiloten netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2014 hos PwC i Hellerup, hvor 250 erhvervsfolk deltog i fejringen af den succesfulde ejerleder.


 • 13-11-2014 - Ejerleder til hest vinder vækstpris i Nordjylland

  Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Nordjylland går til Andreas Helgstrand fra Helgstrand Dressage A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit i Aalborg, hvor nordjyske virksomhedsledere var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 12-11-2014 - Digitalt trekløver kåret med vækstpris i Østjylland

  Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Østjylland går til Morten Ditmer, Knud Jensen og Johan Bitsch Nielsen fra Ditmer A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen på Aros i Aarhus, hvor østjyske virksomhedsledere var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 10-11-2014 - Digital ejerleder kåret med vækstpris på Fyn

  Prisen som Årets Ejerleder 2014 på Fyn gik til Lars Hedal fra e-handelshuset Hedal Kruse Brohus A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen på Møntergården i Odense, hvor fynske virksomhedsledere var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 06-11-2014 - C20-selskaberne mellem krise og vækst

  Virksomhederne står mellem krise og vækst uden klare indikationer på, hvornår vilkårene ændrer sig. Der er dog en sund udvikling på omsætning- og indtjeningssiden i C20-selskaberne. De holder stadig igen med investeringerne, men ser man på de faktiske investeringer, er de steget i forhold til sidste år. Det viser en ny analyse af halvårstallene fra C20-selskaberne fra PwC.


 • 06-11-2014 - Bryggeriformand kåret som Årets Bestyrelsesformand

  Bestyrelsesformand for bryggeriet Royal Unibrew, Kåre Schultz, er kåret af PwC som Årets Bestyrelsesformand 2014 for sin rolle i den opsigtsvækkende erhvervssucces Royal Unibrew.


 • 06-11-2014 - Helikopterpilot kåret med vækstpris i Sydjylland

  Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Sydjylland gik til Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos PwC Trekantområdet i Vejle, hvor virksomhedsledere fra Sydjylland var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 04-11-2014 - Flere har vendt underskud til overskud

  Flere virksomheder leverer i år overskud på bundlinjen i forhold til sidste år. Det viser PwC’s virksomhedsanalyse 2014, som er en analyse af knap 1.400 danske virksomheder. Den gennemsnitlige overskudsgrad er dog stort set uændret i forhold til sidste år, så der er fortsat pres på indtjeningen.


 • 03-11-2014 - Trendy ejerledere kåret med vækstpris i Vestjylland

  Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Vestjylland gik til Betina og Simon Stampe fra Bloomingville A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos PwC i Herning, hvor virksomhedsledere fra Vestjylland var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 30-10-2014 - Ejerleder i lystfiskeri kåret med pris på Sjælland

  Prisen som Årets Ejerleder 2014 på Sjælland gik til Lars Svendsen fra Svendsen Sport A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Harboe Arena i Slagelse, hvor virksomhedsledere fra Sjælland var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 28-10-2014 - Kendt lingerikæde kåret med pris i Hovedstaden

  Det blev Claus Walther Jensen i spidsen for Change of Scandinavia A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2014 i Hovedstaden. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit på Kalvebod Brygge, hvor virksomhedsledere fra hovedstadsområdet var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.


 • 28-10-2014 - PwC og Google indgår nyt samarbejde

  PwC og Google Inc. har netop offentliggjort et nyt samarbejde om at levere nye og innovative ydelser til virksomheder verden over. Sammen vil PwC og Google rådgive virksomheder med at samarbejde mere effektivt, udnytte ny teknologi bedre og tilpasse sig nye tendenser.


 • 28-10-2014 - Ejerlederne melder om mere moderat vækst

  Et rekordhøjt antal af de dygtigste ejerledere har forventninger til fremtidig vækst. I en ny analyse af de dygtigste ejerledede virksomheder fra PwC svarer hele 97 % af de udvalgte ejerledere, at de forventer yderligere vækst mod 92 % sidste år.


 • 28-10-2014 - Familievirksomheder står over for store forandringer

  De familieejede virksomheder er robuste i dag, men står over for store forandringer. De skal derfor tilpasse sig hurtigere, innovere hurtigere og skrue op for professionalismen, hvis de skal forblive en succes.


 • 29-09-2014 - PwC udbygger sin stærke markedsposition

  Revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC har styrket sin markedsposition, oplevet vækst i store dele af sin forretning og har nu det stærkeste image i branchen. En tæt dialog med kunderne og en omstillingsparat forretning er væsentlige årsager til fremgangen, lyder det bl.a. i PwC’s netop offentliggjorte årsrapport.


 • 24-09-2014 - Elever fra handelsgymnasiet skal teste nyt online-spil

  Nu får gymnasieelever på Niels Brock lov til at spille midt i skoletiden. De tester nemlig revisorspillet.dk, der er et online-spil udviklet af PwC i samarbejde med lektorer fra HHX og STX. Spillet skal være med til at bygge bro mellem teori på skolebænken og praksis i erhvervslivet.


 • 22-09-2014 - Behov for større fokus på cyber-angreb

  Virksomhederne er ikke klar til fremtidens cyber-angreb ifølge en ny cybercrime-rapport fra PwC. Der er dog ingen tvivl om, at alle kan blive ramt, og når virksomheder står frem og fortæller om angreb, kan alle lære af det, fastslår ekspert i cybersikkerhed fra PwC.


 • 11-09-2014 - Boligejerne har krav på et gennemsigtigt og fair system nu

  Den 11. september 2014 kom regeringens ekspertudvalg med et bud på et nyt ejendoms-vurderingssystem. Regeringen planlægger dog at udsætte gennemførelsen af et nyt system til 2017. Det er meget problematisk, ikke mindst for boligejernes retssikkerhed, påpeger PwC, der efterlyser et gennemsigtigt og fair system.


 • 08-09-2014 - Aviser i knibe må finde nye indtægtskilder

  Indtægter fra både avisreklamer og omsætning er faldende i Danmark. Udgiverne er både afhængige af avisens reklameindtægter og indtægterne fra salget af aviser, og begge indtægtskilder tørrer ind i samme hastige tempo, viser en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.


 • 01-09-2014 - Nu træder ny whistleblower-ordning i kraft

  Den 1. september 2014 er den nye lov om en obligatorisk whistleblower-ordning for virksomheder i den finansielle sektor trådt i kraft. Det betyder, at alle finansielle virksomheder, som Finanstilsynet fører tilsyn med, skal indføre en whistleblower-ordning. Medarbejderne får med den nye ordning også bedre beskyttelse, hvis de får brug den, påpeger PwC.


 • 29-08-2014 - Flere end 8 ud af 10 virksomheder er klar til opsvinget

  Et stort flertal af de danske virksomheder er klar til opsvinget, og flere har skruet op for investeringerne, så de er klar til at vækste. Det viser en ny pulsmåling fra PwC.


 • 14-08-2014 - Børsnoteringer sætter nye rekorder i 1. halvår 2014

  Første halvdel af 2014 blev en periode, hvor der for alvor kom gang i markedet for børsnoteringer på globalt plan. Særligt de europæiske børser er i storform og trækker meget af væksten, viser en ny analyse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.


 • 13-08-2014 - Børsnoteringer går uden om Danmark

  Antallet af europæiske børsintroduktioner er steget kraftigt fra 1. kvartal til 2. kvartal 2014. I Norden er udviklingen også meget positiv med mange noteringer på Børsen i Stockholm. Den seneste positive udvikling går dog uden om Danmark. Det viser de nye tal for 2. kvartal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse.


 • 29-07-2014 - Danskerne ser stadig film i biografen

  Selv om streaming vinder hastigt frem i de danske hjem, klarer biograferne sig stadig godt i konkurrencen. Og efter flere år med tilbagegang i den danske filmbranche vender udviklingen i 2015 med en beskeden vækst på 0,3 %. Det viser en ny analyse af underholdnings- og medieindustrien fra PwC.


 • 09-07-2014 - De digitale musiktjenester har nået et vendepunkt

  2013 blev et vendepunkt for de digitale musiktjenester, der oplevede en vækst på hele 34 % i 2013. Den positive udvikling spås til at fortsætte frem mod 2018 med en vækstrate på 10 %, hvor de digitale musiktjenester i Danmark vil omsætte for ca. DKK 800 mio. Det er dog ved live koncerter på fx årets festivaler, at musikbranchen henter langt størstedelen af sine indtægter. Det viser en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.


