Nyt om køb og salg af virksomheder

Investeringer i APEC-lande skaber nye vækstmuligheder

Topledere i Asien og Stillehavsområdet forventer at øge deres investeringer i APEC-landene. Det viser PwC’s 2014 APEC CEO Survey. Her får du de 10 vigtigste konklusioner fra undersøgelsen.

Tænk som en køber fra starten - det betaler sig

I Danmark er der mange dygtige ejerledere, som lever og ånder for deres virksomhed. Ejerlederen har typisk det forkromede overblik og kender ethvert hjørne af virksomheden. Når virksomheden skal sælges, skal den viden overdrages til køber, hvis man ønsker at opnå den rigtige pris for sin virksomhed.

De kinesiske skattemyndigheder har offentliggjort deres holdning til koncerninterne ydelser og management fees

Har du stået foran udfordringer med at fratrække og udbetale service fees i Kina? De seneste kommentarer fra de kinesiske skattemyndigheder til FN kan give os en idé om de kinesiske skattemyndigheders holdning til koncerninterne ydelser og management fees, herunder emner som fastsættelse af servicetype og armslængdepriser.

Fælles forsyningsselskab giver mere miljø for pengene

Der er gevinster at hente for både erhvervsliv og kunder, hvis ni sjællandske forsyningsselskaber rykker tættere sammen. Det viser PwC’s analyse af ni forsyningsselskaber og deres kommunale ejere.

Deals' nyhedsbrev

Deals' nyhedsbrev giver dig aktuelt nyt om, hvad der rører sig inden for køb og salg af virksomheder, finansiering og restrukturering. Vores markedstilstedeværelse giver os en betydelig indsigt og erfaringsgrundlag, og det vil vi gerne dele med vores kunder.

Kina: Drastisk fald i udenlandske investeringer

I første halvdel af 2013 er investeringer fra private og statsejede kinesiske virksomheder faldet med over en tredjedel. Det viser en ny rapport fra PwC om udenlandske investeringer foretaget af kinesiske firmaer i årets første seks måneder.

OPP-model overlever konkurs

Det er klart, at byggebranchen skal finde sine ben igen, når en så stor spiller som Phil & Søn, der i høj grad har været med til at præge det danske OPP-marked, går konkurs. Det er dog ligeledes et faktum, at en lang række af nye aktører har vist interesse for de igangværende og netop afsluttede OPP-udbud. Man kan således med sikkerhed forvente konkurrence fra flere end de to store tilbageværende aktører ved fremtidige OPP-udbud.

Global Benchmarking Analysis 2012

Global Shipping Benchmarking Analysis 2012 har taget temperaturen på den globale shippingindustri med udgangspunkt i de senest tilgængelige regnskaber, som primært er for 2011. Rapporten viser, at 2011 har været et af de værste år for industrien. Samtidig peger rapporten på rapportering om bæredygtighed som en mulighed til at opnå konkurrencemæssige fordele. A. P. Møller-Mærsk nævnes som et godt eksempel på en virksomhed, der har indledt dialog med sine interessenter.

Højeste antal af virksomhedshandler i tre år i fjerde kvartal af 2012

Transport- og logistiksektoren slutter 2012 af med det højeste antal af virksomhedshandler i tre år. I fjerde kvartal af 2012 blev der indgået 68 virksomhedshandler, hvilket er næsten en fordobling sammenlignet med sidste år. I alt bød 2012 på 193 virksomhedshandler. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Rekordlavt antal børsnoteringer i teknologisektoren i fjerde kvartal af 2012

Sidste kvartal i 2012 var det værste kvartal for børsnoteringer i teknologisektoren siden 2009. Kun 8 teknologivirksomheder blev på globalt plan børsnoteret i det kvartal, hvilket er et fald på 62 % sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, hvor 20 børsnoteringer blev gennemført. Det viser en analyse af børsnoteringer i teknologisektoren af revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Opskriften på succes i restaurationsbranchen

I PwC’s nye analyse af restaurationsbranchen finder du opskriften på, hvordan du øger indtjeningen i din restauration. Få et overblik over branchen som helhed, se tendenserne og hent inspiration hos nogle af de restauratører, der gør det bedst.

Kina offentliggør formelt dets holdning til transfer pricing

De kinesiske skattemyndigheder har med udsendelsen af 'China Country Practices' (kapitel 10 i FN's Transfer Pricing Manual) offentliggjort dets holdning til praksis på transfer pricing-området i Kina. China Country Practices markerer en vigtig udvikling, idet de angiver de kinesiske skattemyndigheders holdning og praksis i forbindelse med de transfer pricing-udfordringer, som Kina står over for som et udviklingsland og som ikke er tilstrækkeligt behandlet i OECD Transfer Pricing Guidelines.

