Nyt om Financial Effectiveness

Skab succes med innovation – Tør du tage udfordringen op?

Undersøgelsen ’Rethinking Innovation in Industrial Manufacturing’ viser, hvorfor ledere i industrielle virksomheder skal tage et friskt kig på deres innovationsstrategi. 249 ledere fra industrielle virksomheder i 20 forskellige lande har deltaget i undersøgelsen, som viser, at de mest innovative virksomheder er vokset med 38 % over de sidste tre år.

Succes eller fiasko?

Hvordan får jeg finansieret mine væksttiltag? Det er et spørgsmål, som optager mange små og mellemstore virksomheder. For muligheden for finansieringen afgør i høj grad, om ambitionerne om vækst omsættes til succes eller fiasko.

Har du styr på strategien og værdiskabelsen?

Når regnskabet for 2013 er gjort op, bør alle topledere spørge sig selv, om man har fokuseret rigtigt i året, der gik? Står virksomhedens 3 til 5 strategiske initiativer klart for alle i lederteamet? Og flytter porteføljen af initiativer forretningsmodellen i den rigtige retning i det kommende år?

AARHUS UNIVERSITET: Største omorganisering i historien

Aarhus Universitet er i gang med den største omorganisering i hele universitetets historie, og de er godt på vej til at blive en mere moderne, konkurrencedygtig organisation. PwC er samarbejdspartner på et helt nyt økonomisystem.

Høringsudkast om ændring af lov om fonde og visse foreninger

Justitsministeriet har den 17.december sendt et forslag i høring om ændring af lov om fonde og visse foreninger.

Virksomhedsanalysen 2013

Analysen af dansk økonomi viser, at der stadig hersker usikkerhed blandt erhvervslivets aktører og forbrugere. Alligevel er det danske bruttonationalprodukt steget for andet år i træk og ligger nu på et niveau, der er højere end før krisen.

Transformér din finansfunktion

Transformér din finansfunktionPå bagkanten af de seneste års krise begynder mange virksomheder igen at geare op til vækst. For at bevare sin relevans har finansfunktioner derfor behov for at redefinere sig selv. Se hvordan vi kan hjælpe dig, og hvordan en større dansk produktionsvirksomhed allerede har grebet denne opgave an.

Regnskabsmæssige ændringer af leasing

De foreslåede ændringer i den regnskabsmæssige behandling af leasing vil have stor betydning for virksomheder i handels- og forbrugsindustrien, der ofte gør brug af leasingaftaler. Ændringerne betyder, at stort set alle leasingaftaler skal indregnes i balancen, samt at der sker ændringer i indregningen i resultatopgørelsen. Derudover vil det være nødvendigt for mange virksomheder at foretage ændringer til deres systemer samt deres forretningsgange og -kontroller.

Finansfunktionen anno 2030

Hvordan ser finansfunktionen ud anno 2030? Findes der overhovedet en finansfunktion, som vi kender den i dag? Det kan du få indblik i med denne artikel, der ser på, hvordan fremtidens finansfunktionmere effektivt kan drive forretningsstrategien, mægle mellem vigtige interessenter og øge virksomhedens tilpasningsevne.

Kina vinder kapløb om udenlandske investeringer

Kina vælges af et flertal af de globale topchefer som det mest attraktive land for udenlandske investeringer. Det viser den nye undersøgelse ”Choosing China”, som er udført af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC i samarbejde med China Development Research Foundation. Over halvdelen af de adspurgte topchefer (56 %) vælger Kina som deres foretrukne investeringsland fremfor andre store økonomier såsom Brasilien, Rusland og USA. Det kinesiske potentiale er også stort for et bredt udsnit af danske virksomheder, vurderer PwC’s danske Kina ekspert, Jørgen Juul Andersen.

Sikkerhedsrisikoen ved mobilbetaling bekymrer forbrugerne

85 % af forbrugerne er bekymrede over sikkerhedsrisikoen ved at bruge mobiltelefonen som betalingsmiddel. Skal det gøres mere attraktivt at bruge mobiltelefonen til at betale med, er det derfor vigtigt, at virksomhederne har de fornødne sikkerhedsforanstaltninger på plads. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC.

Den finansielle sektor afgør deres stridigheder i retten

82 % af virksomhederne i den finansielle sektor foretrækker rettens vej til at afgøre stridigheder. Dermed adskiller sektoren sig markant fra andre sektorer, der i langt højere grad foretrækker at afgøre stridigheder gennem voldgift. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Vol. 4: Sådan prissætter du softwaretransaktioner

Få overblik over, hvad det kræver at være førende inden for prissætning af softwaretransaktioner med den fjerde og sidste artikel i serien om prissætning af software.

Benchmarkingundersøgelse vedrørende budgetlægning

PwC Consulting har for nylig gennemført en benchmarkingundersøgelse vedrørende budgetlægning og forecasting. Undersøgelsen omfatter både danske og nordeuropæiske virksomheder

Vol. 2: Prissætning af software - Best practice

Konsekvent prissætning af software er lig med best practice. Få overblik over, hvordan du opnår en mere konsekvent prissætningsmodel i hele virksomheden, der skaber værdi ved at kombinere analyser med formaliserede processer og standarder, med artiklen: ’The future of software pricing excellence: The new state of the art’.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.