Nyt om køb og salg af virksomheder

Investeringer i APEC-lande skaber nye vækstmuligheder

Topledere i Asien og Stillehavsområdet forventer at øge deres investeringer i APEC-landene. Det viser PwC’s 2014 APEC CEO Survey. Her får du de 10 vigtigste konklusioner fra undersøgelsen.

Tænk som en køber fra starten - det betaler sig

I Danmark er der mange dygtige ejerledere, som lever og ånder for deres virksomhed. Ejerlederen har typisk det forkromede overblik og kender ethvert hjørne af virksomheden. Når virksomheden skal sælges, skal den viden overdrages til køber, hvis man ønsker at opnå den rigtige pris for sin virksomhed.

De kinesiske skattemyndigheder har offentliggjort deres holdning til koncerninterne ydelser og management fees

Har du stået foran udfordringer med at fratrække og udbetale service fees i Kina? De seneste kommentarer fra de kinesiske skattemyndigheder til FN kan give os en idé om de kinesiske skattemyndigheders holdning til koncerninterne ydelser og management fees, herunder emner som fastsættelse af servicetype og armslængdepriser.

Fælles forsyningsselskab giver mere miljø for pengene

Der er gevinster at hente for både erhvervsliv og kunder, hvis ni sjællandske forsyningsselskaber rykker tættere sammen. Det viser PwC’s analyse af ni forsyningsselskaber og deres kommunale ejere.

Deals' nyhedsbrev

Deals' nyhedsbrev giver dig aktuelt nyt om, hvad der rører sig inden for køb og salg af virksomheder, finansiering og restrukturering. Vores markedstilstedeværelse giver os en betydelig indsigt og erfaringsgrundlag, og det vil vi gerne dele med vores kunder.

Kina: Drastisk fald i udenlandske investeringer

I første halvdel af 2013 er investeringer fra private og statsejede kinesiske virksomheder faldet med over en tredjedel. Det viser en ny rapport fra PwC om udenlandske investeringer foretaget af kinesiske firmaer i årets første seks måneder.

OPP-model overlever konkurs

Det er klart, at byggebranchen skal finde sine ben igen, når en så stor spiller som Phil & Søn, der i høj grad har været med til at præge det danske OPP-marked, går konkurs. Det er dog ligeledes et faktum, at en lang række af nye aktører har vist interesse for de igangværende og netop afsluttede OPP-udbud. Man kan således med sikkerhed forvente konkurrence fra flere end de to store tilbageværende aktører ved fremtidige OPP-udbud.

Global Benchmarking Analysis 2012

Global Shipping Benchmarking Analysis 2012 har taget temperaturen på den globale shippingindustri med udgangspunkt i de senest tilgængelige regnskaber, som primært er for 2011. Rapporten viser, at 2011 har været et af de værste år for industrien. Samtidig peger rapporten på rapportering om bæredygtighed som en mulighed til at opnå konkurrencemæssige fordele. A. P. Møller-Mærsk nævnes som et godt eksempel på en virksomhed, der har indledt dialog med sine interessenter.

Højeste antal af virksomhedshandler i tre år i fjerde kvartal af 2012

Transport- og logistiksektoren slutter 2012 af med det højeste antal af virksomhedshandler i tre år. I fjerde kvartal af 2012 blev der indgået 68 virksomhedshandler, hvilket er næsten en fordobling sammenlignet med sidste år. I alt bød 2012 på 193 virksomhedshandler. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.