Family Business Survey 2012

Ejerledede virksomheder er krisens oversete helte

PwC har talt med 2.000 internationale – og 50 danske – ejerledede virksomheder og konkluderer nu, hvad der kendetegner dem, og hvordan de har håndteret krisen. Resultatet er analysen Family Business Survey 2012, hvor hovedpunkterne er følgende:

  • 90 % af danske ejerledede virksomheder forventer at vækste stabilt eller aggressivt i løbet af de næste fem år
  • 74 % af de adspurgte mener, at de ejerledede virksomheder spiller en vigtig rolle i jobskabelsen i Danmark.

"Det, der ifølge vores undersøgelse ”PwC Family Business Survey 2012” kendetegner en ejerledet virksomhed er, at der er meget kort fra tanke til handling. Beslutningsprocessen er kort, og det mener 66 % af de danske ejerledere, vi har talt med, gør virksomheden mere dynamisk. Derudover tænker ejerlederen ofte meget langsigtet, da det i høj grad er hans eller familiens livsværk, det drejer sig om,” siger Poul Spencer Poulsen, partner og ejerlederekspert hos PwC.

Læs mere om Family Business Survey 2012 i vores pressemeddelelse

Benchmarking: Sammenlign din familieejede virksomhed med andres

Hvordan er dine styrker og udfordringer i forhold til  andre familieejede virksomheder i verden? Hvad er dine fremtidsplaner for vækst i de kommende år? Hvordan synes du, at regeringens rolle bør være?

Nu kan du sammenligne din familieejede virksomhed med andres på baggrund af PwC's data fra vores omfattende Family Business Survey. Se hvor du ligger i forhold til andre familieejede virksomheder, og få inspiration til hvilken strategisk kurs du skal vælge.

Klik her og sammenlign din virksomhed

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.