Magasinet Update Nr. 3 / sommer 2014

Som virksomhedsejer eller direktør står du sikkert tit med udfordringer inden for finansiering, talentudvikling, effektivisering, omkostningsbesparelser og ikke mindst risikostyring.

Derfor har PwC udviklet et magasin, ”Update”, der giver dig inspiration til og viden om nogle af de temaer, som berører danske SMV-virksomheder. Små og mellemstore virksomheder udgør fundamentet for dansk erhvervsliv. Det er her væksten og arbejdspladserne skabes, og innovationen har sine rødder.

SMV’ernes ledelsesagenda

I dette nummer af Update fokuserer vi på, hvordan SMV’er helt konkret arbejder med ledelsesudvikling og strategi, samt hvad ledelsen gør for at pleje og fastholde kunderne. Hør bl.a. Thomas Dinesen, direktør i Dinesen Floors A/S, fortælle, hvordan han udvikler virksomhedens strategi og ledergruppe. Læs også om rengøringsvirksomheden Stadsing A/S, hvor Karsten Stadsing, adm. direktør fortæller, hvordan virksomheden har udviklet sig fra at fremstille rengøringsmidler til i dag at have sit eget Stadsing College.

Tidligere udgaver

Nr. 1 / Sommer 2013

Hvad er afgørende for danske SMV-virksomheders succes og vækst?

Er temaet for den første udgivelse af Update. Vi kigger her blandt andet på det faglige indhold i regeringens nye vækstplan DK samt muligheden for at etablere de såkaldte iværksætterselskaber. Læs blandt andet tre artikler med nogle af de virksomheder, der i dag er danske erhvervssuccesser: H2 Logic, GreenGate og OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Nr. 2 / Vinter 2014

Hvordan finansierer danske SMV-virksomheder deres væksttiltag?

Dette spørgsmål er omdrejningspunktet for den seneste udgivelse af Update. Her fokuserer vi på den knappe ressource, som adgang til finansiering er, og de muligheder, man som virksomhedsejer har for at få finansieret den fortsatte vækst. I den forbindelse kigger vi også på nogle af de virksomheder, der har skabt vækst ved hjælp af utraditionelle finansieringskilder: Orana A/S og PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til magasinet. Se kontaktoplysninger her på siden.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.