Nyt om bestyrelsesarbejde

CXO Magasinet vol. 5 sætter fokus på konkurrencekraft og produktivitet

27/11/15

Denne udgave af CXO Magasinet dedikerer vi til at stille skarpt på produktivitet og konkurrencekraft både i virksomhederne og i hele Danmark.

Ole Andersen kåret som Årets Bestyrelsesformand 2015

05/11/15

PwC har sammen med en professionel jury kåret bestyrelsesformanden for ingrediensproducent Chr. Hansen, Ole Andersen, som Årets Bestyrelsesformand 2015. Med Ole Andersen for bordenden i bestyrelseslokalet har Chr. Hansen fået en yderst professionel bestyrelse, gennemført et succesfuldt direktørskifte og nået nye højder med forretningen.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2016

22/10/15

”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2016” stiller skarpt på en række aktuelle emner, der kommer til at præge debatten i bestyrelseslokalet i 2016.

Bestyrelser har atter fokus på de langsigtede strategier

22/10/15

Virksomheder agerer i et stadigt mere agilt marked, hvor investorernes kortsigtede forventninger til den kvartalvise indtjening præger beslutningerne på direktionsgangen. Derfor sætter bestyrelsen et fornyet fokus på at sikre de langsigtede strategier. Det viser PwC’s 2015 Annual Corporate Directors Survey.

Ny global bestyrelsespublikation sætter fokus på cybermetrics

18/09/15

Det kan være en udfordrende opgave for bestyrelsesmedlemmer at føre tilsyn med virksomhedens it-initiativer, særligt i forhold til om cybersikkerheden er tilstrækkelig høj.

Bestyrelsens rolle i forhold til familieejede virksomheders CEO-successionsplanlægning

17/09/15

En serie af globale Corporate Governance-rapporter sætter fokus på bestyrelsesarbejdet i familieejede virksomheder. Den seneste rapports omdrejningspunkt er bestyrelsens rolle i forbindelse med virksomhedens CEO-successionsplanlægning.

C20+ by Numbers 2015

11/08/15

PwC har for tredje år i træk lavet analysen ”C20 by Numbers”, som giver dig et indblik i udviklingen i regnskabstallene for C20-virksomhederne. Igen i år har vi set på udviklingen i 1. kvartal af 2015, og som noget nyt har vi kigget på 10 større ikke-børsnoterede selskaber – benævnt som +selskaberne.

Global PwC-rapport sætter fokus på diversitet i bestyrelseslokalet

11/08/15

En ny rapport fra PwC's globale Center for Board Governance stiller skarpt på temaet 'diversitet og køn' i bestyrelseslokalet. "Gender edition"-rapporten udspringer af - og bygger videre på - resultaterne fra PwC's globale Annual Corporate Directors Survey fra 2014.

Global PwC-rapport sætter spot på offentlige virksomheders værdiskabelse

11/08/15

En ny global rapport stiller skarpt på, hvordan statsejede virksomheder kan ejes og styres mere aktivt. Rapporten har bl.a. fokus på de krav, der stilles til lederne af fremtidens statsejede virksomheder, hvor særligt bestyrelsen og ledelsesteamet har behov for.

Den kommercielle direktør er på vej ind i direktionen

20/05/15

Ud over de traditionelle ledelsesprofiler i topledelsen, CEO’en og CFO’en, er den kommercielle direktør (CCO’en/CMO’en) den ledelsesprofil, som bestyrelserne forventer indgår i direktionen inden for de næste tre år. Det hænger sammen med et stærkt fokus på innovation og forretningsudvikling – også i bestyrelseslokalet, viser PwC’s Board Survey 2015.