Nyeste udgivelser

 

18th Annual Global CEO Survey

PwC's Global CEO Survey har til formål at informere og skabe debat om, hvordan verdens topledere ser på nutidens udfordringer.


Regnskabshåndbogen 2015

Regnskabshåndbogen giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.


Afgiftsvejledning 2015

Samlet overblik over afregning og godtgørelse af afgifter. Afgiftsvejledningen beskriver de regler, som er gældende for 2015.


Paying Taxes 2015: Skattebetaling i Europa

Paying Taxes 2015 er en undersøgelse foretaget af PwC og World Bank Group, der sammenligner skatten i 189 lande.


Personalegoder 2015

Personalegoder er PwC’s årlige publikation, der giver dig et overblik over de nyeste regler, krav og muligheder inden for personalegoder.


Fondshåndbogen 2015

PwC's nye Fondshåndbog 2015 - bliv klogere på den kommende erhvervsfondslov og en række udfordringer i den forbindelse.


Årsnyt - Let din regnskabsaflæggelse

I Årsnyt 2014 har vi samlet de vigtigste nyheder indenfor årsregnskabsloven, IFRS, børsret og selskabsret – alt sammen med henblik på at du kan være bedst muligt forberedt på den kommende regnskabsaflæggelse for 2014.


Ændringer til årsregnskabsloven i høring

Ændringer til årsregnskabsloven i høring


CXO Magasinet | #2 2014

#2 2014 | Respekt for den benhårde balancekunst | Kom helt tæt på CXO'erne, deres beslutninger og evne til at skabe resultater og vækst.


Virksomhedsanalysen 2014

Virksomhedsanalysen 2014 viser, at omsætningen er steget hos de danske virksomheder i 2013, men takten er faldende i forhold til tidligere år. Virksomhedsanalysen 2014 omfatter ca. 1.400* danske virksomheder med en omsætning på over 30 mio. kr. på koncernniveau for 2013.


Det gode beslutningsgrundlag

I samarbejde med Copenhagen Business School (CBS) har vi undersøgt betydningen af, hvordan finansielle informationer fremstilles. Helt konkret ville vi gerne – bl.a. i forlængelsen af diskussionen om ”cutting clutter” – blive klogere på, om der er en konstaterbar forskel på finansiel information, der præsenteres kort og præcist i forhold til finansielle informationer, der præsenteres sammen med andre finansielle informationer.


Family Business Survey 2014

PwC’s Family Business Survey omfatter en analyse af små og mellemstore familieejede virksomheder i Danmark og resten af verden.


Portfolio and Programme Management 2014 Global Survey

PwC’s ”2014 Portfolio and Program Management Global Survey” fik rekordmange svar, nemlig 3.025 fra personer i 110 lande, hvilket i allerhøjeste grad har givet undersøgelsen et globalt indblik. Det er tid til at anlægge en ny tilgang for at kunne levere effektive programmer, der hjælper virksomhederne med at forholde sig til og reagere på den hastigt forandrende verden.


Worldwide Tax Summaries 2014/15

World Wide Tax Summaries giver dig et samlet overblik over mere end 150 landes skatteregler på én gang. Vores lokale skatteeksperter i hvert land står bag vejledningen, hvilket sikrer dig en opdateret guide med seneste nyt inden for skattelovgivning, indkomstskatter, fradrag, koncernbeskatning, indirekte skatter og meget mere.


Bestyrelsesarbejde i Danmark 2015

”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2015” inspirere danske bestyrelser og anvise forslag/værktøjer, der kan fremme det effektive bestyrelsesarbejde. Download eller bestil her.


Rejsende lønmodtagere 2014

Få overblik over de nyeste regler om skattefri rejse- og befordringsgodtgørelse med publikationen Rejsende lønmodtagere 2014.


Magasinet Update Nr. 3 / sommer 2014

Som virksomhedsejer eller direktør står du sikkert tit med udfordringer inden for finansiering, talentudvikling, effektivisering, omkostningsbesparelser og ikke mindst risikostyring. Derfor har PwC udviklet et magasin, ”Update”, der giver dig inspiration til og viden om nogle af de temaer, som berører danske SMV-virksomheder. Små og mellemstore virksomheder udgør fundamentet for dansk erhvervsliv. Det er her væksten og arbejdspladserne skabes, og innovationen har sine rødder.


Skematisk oversigt over fradragsreglerne

Skemaet indeholder en oversigt over almindelige udgifter, hvor der er specielle fradragsbegrænsninger, og momsen derfor ikke altid kan fradrages fuldt ud.


CXO Survey 2014

Mere end 500 danske CXO’er har givet deres individuelle bud på, hvad der udgør fremtidens vækstforventninger, fokusområder, kompetencer, investeringer og udfordringer.


Momsvejledning 2014

Få her et overblik over de nyeste momsregler. Momsvejledning 2014 giver dig en praktisk guide til de danske momsregler.


PwC’s Global Economic Crime Survey

Virksomhedskriminalitet bliver stadig mere udbredt. Globalt har 37 % af alle virksomheder været udsat for virksomhedskriminalitet inden for de seneste 2 år. Det viser PwC's Global Economic Crime Survey 2014.


Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014

Rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014 er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC. Rapporten er baseret på holdningerne blandt mere end 500 internationalt førende eksperter inden for fast ejendom, herunder investorer, entreprenører, långivere, ejendomsmæglere og konsulenter.


