Fondshåndbogen 2015

Fondshåndbogen 2015
Trykt eksemplar koster 395 kr. ekskl. moms, men er gratis for vores kunder. Studerende får 30 % rabat.

Fondshåndbogen 2015 stiller skarpt på fondsret, regnskab, skat og moms. Ud over en beskrivelse af reglerne indeholder bogen eksempler og opstillinger, der illustrerer brugen af reglerne. Der er også tilføjet beskrivelser af eksisterende praksis samt forbindelsen til den nye erhvervsfondslov.

Bogen er målrettet de, som arbejder med erhvervsdrivende og ikke-erhvervsdrivende fonde.


Fondshåndbogen 2015

Du kan downloade og bestille Fondshåndbogen 2015 på denne side, eller finde den i iTunes på iPad eller iPhone.

Download Fondshåndbogen gratis på din pc, smartphone eller tablet.

Trykt eksemplar af Fondshåndbogen koster 395 kr. ekskl. moms, men er gratis for vores kunder. Studerende får 30 % rabat.


Fondshåndbogen 2014 

Du har også mulighed for at downloade eller bestille sidste års udgave af Fondshåndbogen. Download er gratis og findes herunder. Trykt eksemplar koster 395 kr. ekskl. moms, men er gratis for vores kunder. Studerende får 30 % rabat.


Kontakt PwC om dit arbejde med fonde

Har du spørgsmål til fondsret, regnskab, skat og moms, er du altid velkommen til at kontakte os og få et møde med en af vores eksperter.


Udtalelser fra deltagere på Fondskonferencen 2014

”Jeg synes, at den nye fondslov er udmærket i både intension og udformning. Jeg tror dog ikke, at den vil få de store konsekvenser for Lundbeckfonden, da vi er langt fremme i arbejdet om transparens og governance og gennem længere tid har haft fokus på disse områder.
Jeg deltager på PwC’s Fondskonference i dag for at få uddybende indblik i den nye erhvervsfondslov, høre de gode indlægsholdere og tale med kolleger fra flere forskellige fonde. "

- Jørgen Huno Rasmussen, bestyrelsesformand, Lundbeckfonden

”Loven giver i det store hele en rigtig god ramme for fondenes forvaltning af deres ansvar over for deres vedtægter/fundatser. Det, der ligger os mest på sinde, i relation til god fondsledelse og governance er at adskille ejer, bestyrelsen (fonden) og selskabsbestyrelsen og få defineret deres respektive ansvarsområder. Vi har i LEO Fondet været igennem processen for nyligt, så det er rigtig fint at se, at det nu også bliver indarbejdet i anbefalingerne for god Fondsledelse. ”

- Poul Rasmussen, bestyrelsesformand, LEO Fondet

”Den nye fondslov og anbefalingerne til god Fondsledelse er gode, fordi de tvinger alle fonde til at være transparente og overveje deres uddelingspolitiker. Samtidig fjerner de grundlaget for kritikken og mystikken omkring store pengekassers adfærd. ”

- Sten Scheibye, bestyrelsesformand, Novo Nordisk Fonden

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.