 • 01-07-2014 - Internet-reklamer tager førertrøjen i den digitale vækst

  Væksten inden for medie- og underholdningsindustrien drives i stadig højere grad af digitaliseringen. Og i takt med at væksten bliver digital, fører internet-reklamer an i den digitale revolution. Det er derfor afgørende for virksomhederne, at de anvender en digital tankegang, hvis de ønsker at kapre fremtidens forbruger. Sådan lyder konklusionen i en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.


 • 27-06-2014 - Kun hver femte virksomhed har en stærk digital IQ

  Mange virksomheder har fokus på de udfordringer og muligheder, som den digitale virkelighed byder på, men kun hver femte virksomhed vurderer, at man har en stærk digital IQ i virksomheden. Det viser en ny undersøgelse fra PwC.


 • 11-06-2014 - Kampen om de bedste talenter er skærpet

  Gabet mellem udbud og efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft vokser, og det hæmmer virksomhedernes kamp om at rekruttere de dygtigste medarbejdere. 6 ud af 10 topledere er bekymret for, om de kan finde de rette medarbejdere, viser rapport fra PwC.


 • 27-05-2014 - C20-selskaberne* kan skrue mere op for investeringerne

  C20-selskaberne har atter fundet nøglen til at skabe profit. Selskabernes overskud bliver primært brugt til at nedbringe gæld, men flere har samtidig skruet op for investeringerne. Der er dog plads til, at der kan skrues endnu mere op for investeringerne, og væksttoget kan køre fra de C20-virksomheder, der er for forsigtige, konkluderer ’C20 By Numbers’ for 2013 - en analyse af de danske C20-selskabers regnskaber fra revisions-, skatte-, og rådgivningsfirmaet PwC.


 • 27-05-2014 - Carlsberg kåret som årets vinder af C20 Regnskabsprisen

  Carlsberg er netop kåret som årets vinder af C20 Regnskabsprisen. Bryggerikoncernens årsrapport har et stærkt grafisk overblik over koncernens performance, salg, konkurrencesituation samt finansielle highlights i sin årsrapport – og har tilmed skabt et helt nyt format til årsrapporten. Sådan lød det fra dommerkomitéen, da prisen blev overrakt ved en stor kåring hos PwC i Hellerup.


 • 23-05-2014 - Bankerne truet af overdreven lovgivning og ny teknologi

  De store mængder af ny lovgivning, som er indført på bankområdet siden den globale finanskrise, kan risikere at skade banksektoren og forsinke det globale økonomiske opsving. Det viser en ny undersøgelse, Banking Banana Skins, fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC og tænketanken CSFI.


 • 20-05-2014 - Erhvervslivet stemmer ja til fælles EU-patentdomstol

  Det bliver et klart og tydeligt ja til den fælles EU-patentdomstol, hvis man spørger erhvervslivet. Det bliver nemmere at søge patent, når man kun skal søge ét sted, og der bliver mere ensartede retningslinjer og processer på patentmarkedet. Og det kan være med til at skabe vækst, lyder konklusionen i en ny pulsmåling fra PwC.


 • 30-04-2014 - PwC styrker sin konsulentforretning på it-området

  PwC har opkøbt it-konsulentforretningen IT Quality. Dette sker for at styrke PwC's konsulentforretning inden for særligt it-infrastruktur og bekæmpelse af cybercrime.


 • 25-04-2014 - Forbrugerne flytter teknologimarkedet

  Teknologivirksomhederne, som vi kender dem i dag, er under hastig forandring. Apps og service får stadig større betydning for markedet, og udviklingen er i høj grad drevet af forbrugerne. Det viser en ny rapport om de 100 største softwarevirksomheder.


 • 23-04-2014 - Nyt magasin til toplederen på gaden

  Et nyt magasin til danske topledere, CXO Magasinet, vil inspirere og skabe løsninger til og for erhvervslivet. Med CXO Magasinet giver PwC erhvervslivet et nyt talerør, hvor toneangivende virksomhedsledere fortæller om aktuelle muligheder, udfordringer og løsninger. Det skal være med til at skabe et konkurrencedygtigt erhvervsliv.


 • 14-04-2014 - ISS ligger i top 10 over europæiske børsintroduktioner

  Værdien af børsintroduktioner i 1. kvartal 2014 overstiger ikke alene samme kvartal sidste år, men 1. kvartal i de 4 foregående år tilsammen. Det viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse. Herhjemme blev O.W. Bunker og ISS børsintroduceret i 1. kvartal 2014, og sidstnævnte placerer sig blandt de 10 største i Europa.


 • 09-04-2014 - Nye og omfattende EU-regler inden for revision stækker væksten i dansk erhvervsliv

  EU-parlamentet har netop vedtaget nye og omfattende regler på revisionsområdet. De nye EU-regler medfører en vidtgående ændring af forholdet mellem virksomheder og deres revisionsfirma. For at imødekomme de øgede omkostninger, som herved væltes over på dansk erhvervsliv, opfordrer PwC til at implementere en national lovgivning på området, der er så lempelig som EU-reglerne giver mulighed for.


 • 07-04-2014 - Ny teknologi baner vejen for pharma og life science-virksomheder

  Teknologien vil transformere sektoren, og vejen mod de bedste resultater er innovation, mener topledere fra pharma og life science-virksomheder. De har desuden fokus på regulering, demografi og indkomstforskydninger, der også er med til at reformere industrien. Det viser PwC’s Global CEO Survey 2014, hvor 119 CEO’er fra pharma- og life science-industrien har deltaget.


 • 02-04-2014 - Utraditionelle spillere er game changer i banksektoren

  Over halvdelen af bankernes topledere føler sig truet af de utraditionelle udbydere af finansielle tjenesteydelser. De utraditionelle spillere er en game changer i banksektoren og kalder på et modtræk fra de traditionelle banker, der må forholde sig til bl.a. nye forventninger fra kunderne, ny teknologi og helt nye konkurrenter i en skiftende økonomi. Det konkluderer en ny rapport fra PwC.


 • 01-04-2014 - Topagendaen for danske ledere er strategi, profitabilitet og kunderne

  I det kommende år vil CXO’erne rette et særligt fokus på strategi, profitabilitet og kunderne. Det viser en ny undersøgelse, PwC's CXO Survey 2014, som PwC i dag offentliggør på en CXO-konference, der stiller skarpt på CXO-agendaen i det kommende år.


 • 31-03-2014 - Detail- og dagligvarehandlen satser på teknologien

  Topledere inden for detail- og dagligvarehandlen frygter ikke den teknologiske udvikling, men ser den tværtimod som en gylden mulighed for at finde nye kunder. Derfor står teknologisk innovation højt på agendaen i bestræbelserne for at nå de globale forbrugere. Det viser PwC’s årlige Global CEO Survey, hvor 344 CEO’er i spidsen for detail- og dagligvarehandlen har deltaget.


 • 20-03-2014 - PwC opruster i kampen om de mindre og mellemstore virksomheder

  PwC intensiverer nu kampen om de mindre og mellemstore virksomheder ved at tilbyde deres kunder online bogføring og økonomisk overblik over deres virksomhed. I samarbejde med computergiganten Microsoft har PwC udviklet PwC-Portalen, hvor kunderne har online adgang til deres økonomi og bogføring døgnet rundt.


 • 17-03-2014 - Et godt ejerskifte skaber vækst

  Væksten i dansk erhvervsliv afhænger blandt andet af de små og mellemstore virksomheder. Mange af dem er ejerledede og familieejede virksomheder, som i de kommende år står over for at skulle igennem et generationsskifte. Det er ofte den helt rigtige vej til innovation og vækst, men alt for mange virksomhedsejere har ikke en exit-strategi og kommer for sent i gang med et ejerskifte.


 • 13-03-2014 - Challenge 2014

  Jagten på de dygtigste talenter er skærpet, og det gælder også for revisionsbranchen. For at skabe relationer til de skarpeste talenter i fremtiden afholder PwC nu konkurrencen Challenge 2014, der tester de unge high-achievers.


 • 13-03-2014 - SKAT skal betale et større trecifret millionbeløb tilbage

  Pensionsselskaber og deres forvaltere har i mange år fejlagtigt betalt moms af administrationsydelser. Dette har EU-Domstolen netop fastslået i en ny dom om ATP PensionService. Dermed kan SKAT se frem til en større efterregning, vurderer PwC.


 • 11-03-2014 - Flere shopper fra deres tablet og smartphone

  Sociale medier, tablets og smartphones anvendes i stadigt større omfang til internethandel. 41 % har købt produkter via deres tablet sammenlignet med 28 % i 2012, og 43 % har købt produkter via deres smartphone mod 30 % i 2012. Det viser en ny undersøgelse fra PwC.