17th Annual Global CEO Survey

Troen på vækst i egen virksomhed for 2014 er steget hos de globale topledere, og flertallet af de 1.334 adspurgte CEO'er ser mere lyst på den globale økonomi i 2014. Det er konklusionen i PwC’s årlige ”Global CEO Survey”, der blev blevet præsenteret på årets CEO-konference med livetransmission fra World Economic Forum i Davos.


Momsvejledning for regulerede uddannelsesinstitutioner

PwC’s nye momsvejledning for regulerede uddannelsesinstitutioner indeholder en beskrivelse af, hvordan de mest almindelige indkøb og salg på uddannelsesinstitutionerne skal håndteres moms- og afgiftsmæssigt.


Årsnyt - Let din regnskabsaflæggelse

I Årsnyt 2013 har vi samlet de vigtigste nyheder indenfor årsregnskabsloven, IFRS, børsret og selskabsret – alt sammen med henblik på at du kan være bedst muligt forberedt på den kommende regnskabsaflæggelse for 2013.


Bestyrelsesevaluering

Rapporten om bestyrelsesevaluering præsenterer resultatet af en spørgeskemaundersøgelse og interview med en række bestyrelsesformænd, ligesom der trækkes på PwC’s erfaringer fra rådgivning af bestyrelser om blandt andet bestyrelsesevalueringer.


Global Innovation Survey

I PwC’s Global Innovation Study 2013 har vi undersøgt, hvad ledende virksomheder gør i forhold til innovation, og hvordan deres organisation, processer, kultur og andre nøglefaktorer skiller sig ud.


Finansfunktionen anno 2030

Hvordan ser finansfunktionen ud anno 2030? Findes der overhovedet en finansfunktion, som vi kender den i dag? Det kan du få indblik i med denne artikel, der ser på, hvordan fremtidens finansfunktionmere effektivt kan drive forretningsstrategien, mægle mellem vigtige interessenter og øge virksomhedens tilpasningsevne.


Insurance Banana Skins 2013

Insurance Banana Skins 2013


Få overblik over kinesiske skatter og afgifter

Hvilke skatter og afgifter skal du være opmærksom på i Kina? Det kan du nemt få mere at vide om med PwC’s folder, der giver dig et samlet overblik over alt lige fra indkomstskat til omsætningsskat og fast ejendomsskat samt andre skatter og afgifter.


Intern revision skaber stor værdi

Det kræver dog, at den interne revisor fremover fremstår mere som sparringspartner for virksomhedens øverste ledelse end udelukkende som kontrolorgan. Sådan lyder en af konklusionerne af PwC's undersøgelse af interne revisionsfunktioner.


Guide til nye IFRS regnskabsstandarder og fortolkninger for 2013

PwC har netop udgivet en praktisk guide til de nye IFRS regnskabsstandarder og fortolkninger, der træder i kraft for regnskabsåret 2013. De væsentligste ændringer til IFRS i 2013 vedrører ikrafttrædelsen af IFRS 10 - Koncernregnskaber, IFRS 11 - Fælles ordninger, IFRS 12 - Oplysninger om kapitalandele i andre virksomheder og IFRS 13 - Dagsværdimålinger. Læs mere herom og ændringer til øvrige standarder i PwCs nye praktiske guide.


Emerging Trends in Real Estate® Europe 2013

Emerging Trends in Real Estate® Europe 2013 repræsenterer en konsensusprognose for fremtiden og afspejler synspunkterne blandt mere end 500 personer, som har deltaget i undersøgelsen og/eller er blevet interviewet som et led i analyseprocessen i forbindelse med denne rapport.  Analytikere fra PwC og ULI har personligt interviewet 340 personer, og der blev modtaget svar på undersøgelsen fra 222 personer.


Skatteberegning 2012-2013

Skatteberegning 2012/ 2013 indeholder de mest almindeligt anvendte satser og beløbsgrænser for 2012 og 2013. Pjecen indeholder desuden en oversigt over vigtige datoer i 2013. Læs mere og hent her.


Skatteguide 2012-2013

Skatteguide 2012-2013 giver dig de nye satser og beløbsgrænser for 2013. Læs mere og hent her


Business Model Generation – ny dansk håndbog i forretningsmodeller

Se din forretningsmodel fra en ny og mere visuel side. Håndbogen Business Model Generation kortlægger vejen til en værdiskabende forretningsmodel for små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Læs mere her.


Udvidet gennemgang eller revision

Er din virksomhed i regnskabsklasse B, har du mulighed for at vælge en ny form for revision, udvidet gennemgang, som er målrettet mindre virksomheder.


Samspil mellem IFRS Phase II og Solvency II på rapporteringsområdet

Trods den seneste udskydelse af Solvency II er der fortsat behov for at forberede sig på de kommende krav til rapportering.


Årsnyt 2012 - Let din regnskabsaflæggelse

Læs vores årsnyt 2012 om regnskabsaflæggelse. Vi fokuserer på væsentlige nyheder indenfor regnskab og selskabsret, der har betydning for den igangværende regnskabsaflæggelse.


Inspiration fra toppen - CFO'ens historie

Få en ny og personlig vinkel på kendte emner, der er på CFO’ens agenda. Danske CFO'er fortæller nu deres historier i én samlet bog - Inspiration fra toppen - CFO'ens historie. Læs mere og bestil bogen her!


Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.