Shared Services

Er jeres administrative funktioner spredt ud i virksomheden?

Shared Services indebærer at samle de administrative funktioner i én enhed og standardisere og effektivisere måden at gøre tingene på - også henover landegrænser.

Shared Services højner kvaliteten på interne ydelser

Shared Services bliver oftest set som en løsning til at spare penge, men er i virkeligheden i lige så høj grad en løsning til at højne kvaliteten og servicen på de indre linjer i virksomheden. Shared Services stiller krav til såvel den interne leverandør som den interne kunde af den interne ydelse. Hvor interne ydelser tidligere var ubegrænsede og gratis, bliver de med Shared Services afsat og prissat, som i et almindeligt leverandør- kundeforhold. Det bliver hermed muligt for de interne kunder, at sammenligne pris og kvalitet med eksterne leverandører.

Kom godt i gang med et Shared Services Center

Rigtig mange af virksomhedens administrative arbejdsprocesser er velegnede til at samle i et Shared Services Center. Vi kan rådgive jer om de strategiske aspekter, om de økonomiske og organisatoriske målsætninger, om organisatoriske modeller, placering, styring af kunde-/leverandørforhold samt teknologi og infrastruktur.

Administrative funktioner samlet ét sted

Typiske administrative funktioner, som er egnede til Shared Services er:
  • Økonomifunktionen, herunder f.eks. debitorbogholderi, kreditorbogholderi, regnskabsudarbejdelse og ledelsesrapportering
  • IT-funktionen
  • indkøbsfunktionen
  • HR-funktionen
  • Andre administrative funktioner f.eks. indenfor salgsadministration

Vi hjælper såvel private som offentlige virksomheder med at indføre Shared Services.

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst med vores kunder, så kontakt os. Du finder kontaktinformation øverst til højre på siden.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.