Publikationer

Derfor er tilsyn af intern revision vigtigt

13/09/16

Virksomheder og bestyrelser oplever i dag et stigende pres, når det gælder håndtering og begrænsning af risici, samtidig med at de forretningsmæssige mål skal nås. Mange revisionsudvalg vælger at få sparring og vejledning fra en intern revisionsfunktion, der fungerer som en objektiv ”insider” i organisationen. Men hvordan sikrer revisionsudvalget en øget værdi af den interne revision, og hvad er egentlig formålet med intern revision? Det sætter vi fokus på her.

CXO Magasinet #7

08/04/16

Topledernes agenda 2016. Succesfulde virksomheder har en klar identitet og et klart afsæt for strategien.

CXO Magasinet Ejerleder

29/02/16

Du kan i CXO Magasinet Ejerleder møde nogle af de dygtigste ejerledere, når det gælder digitalisering og ledelse. Vi har også talt med flere investorer om, hvad de lægger vægt på i forhold til finansieringsmuligheder. Samtidig folder vi svarene fra vores seneste pulsmåling om digitalisering og finansiering ud og ser på, hvad der skal til for at lykkes.

Hvordan kan revisionsudvalget mindske risici i forhold til tredjepartsudbydere?

29/02/16

En ny global PwC-bestyrelsespublikation sætter fokus på, hvordan revisionsudvalget kan være med til at sikre, at håndtering af tredjepartsrisici sker på et kvalificeret grundlag.

Bestyrelsens fokus på it-risici og -strategi

12/02/16

Håndtering af virksomhedens it-aktiviteter er et fokusområde for mange bestyrelser i dag. Cybersikkerhedsrisiciene, hastigheden, hvormed ændringer indføres, kompleksiteten af fagområdet, det tekniske sprog, der anvendes til at beskrive ny teknologi og de associerede risici, gør dette til et udfordrende område.

Strategiske alliancer som driver for fremtidig konkurrencekraft og værdiskabelse

08/02/16

Strategiske alliancer som driver for fremtidig konkurrencekraft og værdiskabelse.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2016

22/10/15

”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2016” stiller skarpt på en række aktuelle emner, der kommer til at præge debatten i bestyrelseslokalet i 2016.

Bestyrelser har atter fokus på de langsigtede strategier

22/10/15

Virksomheder agerer i et stadigt mere agilt marked, hvor investorernes kortsigtede forventninger til den kvartalvise indtjening præger beslutningerne på direktionsgangen. Derfor sætter bestyrelsen et fornyet fokus på at sikre de langsigtede strategier. Det viser PwC’s 2015 Annual Corporate Directors Survey.

Ny global bestyrelsespublikation sætter fokus på cybermetrics

18/09/15

Det kan være en udfordrende opgave for bestyrelsesmedlemmer at føre tilsyn med virksomhedens it-initiativer, særligt i forhold til om cybersikkerheden er tilstrækkelig høj.

Bestyrelsens rolle i forhold til familieejede virksomheders CEO-successionsplanlægning

17/09/15

En serie af globale Corporate Governance-rapporter sætter fokus på bestyrelsesarbejdet i familieejede virksomheder. Den seneste rapports omdrejningspunkt er bestyrelsens rolle i forbindelse med virksomhedens CEO-successionsplanlægning.