 • 04-03-2014 - De sociale medier er en god forretning

  Der er forretningsmuligheder i facebook, twitter og alle de andre sociale medier. Det mener de danske HR-chefer ifølge en ny undersøgelse fra PwC og DANDERS & MORE om virksomhedernes brug af sociale medier. Men de sociale medier kan være et tveægget sværd, for hver 5. virksomhed har samtidig oplevet, at en medarbejder har optrådt illoyalt over for virksomheden.


 • 26-02-2014 - Banker skal have stresstest højere op på dagsordenen

  Stigende krav til bankerne bevirker, at de er nødt til at ansætte flere medarbejdere for at kunne forberede sig til skrappere, lovpligtige stresstests. Det viser en ny rapport fra PwC.


 • 23-02-2014 - Forsikringsselskaber tror på fremtiden

  Topdirektørerne i forsikringsselskaber har stor tillid til, at de kan øge deres omsætning i løbet af de næste 3 år. Det viser PwC’s årlige Global CEO Survey, hvor CEO’er i spidsen for forsikringsselskaber fra 39 lande har deltaget.


 • 19-02-2014 - Global stigning i virksomhedskriminalitet udgør en trussel for danske virksomheder

  Virksomhedskriminalitet bliver stadig mere udbredt. Globalt har 37 % af alle virksomheder været udsat for virksomhedskriminalitet inden for de seneste 2 år. Det viser en helt ny rapport om virksomhedskriminalitet fra PwC, ”2014 Global Economic Crime Survey”.


 • 13-02-2014 - Presset indtjening i medie- og forlagsbranchen

  For første gang siden 2009 er omsætningen hos virksomhederne i medie- og forlagsbranchen steget, men indtjeningsevnen er nu presset. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. medie- og forlagsbranchen.


 • 05-02-2014 - Niels Jacobsen fra LEGO blev nordisk bestyrelsesformand 2013

  I 2008 kom krisen, og mange virksomheder led store tab. Det gjaldt dog ikke LEGO, der har haft en kolossal udvikling i kriseårene. Det skyldes ikke mindst Niels Jacobsen, der satte sig i stolen som formand i 2008. Niels Jacobsen er netop blevet kåret som nordisk bestyrelsesformand 2013.


 • 30-01-2014 - Store udsving i fragtrater påvirker rederibranchen

  Der har været store udsving i omsætningen de senere år hos virksomhederne i rederibranchen, men indtjeningsevnen er nu forbedret. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. rederibranchen.


 • 27-01-2014 - Kapitalfondene har atter tiltro til børsen

  Kapitalfondene har i høj grad været med til at trække aktiviteten med flere børsnoteringer op på børserne i det forgangne år, viser en ny opgørelse fra PwC over børintroduktioner i 2013. Det er en følge af sundhedstegn for børserne, hvor vi atter oplever mere normale tilstande med stigende kurser, lav volatilitet og mange handler, vurderer børsekspert i PwC. Herhjemme er salget af CVC’s aktier i Matas et eksempel på den bedre tilstand.


 • 24-01-2014 - Hvem løber med en Oscar?

  Mange er spændte på årets Oscarfest, hvor der er i år er hele 3 danske nominerede film. Hele verden gætter med og analyserer på filmenes chancer for at vinde, men faktisk er der kun 2 mennesker i hele verden, der på forhånd kender navnene på årets Oscar-vindere.


 • 24-01-2014 - Medicinalbranchen i fremgang

  Der har været godt gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår hos medicinalvirksomhederne, der samtidig forstår at øge indtjeningen. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. medicinalbranchen.


 • 24-01-2014 - Teknologiindustrien i fremgang

  Der har været godt gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår hos virksomhederne i teknologiindustrien, men evnen til at tjene penge er faldende. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. teknologi- og maskinindustrien.


 • 24-01-2014 - Tekstilbranchen har store udfordringer

  Der har været mindre gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår hos virksomhederne i tekstilbranchen, og indtjeningen er presset. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. tekstilbranchen.


 • 24-01-2014 - Transportbranchen tjener flere penge

  Selv om der har været mindre gang i ordrebøgerne hos virksomhederne i transportbranchen, er indtjeningsevnen steget. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. transportbranchen.


 • 22-01-2014 - København med i top 10 over favoritbyer

  Det europæiske ejendomsmarked er i bedring, og København springer i år 4 pladser frem fra en 12. til en 8. plads over de mest attraktive byer på ejendomsmarkedet. Det viser rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014, som er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC.


 • 21-01-2014 - Forsigtig optimisme blandt globale topledere

  Mere end 4 ud af 10 adspurgte CEO’er tror på, at 2014 byder på en bedre økonomi end det forgangne år. Det er dobbelt så mange som sidste år. Glasset er halvt fyldt, konkluderer PwC i sin årlige ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret på årets CEO-konference med livetransmission fra World Economic Forum i Davos.


 • 10-01-2014 - Afrika op i gear

  Logistikvirksomheder begynder at vende blikket mod resten af Afrika med henblik på investeringsmuligheder. Tidligere har det været Sydafrika, der toppede listen som det afrikanske land syd for Sahara, der har den bedst udviklede transport- og logistiksektor, og det placerer landet på niveau med nogle af verdens industrialiserede lande.


 • 02-01-2014 - Året slutter med et festfyrværkeri af børsnoteringer i Europa

  Europas marked for børsintroduktioner er væsentligt forbedret i løbet af 2013, viser nye tal fra PwC. Mens året er gået på held, har der været travlt på de europæiske børser, og det varsler godt for det nye år.


 • 23-12-2013 - Gode skatteråd inden nytåret

  Det er værd at gennemgå sin skat en ekstra gang inden nytårstalerne, så man undgår at betale for meget i skat i det nye år. Især kan alle aktionærer, der har handlet aktier i 2013, med fordel se nærmere på gevinster og tab i året, der gik, lyder rådet fra PwC.


 • 20-12-2013 - Ny Fondshåndsbog giver inspiration til god fondsledelse

  PwC har netop lanceret en Fondshåndbog, der skal give inspiration til danske fonde. Med bogen stiller PwC skarpt på udvikling af praksis for fondene, der fortsat afventer lovgivning på området.


 • 20-12-2013 - Pres på indtjeningen i erhvervslivet

  Der har været godt gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår, men overskudsgraden er mindre end sidste år, og der er pres på indtjeningen. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse, hvor der er set nærmere på i alt 819 virksomheder.


 • 13-12-2013 - PwC i top 5 over de mest anerkendte videnvirksomheder

  PwC ligger helt i toppen af listen over de mest anerkendte videnvirksomheder. Topledere fra Fortune 500 har placeret PwC på en 5. plads mod en 8. plads sidste år. Dermed er PwC bedre placeret end både Apple og Google.


 • 09-12-2013 - Restaurationsbranchen på rette spor

  Det går meget bedre i restaurationsbranchen end tidligere, og stadig flere har fundet opskriften på succes. Knap en fjerdedel af restauranterne er dog fortsat presset på indtjening, viser en ny brancheundersøgelse fra PwC.


 • 05-12-2013 - Hotelbranchen oplever vanskelige tider

  Hotel- og restaurationsbranchen er to vigtige brancher i dansk økonomi. Men mange i hotelbranchen befinder sig i øjeblikket i en vanskelig finansiel situation, viser en ny brancheanalyse fra PwC.


 • 03-12-2013 - Danmarks selskabsskat er stadig en af Europas højeste

  Danmark er blandt de lande i EU og EFTA, som beskatter selskabers overskud hårdest. Det viser den årlige undersøgelse ”Paying Taxes 2014”, der er foretaget af PwC og Verdensbanken/IFC. Undersøgelsen omfatter små og mellemstore virksomheder og fastslår, at danske selskaber afleverer mere end 20 % af deres overskud til staten. Dermed placerer Danmark sig blandt de 25 % i regionen, der beskatter selskaber hårdest.


 • 28-11-2013 - Niels Jacobsen kåret som Årets Bestyrelsesformand

  Bestyrelsesformand for Lego Niels Jacobsen bliver nu hædret for sin imponerende indsats, som har været med til at føre Lego til en af de største danske erhvervssucceser de senere år. Han har netop modtaget PwC’s og Styreinformasjon’s pris som Årets Bestyrelsesformand i Danmark.


 • 28-11-2013 - Det bliver dobbelt så dyrt at have restskat

  Hvis du har restskatter for 2013, som først betales efter nytår, kan du godt forvente at skulle grave dybere i lommerne end tidligere – også selv om renterne lige nu er historisk lave, påpeger PwC, der er revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed.


