Nyeste udgivelser

 

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2015

”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2015” inspirere danske bestyrelser og anvise forslag/værktøjer, der kan fremme det effektive bestyrelsesarbejde. Download eller bestil her.


Rejsende lønmodtagere 2014

Få overblik over de nyeste regler om skattefri rejse- og befordringsgodtgørelse med publikationen Rejsende lønmodtagere 2014.


Magasinet Update Nr. 3 / sommer 2014

Som virksomhedsejer eller direktør står du sikkert tit med udfordringer inden for finansiering, talentudvikling, effektivisering, omkostningsbesparelser og ikke mindst risikostyring. Derfor har PwC udviklet et magasin, ”Update”, der giver dig inspiration til og viden om nogle af de temaer, som berører danske SMV-virksomheder. Små og mellemstore virksomheder udgør fundamentet for dansk erhvervsliv. Det er her væksten og arbejdspladserne skabes, og innovationen har sine rødder.


Skematisk oversigt over fradragsreglerne

Skemaet indeholder en oversigt over almindelige udgifter, hvor der er specielle fradragsbegrænsninger, og momsen derfor ikke altid kan fradrages fuldt ud.


CXO Magasinet | #1 2014

#1 2014 | Inspiration til vækst | Sådan tackler toneangivende virksomhedsledere deres aktuelle udfordringer og omsætter trends til ny forretning.


CXO Survey 2014

Mere end 500 danske CXO’er har givet deres individuelle bud på, hvad der udgør fremtidens vækstforventninger, fokusområder, kompetencer, investeringer og udfordringer.


Momsvejledning 2014

Få her et overblik over de nyeste momsregler. Momsvejledning 2014 giver dig en praktisk guide til de danske momsregler.


PwC’s Global Economic Crime Survey

Virksomhedskriminalitet bliver stadig mere udbredt. Globalt har 37 % af alle virksomheder været udsat for virksomhedskriminalitet inden for de seneste 2 år. Det viser PwC's Global Economic Crime Survey 2014.


Afgiftsvejledning 2014

Samlet overblik over afregning og godtgørelse af afgifter. Afgiftsvejledningen beskriver de regler, som er gældende for 2014.


Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014

Rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014 er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC. Rapporten er baseret på holdningerne blandt mere end 500 internationalt førende eksperter inden for fast ejendom, herunder investorer, entreprenører, långivere, ejendomsmæglere og konsulenter.


17th Annual Global CEO Survey

Troen på vækst i egen virksomhed for 2014 er steget hos de globale topledere, og flertallet af de 1.334 adspurgte CEO'er ser mere lyst på den globale økonomi i 2014. Det er konklusionen i PwC’s årlige ”Global CEO Survey”, der blev blevet præsenteret på årets CEO-konference med livetransmission fra World Economic Forum i Davos.


Regnskabshåndbogen 2014

PwC's Regnskabshåndbog giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.


Virksomhedsanalysen 2013

Analysen af dansk økonomi viser, at der stadig hersker usikkerhed blandt erhvervslivets aktører og forbrugere. Alligevel er det danske bruttonationalprodukt steget for andet år i træk og ligger nu på et niveau, der er højere end før krisen.


Fondshåndbogen 2014

PwC's nye Fondshåndbog 2014 - bliv klogere på den kommende erhvervsfondslov og en række udfordringer i den forbindelse.


Momsvejledning for regulerede uddannelsesinstitutioner

PwC’s nye momsvejledning for regulerede uddannelsesinstitutioner indeholder en beskrivelse af, hvordan de mest almindelige indkøb og salg på uddannelsesinstitutionerne skal håndteres moms- og afgiftsmæssigt.


Personalegoder 2014

Personalegoder er PwC’s årlige publikation, der giver dig overblik, inspiration og viden om de gældende regler for beskatning af personalegoder.


Paying Taxes 2014

Danmark er blandt de lande i EU og EFTA, som beskatter selskabers overskud hårdest. Det viser den årlige undersøgelse ”Paying Taxes 2014”, der er foretaget af PwC og Verdensbanken/IFC.


Årsnyt - Let din regnskabsaflæggelse

I Årsnyt 2013 har vi samlet de vigtigste nyheder indenfor årsregnskabsloven, IFRS, børsret og selskabsret – alt sammen med henblik på at du kan være bedst muligt forberedt på den kommende regnskabsaflæggelse for 2013.


Bestyrelsesevaluering

Rapporten om bestyrelsesevaluering præsenterer resultatet af en spørgeskemaundersøgelse og interview med en række bestyrelsesformænd, ligesom der trækkes på PwC’s erfaringer fra rådgivning af bestyrelser om blandt andet bestyrelsesevalueringer.


Global Innovation Survey

I PwC’s Global Innovation Study 2013 har vi undersøgt, hvad ledende virksomheder gør i forhold til innovation, og hvordan deres organisation, processer, kultur og andre nøglefaktorer skiller sig ud.


Finansfunktionen anno 2030

Hvordan ser finansfunktionen ud anno 2030? Findes der overhovedet en finansfunktion, som vi kender den i dag? Det kan du få indblik i med denne artikel, der ser på, hvordan fremtidens finansfunktionmere effektivt kan drive forretningsstrategien, mægle mellem vigtige interessenter og øge virksomhedens tilpasningsevne.


