Operations

PwC rådgiver i Operations

Er din virksomhed operationelt tilpasset de udfordringer, kunderne og markedet giver? Vi arbejder sammen med dine medarbejdere for at optimere udnyttelsen af ressourcer ved at skabe øget fokus på værdiskabende aktiviteter.

Opnå resultater, der kan måles på bundlinjen

Du kan bruge os som din sparringspartner igennem hele processen. Vi hjælper med både planlægning og implementering af de nødvendige forandringer for at sikre vedvarende forbedringer, der kan måles på din virksomheds bundlinje.

Dit team af Operations-specialister

Vi har et stærkt tværfagligt team med en unik kombination af erfaring fra linjefunktioner og konsulentarbejde. I vores arbejde lægger vi vægt på struktureret og metodisk optimering af de operationelle processer med brug af egne modeller såvel som anerkendte og standardiserede fremgangsmåder som Lean og Six Sigma.

Vi hjælper med at optimere operationelle processer

  • værdikæderelaterede udfordringer og operationalisering
  • udvikle en effektiv og konkurrencedygtig forretningsmodel
  • udvikle målekriterier og synliggøre forbindelsen mellem de fremadrettede procesmålinger
  • udvikle konkrete, målbare planer for procesoptimering samt organisationsatoriske og tekniske ændringer
  • gennemføre indkøbsanalyser, indkøbsstrategier og hele implementeringsforløbet

Vi fokuserer på tværs af hele værdikæden og arbejder nationalt og internationalt i et nært samarbejde med vores kolleger i 153 lande for at møde dine udfordringer bedst og bredest muligt.

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os. Du finder kontaktinformation øverst til højre på siden.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.