 • 26-11-2013 - PwC udvider med kursusaktivitet i Trekantområdet

  Virksomhederne i Region Syddanmark ser lyst på fremtiden og melder om stigende omsætning og flere ansættelser frem mod årets afslutning. Hos PwC ser man også et klart vækstpotentiale i regionen og udvider nu sin kursusaktivitet i Trekantområdet via PwC’s Academy.


 • 25-11-2013 - CO2-budgettet for de næste 90 år er brugt inden 2034

  Verden er på vej til at springe det CO2-budget, som The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) har lagt for de næste knap 90 år for at begrænse den globale opvarmning til 2 grader. Budgettet vil dog allerede være brugt inden 2034, viser en ny analyse fra PwC.


 • 21-11-2013 - Trendsætter inden for trægulve vandt fornem vækstpris

  Thomas Dinesens designergulve trækker verdensberømte arkitekter og designere hele vejen til sønderjyske Jels, hvor Dinesen Floors A/S har hjemme. Gulvdesigneren er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2013 hos PwC i Hellerup, hvor 250 erhvervsfolk deltog i fejringen af den succesfulde ejerleder.


 • 20-11-2013 - PwC ser muligheder i markedet efter fusion mellem KPMG og EY

  KPMG og EY har netop offentliggjort deres planer om en fusion i Danmark. Det ændrer på konkurrencesituationen i Danmark og begrænser i sagens natur kundernes valgmuligheder, men åbner også muligheder i markedet for PwC, lyder det fra revisions-, skatte-, og rådgivningsfirmaet.


 • 15-11-2013 - Lakridskongen kåret med pris i Hovedstaden

  Det blev Johan Bülow i spidsen for Lakrids by Johan Bülow A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Hovedstaden. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit på Kalvebod Brygge, hvor virksomhedsledere fra hovedstadsområdet var med til at hylde succeshistorien, der oprindeligt startede i et køkken på Bornholm.


 • 08-11-2013 - De modigste talenter i Hovedstaden er nomineret

  Vi nærmer os kåringen af Årets Ejerleder 2013 i Hovedstaden, som er prisen til de modigste talenter med egen virksomhed. Tre virksomheder fra Hovedstaden er med i kapløbet om at vinde den ærefulde pris, der uddeles for 10. gang af PwC.


 • 07-11-2013 - Eksporteventyr kåret med pris på Fyn

  Det blev Thomas Dinesen i spidsen for Dinesen Floors A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Syd- og Sønderjylland. Prisen blev uddelt ved kåringen i PwC’s nye lokaler i Trekantområdet, hvor virksomhedsledere fra hele området var med til at hylde den syd- og sønderjyske succeshistorie.


 • 06-11-2013 - Gulvdesigner kåret med pris i Syd- og Sønderjylland

  Det blev Thomas Dinesen i spidsen for Dinesen Floors A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Syd- og Sønderjylland. Prisen blev uddelt ved kåringen i PwC’s nye lokaler i Trekantområdet, hvor virksomhedsledere fra hele området var med til at hylde den syd- og sønderjyske succeshistorie.


 • 05-11-2013 - PwC’s Academy udvider sit kursustilbud med e-learnings

  Kunderne efterspørger i stigende omfang fleksible læringsforløb til deres medarbejdere. Derfor lancerer PwC nu e-learnings fra deres Academy og går i luften med moduler inden for moms og internationale regnskabsstandarder. E-learnings er efterspurgt fra både store og små danske virksomheder, hvor kompetenceniveauet er en vigtig konkurrencefaktor.


 • 04-11-2013 - Respons på artikel i Økonomisk Ugebrev: PwC fifler ikke med tallene

  Økonomisk Ugebrev bragte d. 3. november 2013 en artikel under overskriften ”Fifler Danmarks ”største” revisionsselskab?”. PwC tager stærkt afstand fra artiklen i Økonomisk Ugebrev, som ubegrundet sætter spørgsmålstegn ved PwC’s troværdig.


 • 01-11-2013 - Brændeovns-ekspert kåret med pris i Østjylland

  Det blev Christian Skovbo i spidsen for Aduro A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Østjylland. Prisen blev uddelt ved kåringen på ARoS i Aarhus, hvor over 100 erhvervsledere fra området var med til at hylde den østjyske succeshistorie.


 • 29-10-2013 - Cyber-angreb truer virksomheder

  Virksomhederne er ikke klar til fremtidens cyber-angreb. Det fastslår en ny rapport fra PwC, The Global State of Information Security® Survey 2014, hvor 9.600 virksomhedsledere fra hele verden har deltaget.


 • 29-10-2013 - Rengøringskonge kåret med talentpris i Nordjylland

  Det blev Karsten Stadsing i spidsen for Stadsing A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Nordjylland. Prisen blev uddelt ved en konference hos PwC i Nordjylland, hvor erhvervsledere fra området var med til at hylde det nordjyske talent.


 • 25-10-2013 - Kurér taget i at køre privat i gulpladebil

  En enkelt privat tur i en gulpladebil kan koste dig dyrt. En ny dom fastslår, man bliver beskattet for hele den periode, man har haft bilen til rådighed, hvis man kører en privat tur i sin gulpladebil. Hos PwCråder man til at føre kørebog for brugen af gulpladebiler.


 • 24-10-2013 - Jesper Brandgaard fra Novo Nordisk kåret som Årets CFO 2013

  Prisen som Årets CFO 2013 gik til Jesper Brandgaard fra Novo Nordisk. Han er netop blevet kåret ved en konference, hvor CFO’ens fremtidige rolle var til debat.


 • 21-10-2013 - Massiv stigning i volumen for virksomhedshandler i 1. halvår 2013

  Volumen for europæiske virksomhedshandler inden for den finansielle sektor steg med hele 90 procent i 1. halvår af 2013 sammenlignet med 1. halvår 2012. Det viser en ny opgørelse fra PwC, der er revisions, skatte- og rådgivningsvirksomhed.


 • 17-10-2013 - Kommunalvalg 2013: Plads til større fokus på erhvervslivet

  PwC har op til kommunalvalget taget temperaturen på erhvervslivets forventninger til de kommende kommunalpolitikere. Pulsmålingen viser, at hverken de generelle rammevilkår for erhvervslivet, de kommunale skatter og afgifter eller samarbejdet mellem kommunerne og erhvervslivet står øverst på dagsordenen hos de kommunale politikere ifølge de adspurgte.


 • 16-10-2013 - De europæiske børsintroduktioner sætter ny rekord

  Værdien af de europæiske børsintroduktioner ligger over 8 gange højere i 3. kvartal 2013 sammenlignet med samme kvartal sidste år, viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse. Børsen i London er den primære drivkraft bag rekorden, og de positive takter kan smitte af i Danmark.


 • 11-10-2013 - Nu starter konkurrencen om at blive Årets Ejerleder 2013

  Det kræver mod at have talent. Det ved enhver succesfuld ejerleder. Knap 100 ejerledede virksomheder har nu klaret skærene og er med i konkurrencen om at blive Årets Ejerleder 2013. Det er PwC, Nykredit, Erhvervsorganisation Ejerlederne og Morgenavisen Jyllands-Posten, der med prisen Årets Ejerleder hylder personer med modet til at satse på talent og egen virksomhed. Det er 10. gang, at prisen bliver uddelt.


 • 01-10-2013 - Flest virksomheder vælger PwC

  Markedsledende i alle kundesegmenter, 7 % vækst i både skatte- og rådgivningsforretningen samt en revisionsforretning, der er gearet til lønsom vækst. PwC’s årsregnskab for 2012/13 vidner om stærke relationer, flotte resultater og en samlet omsætning på DKK 1.865 mio.


 • 23-09-2013 - Sæt fokus på CO2 og vind på bundlinjen

  Det er de største virksomheder, der udleder flest drivhusgasser, og som dermed kan vinde mest på bundlinjen ved at sænke deres udledning. Det fastslår en ny miljørapport fra PwC og det internationale klimanetværk CDP. Ifølge rapporten producerer 10 % af verdens største virksomheder 73 % af verdens drivhusgasser.


 • 14-09-2013 - Flere elitestuderende skal vælge et topuniversitet i udlandet

  Under hver femte studerende fra årgang 2011/12 er rejst til udlandet for at studere. Det er for få, og flere af de allerdygtigste skal prøve kræfter med de udenlandske top-universiteter. Det mener de unge ildsjæle bag Nordic Study Abroad Conference og PwC, der åbner dørene den 14. september 2013 for 7 top-universiteter fra udlandet og 200 nordiske studerende.


 • 13-09-2013 - Bedre innovation er nøglen til vækst

  Virksomheder har meget forskellig innovationsevne. De mest innovative virksomheder forventer en vækst på 62,2 procent de kommende fem år. Det er tre gange højere end den forventede vækstrate i de mindst innovative virksomheder. Det viser en ny global undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.


