Regnskabshåndbogen 2015

Regnskabshåndbogen giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.

Download Regnskabshåndbogen 2015

Download Regnskabshåndbogen 2015 som PDF eller ePUB til din pc eller tablet. Du kan også læse den online som iPaper eller downloade den til din iPhone eller iPad fra iTunes.

Udfyld formularen og download den gratis:

Tjeklister og modelregnskaber

Nu kan du nemt og hurtigt hente tjeklister og modelregnskaber til din regnskabsaflæggelse. Du vælger blot dine kriterier, og så får du en liste over de tjeklister og modelregnskaber, der passer til din virksomhed.

Tidligere udgaver af Regnskabshåndbogen

Du har også mulighed for at downloade eller bestille tidligere udgaver af Regnskabshåndbogen. Download er gratis og findes herunder. Trykt eksemplar koster 395 kr. ekskl. moms, men er gratis for vores kunder. Studerende får 30 % rabat.

Kontakt PwC om regnskabsaflæggelsen

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om regnskab og regnskabsaflæggelse eller ønsker et møde med en af vores eksperter.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.