Insurance Banana Skins 2013

Insurance Banana Skins 2013


Få overblik over kinesiske skatter og afgifter

Hvilke skatter og afgifter skal du være opmærksom på i Kina? Det kan du nemt få mere at vide om med PwC’s folder, der giver dig et samlet overblik over alt lige fra indkomstskat til omsætningsskat og fast ejendomsskat samt andre skatter og afgifter.


Intern revision skaber stor værdi

Det kræver dog, at den interne revisor fremover fremstår mere som sparringspartner for virksomhedens øverste ledelse end udelukkende som kontrolorgan. Sådan lyder en af konklusionerne af PwC's undersøgelse af interne revisionsfunktioner.


Guide til nye IFRS regnskabsstandarder og fortolkninger for 2013

PwC har netop udgivet en praktisk guide til de nye IFRS regnskabsstandarder og fortolkninger, der træder i kraft for regnskabsåret 2013. De væsentligste ændringer til IFRS i 2013 vedrører ikrafttrædelsen af IFRS 10 - Koncernregnskaber, IFRS 11 - Fælles ordninger, IFRS 12 - Oplysninger om kapitalandele i andre virksomheder og IFRS 13 - Dagsværdimålinger. Læs mere herom og ændringer til øvrige standarder i PwCs nye praktiske guide.


Emerging Trends in Real Estate® Europe 2013

Emerging Trends in Real Estate® Europe 2013 repræsenterer en konsensusprognose for fremtiden og afspejler synspunkterne blandt mere end 500 personer, som har deltaget i undersøgelsen og/eller er blevet interviewet som et led i analyseprocessen i forbindelse med denne rapport.  Analytikere fra PwC og ULI har personligt interviewet 340 personer, og der blev modtaget svar på undersøgelsen fra 222 personer.


Skatteberegning 2012-2013

Skatteberegning 2012/ 2013 indeholder de mest almindeligt anvendte satser og beløbsgrænser for 2012 og 2013. Pjecen indeholder desuden en oversigt over vigtige datoer i 2013. Læs mere og hent her.


Skatteguide 2012-2013

Skatteguide 2012-2013 giver dig de nye satser og beløbsgrænser for 2013. Læs mere og hent her


Paying Taxes 2013

En ny undersøgelse foretaget af revisions- skatte- og konsulenthuset PwC, Verdensbanken og IFC viser, at Danmark er blandt de lande i EU og EFTA, som beskatter virksomheders overskud hårdest. Undersøgelsen viser, at danske virksomheder afleverer 20 % af deres overskud til staten. Det er den sjette højeste selskabsskat i regionen. Til sammenligning ligger skattebetalingen i Sverige på 15,7 %.


Business Model Generation – ny dansk håndbog i forretningsmodeller

Se din forretningsmodel fra en ny og mere visuel side. Håndbogen Business Model Generation kortlægger vejen til en værdiskabende forretningsmodel for små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Læs mere og bestil bogen her.


Udvidet gennemgang eller revision

Er din virksomhed i regnskabsklasse B, har du mulighed for at vælge en ny form for revision, udvidet gennemgang, som er målrettet mindre virksomheder.


Samspil mellem IFRS Phase II og Solvency II på rapporteringsområdet

Trods den seneste udskydelse af Solvency II er der fortsat behov for at forberede sig på de kommende krav til rapportering.


Årsnyt 2012 - Let din regnskabsaflæggelse

Læs vores årsnyt 2012 om regnskabsaflæggelse. Vi fokuserer på væsentlige nyheder indenfor regnskab og selskabsret, der har betydning for den igangværende regnskabsaflæggelse.


Family Business Survey 2012

PwC’s Family Business Survey omfatter en analyse af små og mellemstore familieejede virksomheder i Danmark og resten af verden.


Inspiration fra toppen - CFO'ens historie

Få en ny og personlig vinkel på kendte emner, der er på CFO’ens agenda. Danske CFO'er fortæller nu deres historier i én samlet bog - Inspiration fra toppen - CFO'ens historie. Læs mere og bestil bogen her!


Skatteberegning 2011-2012

Skatteberegning 2011-2012 giver dig en oversigt med de vigtigste satser og datoer for 2012. Læs mere og hent her


Skatteguide 2011-2012

Skatteguide 2011-2012 giver dig de nye satser og beløbsgrænser for 2013. Læs mere og hent her


Banking Banana Skins 2012

Den europæiske gældskrise og det generelle økonomiske verdenskort giver søvnløse nætter i banksektoren. Aldrig har branchen været mere urolig for fremtiden end netop nu. Det viser undersøgelsen ”Banking Banana Skins 2012”, som Centre for the Study of Financial Innovation (CSFI) har lavet i samarbejde med revisions- og rådgivningshuset PwC.


Smarte globale forbrugere tager kontrollen: Detailhandlen halter bagefter

Mere end 53% af kunderne på internettet forventer at bruge flere penge på nettet fremover. Derfor må detailhandlerne tilpasse sig for at overleve og opnå fremgang. Det siger PwC’s årlige globale undersøgelse af internetforbrugernes adfærd: Customers take control – How the multichannel shopper is changing the global retail landscape.


Let din regnskabsaflæggelse - få overblik med Årsnyt 2011

Læs vores årsnyt 2011 om regnskabsaflæggelse. Vi fokuserer på væsentlige nyheder indenfor regnskab og selskabsret, der har betydning for den igangværende regnskabsaflæggelse.


Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.