 • 09-09-2013 - Bestyrelsesevaluering skaber værdi i virksomhederne

  Efter finanskrisen er bestyrelsens kompetencer kommet i fokus med bl.a. lovkrav til de finansielle virksomheder om at evaluere bestyrelsens kompetencer årligt, og den tendens kan meget hurtigt brede sig til andre brancher. Sådan lyder vurderingen fra PwC, der netop har udgivet en rapport om bestyrelsesevalueringer i samarbejde med BOARD NETWORK.


 • 30-08-2013 - DHL-løbeskade er arbejdsgivers ansvar

  Det store DHL-løb er i fuld gang, og mange medarbejdere er trukket i løbetrøje med firmalogo. Er uheldet ude, og medarbejderen forvrider sin ankel under motionsløbet, kan der være tale om en arbejdsskade, påpeger PwC, der er revision-, skatte- og rådgivningsvirksomhed.


 • 25-08-2013 - Ny bestyrelsesuddannelse skal hjælpe SMV’er fremad

  Aarhus Universitet udbyder til efteråret en ny bestyrelsesuddannelse skræddersyet til SMV’ere. Det sker fordi, bestyrelsesarbejdet i SMV’er er så anderledes fra børsnoterede virksomheder, at det kræver en særlig uddannelse. Uddannelsen, som varer 10 dage, er den første af sin slags og er udviklet gennem et tæt samarbejde med SMV’erne selv.


 • 18-08-2013 - Virksomheder kan frigive 3,7 billioner euro

  Globale børsnoterede virksomheder har et uudnyttet potentiale, som kan frigive 3,7 billioner euro i likviditet. Det svarer til en fri likviditet på 11 procent af omsætningen pr. selskab. Det viser nye tal for revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC, som har undersøgt selskabernes arbejdskapital.


 • 14-08-2013 - Virksomheder skal være mere energieffektive

  I det kommende Folketingsår vil regeringen fremlægge et forslag til en ny klimalov, der skal bringe Danmark i mål med en 40 procents reduktion af CO2-udledningen i 2020. Ifølge revision-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC stiller det nye krav til innovative, energieffektive løsninger i virksomhederne.


 • 13-08-2013 - Dansk filmindustri tjener penge igen i 2015

  Efter flere år med tilbagegang i den danske filmbranche vender udviklingen i 2015. Ifølge en ny undersøgelse af branche foretaget af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC, vil den danske filmindustri i 2015 levere en beskeden vækst på 0,3 %.


 • 08-08-2013 - Insurance Banana Skins 2013

  Bølge af ny regulering truer forsikrings- og pensionsbranchen


 • 15-07-2013 - Innovation er ligeså vigtigt som besparelser

  Verdens topchefer mener i dag, at innovation er ligeså vigtigt for deres virksomheds fremtid som regulære besparelser. Det viser en ny undersøgelse blandt knap 250 globale topchefer foretaget af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC.


 • 12-07-2013 - PwC Danmark bliver WindMade

  Knap 70 virksomheder fra hele verden har allerede fået eller er på vej til at blive godkendt som WindMade. Revision-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC hjalp tilbage i 2010 med at forfatte standarden inden for vindenergi og bliver nu selv godkendt som WindMade.


 • 10-07-2013 - Europæiske børsnoteringer stiger igen

  Antallet af europæiske børsintroduktioner er med børsen i London som motor steget kraftigt fra 1. kvartal til 2. kvartal 2013. Det viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse. Herhjemme blev Matas den første børsintroduktion i 2013 og placerer sig blandt de 10 største i Europa.


 • 09-07-2013 - Stigende regulering koster finanssektoren dyrt

  Omkostningerne ved at efterkomme den stigende regulering koster finanssektoren dyrt. I dag udgør omkostningerne 5 % af virksomhedernes årlige indtægt, men om to år forventer sektoren, at de vil stige til 7 %. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.


 • 08-07-2013 - Danske musikere skal på scenen for at tjene penge

  De danske musikere kan ikke nøjes med at hygge sig i pladestudiet, hvis de vil tjene penge. De skal ud til koncerter og festivaler, hvis de vil leve af musikken. Og den udvikling fortsætter støt frem mod 2017.


 • 04-07-2013 - Global Top 100 for børsværdi:

  Amerikanske selskaber bedre ud af krisen end de europæiske

  De amerikanske selskaber dominerer fortsat Global Top 100 for børsværdi med et stigende antal virksomheder siden 2008, mens antallet af europæiske virksomheder er faldet markant.


 • 02-07-2013 - PwC går ind i markedet for pensionsrådgivning

  Pensionsmarkedet flytter sig hele tiden, og det stiller store krav til virksomheder, der ønsker at sikre den bedste pensionsløsning til deres medarbejdere. Derfor går PwC nu ind i markedet med mangeårige pensionsekspert Kim Sejer i spidsen og tilbyder pensionsrådgivning, der optimerer virksomhedernes pensionsaftaler.


 • 01-07-2013 - PwC forventer at anke dommen vedr. Memory Card Technology

  Der er i dag faldet dom i erstatningssagen om Memory Card Technology. Revision-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC overvejer nu kraftigt at anke dommen til Højesteret, da opfattelsen er, at dommen er forkert.


 • 26-06-2013 - Spirende optimisme i markedet for erhvervsejendomme

  Priserne på rene forretningsejendomme er steget i 1. kvartal 2013, mens det øvrige marked ligger stabilt i forhold til samme kvartal 2012. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Dermed spreder der sig en spirende optimisme i markedet for erhvervsejendomme, vurderer revision-, skatte-, og rådgivningsvirksomheden PwC.


 • 24-06-2013 - Kina vinder kapløb om udenlandske investeringer

  Kina vælges af et flertal af de globale topchefer som det mest attraktive land for udenlandske investeringer. Det viser den nye undersøgelse ”Choosing China”, som er udført af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC i samarbejde med China Development Research Foundation. Over halvdelen af de adspurgte topchefer (56 %) vælger Kina som deres foretrukne investeringsland fremfor andre store økonomier såsom Brasilien, Rusland og USA. Det kinesiske potentiale er også stort for et bredt udsnit af danske virksomheder, vurderer PwC’s danske Kina ekspert, Jørgen Juul Andersen.


 • 21-06-2013 - De digitale medier hitter i mediebranchen

  De digitale medier trækker væksten inden for medie- og underholdningsbranchen. Alle mediekategorier fra tv-abonnenter over videospil til radioreklamer vil således opleve, at væksten kommer fra de digitale platforme som mobilen og tabletten. Det viser den årlige publikation ’Global Entertainment and Media Outlook 2013-2017’ fra revisions-, skatte-, og rådgivningsfirmaet PwC.


 • 16-06-2013 - De danske SMV-virksomheder kan næsten ikke mærke Vækstplanen

  Vækstplan DK er et skridt i den rigtige retning, men der skal mere til, før virksomhederne for alvor kan mærke en styrket konkurrenceevne og evne til at fastholde og skabe nye job i Danmark. Det viser en ny pulsmåling fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC’s Erhvervspanel Puls.


 • 28-05-2013 - C20 Regnskabsprisen: Novo Nordisks årsrapport kåret som den bedste i C20

  C20 Regnskabsprisen 2013 er netop blevet uddelt ved en stor kåring hos revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC i Hellerup, hvor bl.a. økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) var på talerstolen.


 • 27-05-2013 - Indtjeningen er presset i mange C20 selskaber

  Var omsætningen i sig selv et udtryk for udviklingen i de danske C20 selskaber, så det lovende ud. De ikke-finansielle selskaber i C20 indekset har nemlig formået at løfte omsætningen med i gennemsnit 8 % i 2012.


 • 29-04-2013 - PwC: Ny begrebsramme om integreret rapportering styrker tilliden til virksomheder

  International Integrated Reporting Council (IIRC) – en global sammenslutning af investorer, virksomheder, lovgivere, standard-sættere og folk fra revisionsbranchen – har lavet en ny begrebsramme, som har til formål at styrke virksomhedernes integrerede rapportering.


 • 21-04-2013 - Hvilke ledere beundrer toplederne?

  Hvad definerer en god leder? Er der nogle karaktertræk, som kendetegner de bedste ledere på tværs af tider samt økonomiske op- og nedture?


