Revision og erklæringer med hjælp fra et af de største revisionsfirmaer i Danmark

Hvordan vælger du revisionsfirma? Mange privatpersoner, virksomheder og selskaber på PwC's kundeliste har valgt os, fordi vi er nærværende, samtidig med at vi trækker på et verdensomspændende netværk af erfaring. Uanset om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller et børsnoteret selskab, så yder vores revisorer optimal service.

Revisionsfirma med stor ekspertise og troværdighed

Vi vedligeholder og udvikler løbende den viden og know-how, som du nyder godt af. Vores arbejdsmetoder og værktøjer er gennemarbejdede, altid ajourførte i forhold til lovgivningskrav og bruges dagligt på tusindvis af revisioner, lokalt og globalt.

Netop ressourcerne gør, at du hos os finder en række ekspertiseområder inden for revision, der tilfører din virksomhed værdi. Men det vigtigste er nok, at vi kan tilføre din årsrapport den troværdighed, som vores påtegninger og erklæringer indebærer.

En kontaktperson og et helt team af eksperter i ryggen

Ingen sager eller klienter er ens. Derfor er vores ydelser skræddersyet til den enkelte klient. Når du vælger PwC som revisionsfirma, tilknytter vi et hold af medarbejdere med den nødvendige erfaring, med branchekendskab og indsigt i netop de forhold, der kendetegner din virksomheds situation. Vi har altid lige netop den revisor, der forstår din virksomheds behov og udfordringer.

Du får en primær kontaktperson, som er den, der har overblikket og bevarer den dybe indsigt hele vejen igennem revisionen og gennemgangen af din årsrapport. Er der behov for at tilknytte eksperter inden for nogle af vores specialer, hjælper din kontaktpersonen med at finde den rette. Både lokalt og internationalt. Det gør revisionen effektiv – og giver dig den nødvendige professionelle sparring.

One point of contact – til alle de markeder, I bevæger jer på

Ved at vælge et revisionsfirma på PwC's størrelse får I en lettere kommunikation på tværs af markederne. Er I en dansk virksomhed med planer om at udvide til andre markeder, får I én kontaktperson hos PwC i Danmark – som sørger for at kommunikere jeres behov og ønsker ud til de aktuelle PwC-kontorer. Alt udføres med lokal ekspertise, så vi sikrer, at ledelsens fokus når helt ud i de fjerneste datterselskaber. Og fordi alt rapporteres gennem én kontaktperson, får du en samlet tilbagemelding fra en person, der taler dit sprog - og kender dine bevæggrunde.

Revision i USA – vi formidler The American Way – på dansk

PwC er revisorfirma for hovedparten af de danske selskaber, der er børsnoteret i USA, så vi har erfaring med - og indgående kendskab til - de udfordringer, det indebærer. Vores værktøjer er opbygget, så vi overholder amerikanske krav til revision. Al denne viden kan også anvendes, hvis I er amerikansk ejet og derfor skal rapportere efter amerikanske regnskabsregler US GAAP. Vi har således specialister inden for US GAAP, FATCA og de særlige regler, der blev indført med Sarbanes Oxleys Act.

Kontakt os

Udfyld boksen med kontaktoplysninger, så finder vi den rigtige til at kontakte netop dig. Du kan også finde dit lokale PwC kontor og tage direkte kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.