Bliv klar til at investere i Kina

Overvejer du at investere i Kina? Er du klædt ordentligt på til at drage fordel af de muligheder, der ligger på et af de hurtigst voksende markeder i verden? Nu kan du hente hjælp og inspiration til dette i PwC’s brochure ”Doing business and investing in China”.

Offentlige myndigheder: OPP er en succes

Offentlige myndigheder oplever offentlig-private partnerskaber (OPP) som succesfulde, men ressourcekrævende. Erfaringen er, at OPP kan skabe mere innovative løsninger og højne kvaliteten af de offentlige bygge- og anlægsprojekter.

Design i Kina oplever stor vækst

Vidste du, at designsegmentet for Integrated Circuit (IC-design) har været det hurtigst voksende segment inden for Kinas halvlederbranche siden år 2000? IC-design voksede endda i nedgangsperioden 2008-2009 takket være en eksplosiv efterspørgsel efter mobiltelefoner.

Vokseværk i den kinesiske halvlederindustri

Handler du eller overvejer du at gøre forretning i Kina? Se seneste nyt om den kinesiske halvlederindustri, der har oplevet stærk vækst i de seneste 10 år.

Overregulering er en trussel mod vækst

81 % af toplederne i det internationale bank- og kapitalmarked anser overregulering for en trussel mod vækst. Sådan lyder konklusionen af PwC’s seneste brancherapport om bank- og kapitalmarkedet.

Global Supply Chain Trends Survey: Next Generation Operating Model

Globaliseringen og øget usikkerhed omkring udbud og efterspørgsel lægger et stort pres på eksisterende supply chains i forhold til at forandre og etablere fremtidens driftsmodel - en Next Generation Operating Model.

Shared services − din løftestang til en effektiv økonomistyring

Shared services bruges i stigende grad til at skabe en effektiv økonomifunktion, som også leverer forretningsindsigt og beslutningssupport til resten af organisationen. Denne artikel sætter fokus på, hvordan shared services kan være en løftestang i denne forbedringsproces.

DGI-byen rekonstrueret med hjælp fra PwC

Den nye rekonstruktionsreform betyder bl.a., at en rekonstruktion skal laves i samarbejde med en regnskabskyndig tillidsmand. Se hvordan PwC gennemførte en større vellykket rekonstruktion af DGI-byen efter de nye rekonstruktionsregler.

Gode tider for virksomhedshandel i transport- og logistiksektoren

Fremtiden lover godt for køb og salg af virksomheder inden for den globale transport- og logistiksektor. Det viser den se-neste udgave af PwC’s analyse ”Intersections” for 4. kvartal 2011. Særligt logistik, vejtransport samt infrastruktur og shipping baner vejen for virksomhedshandler og konsolide-ring.

Gode udsigter for M&A i sundhedssektoren

Investorer ser på den globale sundhedssektor for langsigtet vækst og kortsigtede investeringer. Få indsigt i de seneste tendenser inden for sundhedssektoren i PwC’s publikation ”Global Healthcare M&A Trends and Opportunities”.

Fart på virksomhedshandler i teknologisektoren

Fusioner og opkøb inden for teknologisektoren var fortsat stærkt stigende i 2011 ifølge en ny analyse fra PwC.

Guide til virksomhedshandel i vækstøkonomier

Bliv klogere på, hvordan man kan reducere risikoen for problemer før og efter en virksomhedshandel.

Vi forbinder vores kunder til BRIK-landene

Handler din virksomhed allerede på de nye markeder? Planlægger I at gøre det fremover (enten gennem opkøb, salg eller et distributionspartnerskab)? Eller har I potentielle købere i BRIK-landene (Brasilien, Rusland, Indien og Kina)?

Den nye digitale økonomi - og dens indflydelse på erhvervslivet

Hvad skal topledere gøre for at sikre, at deres virksomhed fortsat er konkurrencedygtig i den digitale tidsalder? Denne rapport beskriver en række påkrævede og anbefalede handlinger.

Er du klar til at betjene den krævende forbruger?

Læs vores seneste rapport om udviklingen inden for detailhandel og forbrugere. Shopping via flere forskellige kanaler er ved at blive normen i detailhandel og er drivkraften bag en fundamental ændring i forbrugeres indkøbsadfærd. Detailhandlen er derfor nødt til at forberede sig på en bølge af ændringer og innovation og sikre sig, at de står godt rustet til at betjene den krævende forbruger.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.