 • 02-04-2013 - Samarbejdet mellem topledelsen og it-direktøren kan aflæses på bundlinjen

  Revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC netop offentliggjort rapporten Digital IQ Survey, som undersøger sammenhængen mellem virksomheders resultater og brugen af it. Undersøgelsen peger på, at de virksomheder, hvor topledelsen har et stærkt samarbejde med it-direktøren, har fire gange større sandsynlighed for at være ”top performers”.


 • 26-03-2013 - Børnepasning under lærerkonflikt kan udløse skattesmæk

  Nogle virksomheder overvejer at tilbyde gratis børnepasning til deres medarbejdere under den mulige lærer lock-out. Dette tilbud kan dog udløse et skattesmæk til medarbejderne, lyder det fra skatteekspert John Cederskjold Kierans fra revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC.


 • 23-03-2013 - Prag er Europas billigste hotelby i 2013

  Hvis hotelpriserne er afgørende for valg af feriemål, bør Prag stå øverst på destinationslisten. I en ny undersøgelse fra revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC topper den tjekkiske hovedstad nemlig som den europæiske by blandt 19 udvalgte, som har de billigste hotelværelser i 2013. Paris har de dyreste priser med en gennemsnitlig værelsespris på 267,11 Euro mod Prags 73,62 Euro.


 • 22-03-2013 - Erhvervspanel ranker Vækstplan DK's initiativer

  180 erhvervspersoner fra PwC's erhvervspanel Puls har vurderet effekten af Vækstplan DK i forhold til deres egen virksomhed.


 • 20-02-2013 - Optimismen er tilbage på det europæiske ejendomsmarked

  Trods usikre økonomiske udsigter er optimismen ved at vende tilbage på det europæiske ejendomsmarked. Det viser undersøgelsen ”Emerging Trends in Real Estate Europe 2013”, som bl.a. revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC står bag.


 • 20-02-2013 - Spinkel tro på vækst i metalindustrien

  Kun 14 % af topcheferne i metalindustrien tror på vækst i egen virksomheden inden for de næste 12 måneder. Det er langt under halvdelen sammenlignet med topchefer på tværs af sektorer, hvor 36 % er ’meget optimistiske’ omkring vækst i egen virksomhed. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.


 • 19-02-2013 - De ved, hvem Oscar-vinderne er

  Brad Oltmanns og Rick Rosas fra PwC er de eneste der ved, hvem der løber af sted med Oscar-statuetterne på søndag.Kun to mennesker i verden kender resultaterne af Oscar-uddelingen inden de offentliggøres på søndag i Hollywood – nemlig PwC’erne Brad Oltmanns og Rick Rosas. PwC har optalt stemmerne til Oscar-uddelingen de sidste 79 år.


 • 24-01-2013 - Danske topchefer: Krisen har bidt sig fast

  Krisen har bidt sig fast i de danske virksomheder og intet tyder på, at den slipper sit greb foreløbigt. Det viser en ny undersøgelse foretaget af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC.


 • 22-01-2013 - Topledernes tro på vækst mindsket

  Troen på vækst i egen virksomhed er faldet hos de globale topledere, og flertallet af de 1330 adspurgte CEOer mener, at den globale økonomi stadig vil være fastkørt i 2013. Det er konklusionen i PwC’s årlige ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret på World Economic Forum i Davos.


 • 22-01-2013 - Håndbog for nytænkere: Skab din egen forretningsmodel

  Business Model Generation. Det er titlen på den bog, der for første gang er udkommet på dansk, og som guider virksomheder i at skabe innovative forretningsmodeller. Med metoden er det muligt at se din forretningsmodel i et helt nyt perspektiv, der bryder med traditionel tænkning, og i stedet giver anledning til dialog og nytænkning.


 • 18-01-2013 - Danmarks selskabsskat er en af Europas højeste

  En ny undersøgelse foretaget af revisions- skatte- og konsulenthuset PwC, Verdensbanken og IFC viser, at Danmark er blandt de lande i EU og EFTA, som beskatter virksomheders overskud hårdest.


 • 17-12-2012 - Stor kinesisk interesse for børsintroduktioner over landegrænser

  PwC har netop offentliggjort en opgørelse over børsintroduktioner på tværs af landegrænser - ”Equity sans frontières”. Opgørelsen viser, at kinesiske selskaber har gennemført det største antal noteringer på tværs af landegrænser med 30 % af det samlede antal børsintroduktioner.


 • 05-12-2012 - PwC: Ny erklæringsstandard giver muligheder for Danmarks små virksomheder

  Torsdag den 6. december 2012 ventes Folketinget at vedtage en ny erklæringsstandard for de små og mellemstore virksomheder (virksomheder i Regnskabsklasse B).


 • 15-11-2012 - Familievirksomhedens fjerde generation kåret til Årets Ejerleder

  Den 15. november blev Peter Eriksen fra Nilpeter A/S kåret som Danmarks dygtigste ejerleder 2012 ved en kåring hos PwC i Hellerup. Mere end 3.000 virksomheder er blevet vendt og drejet, og Peter Eriksen fra Nilpeter A/S står nu tilbage som Årets Ejerleder 2012. Virksomheden fremhæves som en af Danmarks succesfulde familieejede virksomheder. Peter Eriksen er fjerde generation i den virksomhed, hans oldefar stiftede i 1919.


 • 24-10-2012 - Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

  Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder. Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.


 • 22-10-2012 - Ejerledede virksomheder er krisens oversete helte

  Revisions- skatte og konsulentfirmaet PwC har talt med 2.000 internationale – og 50 danske – ejerledede virksomheder og konkluderer nu, hvad der kendetegner dem, og hvordan de har håndteret krisen.


 • 30-09-2012 - PwC cementerer sin markedsposition

  PwC kommer ud af regnskabsåret med en styrket markedsposition, en samlet omsætning på DKK 1,86 mia. og en omsætningsvækst på 11 %. Det viser PwC’s netop offentliggjorte årsrapport for regnskabsåret 2011/12.


 • 20-09-2012 - Samarbejde kan styrke erhvervslivet i Norden

  Ny rapport fra revisions- og konsulentfirmaet PwC, der har undersøgt forretningspotentialet i de nordiske hovedstæder. Rapporten bliver offentliggjort på en Vækstforum-konference den 20. september.


 • 10-09-2012 - PwC har ikke brudt loven

  PwC har ikke brudt loven.


 • 25-07-2012 - Så mange medaljer får Danmark til OL

  Når OL i London slutter den 12. august vil de danske atleter stå tilbage med 7 medajler om halsen. Medaljehøsten bliver dermed den samme som for fire år siden i Beijing. Det er revisions- og rådgivningsselskabet PwC’s økonomer, der har lavet en beregningsmodel, der kan forudse de enkelte landes medaljehøst ved de kommende Lege. De største medaljeslugere vil ligesom sidste gang være USA, Kina og Rusland.


 • 12-06-2012 - Gennemskuelighed præmieres i Novo Nordisks årsrapport

  C20 Regnskabsprisen 2012 gik til Novo Nordisk, som havde formået at lave en årsrapport, der netop var dækkende og fyldestgørende uden at blive så lang, at den mister sin værdi.


 • 12-06-2012 - Succes i medie- og underholdningsbranchen kræver, at digitaliseringen bliver en del af DNA’et

  Den digitale udvikling har i de sidste år - mere end noget andet - præget medie- og underholdningsbranchen. Udfordringen for branchen er nu at få implementeret de digitale strategier, hvis potentialet i den nye teknologi skal indfries. Vi befinder os i ”afslutningen på den digitale begyndelse”, hvor branchen skal finde sine strategiske ben i den nye digitale virkelighed. Sådan lyder konklusionen i PwC’s Global Entertainment & Media Outlook 2012-2016.


 • 01-06-2012 - Globale ledere: Kompleksiteten i lønpakkerne er blevet for stor

  Incitamentsaflønning er blevet så kompleks og volatil, at den ikke altid motiverer de ledere, den er rettet imod.


 • 19-05-2012 - Danske bestyrelser går glip af værdifuld viden

  Kun 55 % af selskaberne er komfortable med måden hvorpå deres væsentligste risici håndteres i virksomheden. Det viser undersøgelsen ”2012 State of the Internal Audit Profession study” foretaget af revisions- og konsulenthuset PwC.


 • 10-05-2012 - Kina har opgivet vækst i Vesten

  En ny undersøgelse fra revisions- og konsulenthuset PwC viser, at størstedelen af de kinesiske topledere helt har opgivet troen på de vestlige lande som vækstmarkeder.


 • 27-04-2012 - Talentmangel er en vækstdræber

  Den manglende evne til at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere er en af de største trusler mod den spirende vækst. Det viser revisions- og konsulentshuset PwC’s un-dersøgelse, Global CEO Survey, som bygger på svar fra knap 1.300 internationale top-chefer. Én ud af fire topledere fortæller, at manglen på kvalificerede medarbejdere har afholdt dem fra at iværksætte markedsmuligheder.


