Træning og uddannelse

Giv dine ledere, medarbejdere og tredjeparter en god uddannelse i jeres virksomheds etiske fundament og  compliance-programmer, så de kan bidrage til, at virksomhedens politikker bliver forstået og forankret i hele organisationen. Når man skal målrette træning og uddannelse, er det vigtigt at træningen målrettes og kommunikeres på en hensigtsmæssig måde, så din virksomhed får mest muligt ud af den. Hvor ofte og hvad indholdet af træningsprogrammet skal være, afhænger i høj grad af de risici, din virksomhed er udsat for. Læs mere om vores risikovurderinger.

Vi kan tilbyde et simpelt træningsprogram – fx specialiseret i antikorruption eller bestikkelse – gennem PwC's Academy.

Derudover har PwC’s eksperter mange års erfaring med at skræddersy træning og uddannelse, så vi imødegår netop din virksomheds behov og kompetencer. Medarbejderne i din virksomhed får værktøjerne til at videregive nødvendig viden og færdigheder, for at kunne overholde virksomhedens procedurer og håndtere problemer eller forhold relateret til fx bestikkelse eller antikorruption.

I PwC er vi en del af et globalt netværk, som gør os i stand til at afdække alle nødvendige informationer for virksomheden ved at trække på lokal viden om lovgivning, kulturelle forhold og virksomheder inden for alle typer brancher.

Book et uforpligtende møde med vores specialister, og få en snak om din virksomheds behov for træning og uddannelse i compliance-programmer og anti-bestikkelseskultur.

Se også vores anti-bestikkelse og -korruptionskursus, som bl.a. vil give dig:

  • Indgående kendskab til relevant dansk og international lovgivning om bekæmpelse af bestikkelse og korruption, herunder den amerikanske FCPA og den britiske UK Bribery Act.
  • Redskaber, som gør dig i stand til at vurdere din virksomheds risici for bestikkelse og korruption og sikre compliance.
  • Fortrolig sparring angående din virksomheds nuværende situation, og hvad de næste skridt er.
  • Mulighed for at påbegynde næste skridt for din virksomhed under guidance fra PwC’s eksperter, således at du bliver klædt på til at fortsætte arbejdet når du er tilbage på kontoret.
  • Grundlæggende materiale til udarbejdelse af analyser og procedurer for anti-bestikkelse og -korruption.