Corporate Intelligence

Er din virksomhed på udkig efter nye vækstmuligheder? I en global verden med mange muligheder, medfølger der også en hvis grad af usikkerhed og risici. Myndighederne og kontrollanter stiller større og større krav til virksomheder, samtidig med at interessenter fokuserer mere og mere på integritet. Tillid og omdømme i forretningsmæssige relationer er vigtigt, og derfor er det essentielt, at din virksomhed er opmærksom på, hvem I arbejder sammen med. Har I nok information til at kunne gribe mulighederne og foretage beslutninger, som beskytter virksomheden?

Sådan hjælper PwC dig

PwC er en global virksomhed med et stort netværk af kompetente eksperter, som har vidtrækkende kompetencer, blandt andet på følgende områder:

  • Integritetsoplysninger og udvidet due diligence-undersøgelse af enkeltpersoner og virksomheder
  • RADAR - overblik og kontrol over risici ved tredjeparter samt at udvikle disse i diverse medier og databaser
  • Spore, identificere og generhverve aktiver
  • Forensic og FCPA due diligence-undersøgelser af transaktioner
  • Indhente strategiske oplysninger i forbindelse med tvister
  • Undersøgelse af den politiske risiko samt markeder i specifikke lande

Book et uforpligtende møde med vores specialister, og få en snak om din virksomheds behov for indsamling af informationer og baggrundsdata.

Vi kan mobilisere vores team efter din virksomheds behov, så I kan få netop den information, der gør at I kan tage fornuftige og velovervejede beslutninger, der beskytter jeres brand og omdømme.

RADAR – overblik og kontrol over risici ved tredjeparter