 • 16-04-2012 - Ny CFO i PwC pr. 1. juni 2012

  Tina Moltke-Leth tiltræder 1. juni 2012 som ny CFO og partner i PwC.


 • 01-04-2012 - Vækstfokus må indfinde sig på regeringskontorerne

  Finanskrisens udfordringer er for længst cementeret på de private topchefers dagsorden. Men hvilken rolle spiller den offentlige sektor i vejen ud af krisen? En ny rapport fra revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC peger på tre områder, som bør stå øverst på enhver offentlig leders dagsorden: Etablering af varig vækst, håndtering af underskuddet på statsfinanserne og sikring af kvalificeret arbejdskraft.


 • 17-02-2012 - Bekymring blandt bankfolk er på sit højeste

  Den europæiske gældskrise og det generelle økonomiske verdenskort giver søvnløse nætter i banksektoren. Aldrig har branchen været mere urolig for fremtiden end netop nu. Det viser undersøgelsen ”Banking Banana Skins 2012”, som Centre for the Study of Financial Innovation (CSFI) har lavet i samarbejde med revisions- og rådgivningshuset PwC. De danske banker er dog ved at gardere sig mod ustabiliteten.


 • 08-02-2012 - Positiv udvikling i et konkurrencepræget marked

  For to uger siden præsenterede PwC for 15. gang sin globale CEO-undersøgelse, der indeholder svar fra flere end 1.258 topledere. En af rapportens hovedkonklusioner er ikke overraskende, at den økonomiske usikkerhed lægger en dæmper på de globale toplederes udsigter for 2012. Samtidig ser den enkelte CEO optimistisk på evnen til at skabe omsætningsvækst i egen virksomhed. PwC Danmarks adm. dir. og senior partner, Mogens Nørgaard Mogensen, fortæller her om sine forventninger til udviklingen i egen virksomhed, efter han i oktober 2011 overtog ledelsesansvaret.


 • 07-02-2012 - Krisen har efterladt ejendomsmarkedet i et tomrum

  Den økonomiske krise har efterladt ejendomsmarkedet i et tomrum, hvor nye vækstinvesteringer nedprioriteres til fordel for de mere konservative. Det konkluderer revisions- og rådgivningshuset PwC og Urban Land Institute (ULI) i rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2012. Ifølge undersøgelsen vil lovgivernes reaktion på krisen og den generelle økonomiske udvikling afgøre, om ejendomsmarkedet vil opleve lysere tider i 2012.


 • 24-01-2012 - Verdens topchefer spår den globale økonomi dystre udsigter

  Økonomisk usikkerhed lægger en dæmper på de globale toplederes udsigter for 2012. Sådan lyder konklusionen i PwC’s ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret på World Economic Forum i Davos i Schweiz. Næsten halvdelen af de 1.258 adspurgte CEO’s forventer negativ vækst i verdensøkonomien i løbet af det kommende år. Men optimismen med hensyn til omsætningsvækst i virksomhederne er stadig større end i 2009.


 • 24-01-2012 - Præcisering af PwC’s assistance ved projektgennemgang i forbindelse med Institut for Menneskerettigheder (IMR)

  PwC er ikke revisor for Institut for Menneskerettigheder.


 • 21-01-2012 - PwC er ikke revisor for Institut for Menneskerettigheder

  PwC er ikke revisor for Institut for menneskerettigheder.


 • 17-01-2012 - Bedre udsigter for børsintroduktioner i 2012?

  Europæiske børser kan få et opsving i 2012, trods det europæiske marked for børsintroduktioner (IPO) afsluttede med et dårligt 4. kvartal i 2011. Det viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe undersøgelse.


 • 30-11-2011 - EU-Kommissionen skyder forbi målet med revisionsreform

  Den 30. november 2011 kom EU-Kommissionen med sit forslag til en reform af revisionsmarkedet. På trods af mange gode punkter i forslaget, forspilder EU-Kommissionen dog overordnet set sin chance for at lære af krisen, opfylde investorernes behov og bidrage til at forbedre kvaliteten af revisionen i EU, mener PwC.


 • 28-11-2011 - Virksomhedskriminalitet er fortsat stigende - 'cybercrime’ nu på 3. pladsen over største trusler

  Tæt på hver tredje virksomhed i Danmark er ramt af virksomhedskriminalitet. Misbrug af aktiver, regnskabsmanipulation og cybercrime (netkriminalitet) er de mest fremherskende trusler, viser PwC’s store undersøgelse af økonomisk kriminalitet i erhvervslivet.


 • 27-10-2011 - Vinderne af C20 regnskabsprisen kåret hos PwC

  ’Kvalitet’ og ’resultater’ var nøgleordene for de priser, der i dag blev uddelt hos PwC til de bedste årsrapporter i Danmark. ”C20 Regnskabsprisen” blev for første gang uddelt til tre C20-selskaber af den uafhængige dommerkomité.


 • 03-10-2011 - Tocifret vækst hos PwC

  PwC vokser i år med 11 %, hvilket er mere end forventet. Årsrapporten vidner om et regnskabsår, der har budt på en solid vækst, på trods af et presset marked. PwC præsterer en række væsentlige indfrielser på den lagte strategi og siger samtidig velkommen til Mogens Nørgaard Mogensen som ny administrerende direktør.


 • 29-08-2011 - Årsrapporten overgår al virksomhedskommunikation

  Nye tal viser at årsrapporten har en uovertruffen værdi for virksomhedernes kommunikation og troværdighed overfor omverdenen. Virksomhederne er dog ikke helt enige med brugerne om, hvad der har betydning i årsrapporten. Ny stor analyse udarbejdet af PwC og CBS.


 • 16-08-2011 - Ny C20-regnskabspris lanceres af PwC

  PwC har taget initiativ til at etablere en ny dansk regnskabspris: C20 Regnskabsprisen. Prisen uddeles første gang i oktober i år, af en uafhængig dommerkomité.


 • 23-06-2011 - DR: Økonomisk kriminalitet i din virksomhed

  Magasinet Penge på DR fokuserer på udbredelsen af virksomhedskriminalitet. Det sker i udsendelsen d. 29. juni 2011. I magasinet medvirker et hold af PwC-eksperter, der dels arbejder med kortlægning af virksomhedskriminalitet i danske virksomheder og dels demonstrer metoder til afhjælpning og retsforfølgelse.


 • 26-04-2011 - PwC eksperter i Magasinet Penge på DR

  Magasinet Penge på DR sætter fokus på folkekirken og dens økonomiske forhold, i udsendelsen d. 27. april 2011. I magasinet medvirker et hold af PwC eksperter, der ud fra PwC’s devise ”enhver forretning kan forbedres” ser på mulighederne for en optimering af økonomien i kirken, med det formål at vi i Danmark kan få mere kirke for pengene.


 • 23-02-2011 - Revisorer på den røde løber: 77 år med Hollywoods største hemmelighed

  PwC har stået i spidsen for optællingen til Academy Awards® Oscar-afstemningen siden 1934. Her løftes sløret for proceduren samt de sjældent kendte detaljer.


 • 23-02-2011 - Vendepunkt i ejendomssektoren i 2011 udebliver

  Det europæiske ejendomsmarked må indstille sig på strengere lovgivning og strammere kreditter, viser årets undersøgelse Emerging Trends in Real Estate®: Europe 2011 fra PwC og ULI. København viser dog tegn på fremgang.


 • 28-01-2011 - PwC sikrer skattefri DHL-stafet

  De nye regler om indberetning har bragt et nyt fokus på, hvilke arbejdsgiverbetalte goder, der er skattepligtige og hvilke goder, der er skattefri. Skatterådet har nu behandlet en anmodning fra PwC om bindende svar vedrørende arbejdsgiverbetalt deltagelse i motionsløb som f.eks. DHL-stafetten.


 • 26-01-2011 - Vækstoptimisme nu på før-kriseniveau hos verdens topledere

  48 % af verdens CEO’s udtaler nu stor optimisme for vækst i det kommende år. Samtidig siger 84 %, at de har ændret strategi i det seneste år, heraf 1/3 i ”væsentlig grad”. Toplederne peger især på innovation og udvikling som vejen til vækst. Og fokus på medarbejderne er i høj kurs igen. Det viser PwC’s ’Global CEO Survey’, der just er præsenteret på årsmødet for World Economic Forum


 • 25-01-2011 - Familievirksomheder er vækstoptimister, men fremtiden er uklar

  70 % af de små og mellemstore familieejede virksomheder har stor tillid til vækst i det kommende år, men mange gør ikke nok for at forberede sig til fremtiden. Næsten 3 ud af 4 familievirksomheder i Danmark har ikke nogen plan for et kommende generationsskifte.


 • 19-01-2011 - WindMade: Det første globale forbrugermærke til vindenergivirksomheder

  Abu Dhabi, 18. januar 2011. Det Globale Vindenergiråd, WWF, LEGO Koncernen, FN Global Compact, Vestas Wind Systems, PricewaterhouseCoopers (officiel WindMade verificeringspartner) og Bloomberg (officiel dataudbyder til WindMade) offentliggjorde i dag deres støtte til udviklingen af det første globale forbrugermærke, der identificerer virksomheder og produkter fremstillet ved hjælp af vindenergi.


 • 27-03-2015 - Bedre styring og større brugerinvolvering er vejen frem i det offentlige digitaliseringsarbejde

  Den offentlige sektor arbejder struktureret og ambitiøst med at udarbejde digitaliseringsstrategier og målformuleringer. Den er til gengæld udfordret på flere områder, når det kommer til at udføre strategierne. Det viser en ny rapport om offentlig digitalisering fra PwC.


 • 27-03-2015 - PwC frifundet i Memory Card Technology-sagen af Højesteret

  PwC er netop blevet frifundet i Højesteret i Memory Card Technology-sagen. Dermed er der sat punktum for en årelang sag, hvilket skaber glæde og lettelse hos PwC, der betragter dommen som principiel.


 • 20-03-2015 - Ekspert i den finansielle sektor er ny partner i PwC

  Ekspert i finanssektoren, Klaus Berentsen, er ny partner og leder af markedet for finansielle services i PwC. Han står nu i spidsen for over 100 medarbejdere, der betjener kunder som fx Nordea, Sampension, BRF Kredit og SEB.


 • 01-03-2015 - Danske topledere: Vejen til vækst kræver agilitet og alliancer

  Særligt alliancer og agilitet indgår i de danske toplederes opskrift på vækst, og sideløbende planlægger rekordmange virksomheder nyansættelser i de kommende 12 måneder. Sådan lyder hovedbudskaberne ved en post Davos-konference hos PwC i Hellerup torsdag den 26. februar, hvor flere end 300 topledere får præsenteret de danske resultater af PwC’s Global CEO Survey 2015.


 • 13-02-2015 - Her kan virksomhederne finde penge til vækst

  En nedbringelse af arbejdskapitalen – som er et udtryk for de penge, selskaberne har bundet hos debitorer, kreditorer og på lageret – kan udløse en enorm gevinst. Alene i Norden kan virksomheder hente hele 446 mia. kroner, viser en ny analyse fra PwC.


 • 11-02-2015 - Kun de dygtigste slipper igennem nåleøjet

  Med case-konkurrencen Challenge 2015 sætter PwC spot på de nye, unge talenter. Kun de dygtigste studerende kommer igennem nåleøjet og deltager i konkurrencen, hvor de unge både bliver en oplevelse fra erhvervslivet rigere og kan skrive konkrete erfaringer på cv’et.


 • 05-02-2015 - Udvidelsen af dansk tonnageskat stækker Det Blå Danmark

  Det nye lovforslag til ændring af tonnageskatteordningen gør det mindre attraktivt at drive offshore-rederier i Danmark og kan flytte arbejdspladser ud af landet. Sådan lyder vurderingen fra PwC, der netop har offentliggjort en ny rapport, der omhandler tonnageskat i 17 lande fra hele verden, herunder Danmark.


 • 04-02-2015 - Nye markeder for ejendomsinvesteringer er på vej op

  Nye markeder for ejendomsinvesteringer er på vej op, herunder København. Det skyldes en stærk konkurrence om såkaldte førsteklasses aktiver og et kraftigt opsving i europæisk kapital. Det viser rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2015, som er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC.


 • 27-01-2015 - PwC styrker sin position i Skjern og Ringkøbing

  Henrik Dalgaard, der er en stærk, lokal profil med rødder i det vestjyske, bliver ny partner i PwC i Skjern og Ringkøbing. Han vender hjem fra udlandet med en bred faglighed i bagagen og glæder sig til nye udfordringer samt samarbejde med eksisterende og nye erhvervsrelationer.


 • 22-01-2015 - Kommuner i risiko for cyber-angreb

  I denne uge er flere kommuner blevet udsat for et cyber-angreb via Ransomware, en malware variant. Andre kommuner kan være i fare for at blive angrebet på samme måde, og det er derfor vigtigt, at landets kommuner er ekstra opmærksomme på risikoen for et angreb, vurderer PwC.


 • 21-01-2015 - Markant stigning i cyberangreb i 2014

  En ny rapport sætter tal på omfanget af fænomenet cybercrime. På bare et år er antallet af tilfælde på globalt plan steget med hele 48 procent. I Danmark mødes virksomhedsledere på torsdag til en konference om cybercrime for at blive klogere på den øgede trussel.


 • 19-01-2015 - Topledernes tro på vækst i egen virksomhed er intakt

  CEO’erne tror fortsat på vækst i egen virksomhed, selvom knap halvdelen forventer, at væksten i den globale økonomi forbliver uændret i det kommende år. Samtidig vurderer 6 ud af 10 af verdens topledere, at det er nemmere at skabe vækst nu end for 3 år siden. Det viser PwC’s årlige ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret ved World Economic Forum i Davos.


 • 04-10-2010 - Vækst i indtjening hos PwC

  Indtjeningen i PwC’s samlede forretning i Danmark steg med 4 % til 21,1 mio. kr. i det seneste regnskabsår. Dette sker på trods af et vigende marked, der har betydet et omsætningsfald på 7 % til 1.506 mio. kr. Ny årsrapport for 09/10 viser, at PwC er kommet igennem et svært år med en fortsat god forretning.


 • 01-10-2010 - Vindere af Climate Cup 2010

  Vinderne af årets Climate Cup-konkurrence blev kåret ved Climate Cup-prisuddelingen under årets World Climate Solutions-konference i Bella Center i København i går. Dommerpanelet havde fundet 15 nominerede organisationer som dystede om de eftertragtede klimapriser. Fire af dem vandt en Climate Cup 2010-pris og Klima- og Energiminister Lykke Friis overrakte årets Climate Cup Hovedpris til Københavns Energi.


 • 19-09-2010 - Nyt globalt brand til PwC

  ”PricewaterhouseCoopers” bliver til ”PwC”. Varmere farver og et mere tidssvarende udtryk i kommunikationen. PwC indfører en ny global brandplatform, der skal simplificere navnet og med ny visuel identitet understrege den værdiskabelse og relationsopbygning, som er kernen i tilgangen til markedet.


 • 10-08-2010 - Multidata og PricewaterhouseCoopers i strategisk samarbejde

  Multidata og PricewaterhouseCoopers (PwC) indleder et strategisk samarbejde om udveksling af kompetencer inden for lønadministration og HR-bistand. Kunder i PwC’s lønadministrationsforretning vil fremover blive serviceret af Multidata.


 • 15-06-2010 - Forbrugerne styrer ræset i medie- og underholdningsbranchen

  Virksomhederne i medie- og underholdningsbranchen kæmper med at finde deres roller i en verden, hvor forbrugerne nu i endnu højere grad sætter dagsordenen for hvad, hvor og hvordan de ønsker deres underholdning og medieforbrug. Markedet vokser kun dér, hvor forbrugernes adfærd er i centrum. At lære at følge dem har aldrig været vigtigere, lyder det fra PwC i årets store analyse af forholdene i branchen.


 • 18-06-2009 - Topbestyrelser ikke klædt på til kriseledelse

  Bestyrelsesmedlemmer fra nogle af Danmarks største virksomheder mødtes til debat om kriseledelse hos PwC. Som oplæg vistes den prisbelønnede film "Risking it all". Mødet gav et kvalitativt indblik i nogle af de store udfordringer som bestyrelser står overfor. Deltagerne tilkendegav bl.a. at 67 procent ikke er tilstrækkeligt klædt på til kriseledelse.


 • 02-02-2009 - Revision af ledelsesmodellen hos PricewaterhouseCoopers

  PricewaterhouseCoopers (PwC) i Danmark har gennemført en ændring i ledelsen af organisationen. Tre nøglepositioner er blevet besat med faglige profiler udefra. Funk-tionerne finans og service, salg og marketing samt personale har fået nye direktører. To af stillingerne er nyoprettede. PwC ønsker herigennem en yderligere professiona-lisering af organisationen, der skal ruste til videre vækst.