Magasinet Update Nr. 4 / marts 2015

Magasinet Update

SMV’ernes vækstambitioner – nr. 4 / Marts 2015

Hos Bel Air Aviation A/S sikrer en professionel bestyrelse overblik og kompetent beslutningskraft, hvilket har været med til at skabe en rekordvækst.

Læs mere

Hvordan klarer man rejsen fra krise til vækst, og hvorfor er det vigtigt at sikre en professionel ledelse og et ejerskifte i god tid? Hør historien om Svendsen Sport A/S.

Læs mere

Læs historien om, hvordan en ny rollefordeling og omstrukturering hos BM Silo banede vejen til vækst.

Læs mere
 
Download magasinet Update
SMV’ernes vækstambitioner – nr. 4 / Marts 2015

I dette nummer af Update fokuserer vi på SMV'ernes vækstambitioner og dermed en række vækstfremmende tiltag, som SMV'erne i dag benytter sig af. Hør bl.a. hvordan direktør og helikopterpilot Susanne Hessellund i sin virksomhed arbejder med at professionalisere sin bestyrelse for at skabe et afsæt for den fremtidige vækst. Læs om fisker og direktør Lars Svendsen fra Svendsen Sport A/S, der efter nogle svære år formåede at redde virksomheden, styrke dens interne forretningsgange og gøre den endnu stærkere i forhold til at skabe fornyet vækst. Endelig sætter vi også fokus på Claus og Dorte Martinsen fra BM Silo, der, i kraft af et skifte i den daglige ledelse, har skabt vækst i sin familieejede virksomhed.

Download

Tidligere udgaver

Nr. 1 / Sommer 2013

Hvad er afgørende for danske SMV-virksomheders succes og vækst?

Er temaet for den første udgivelse af Update. Vi kigger her blandt andet på det faglige indhold i regeringens nye vækstplan DK samt muligheden for at etablere de såkaldte iværksætterselskaber. Læs blandt andet tre artikler med nogle af de virksomheder, der i dag er danske erhvervssuccesser: H2 Logic, GreenGate og OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Nr. 2 / Vinter 2014

Hvordan finansierer danske SMV-virksomheder deres væksttiltag?

Dette spørgsmål er omdrejningspunktet for den seneste udgivelse af Update. Her fokuserer vi på den knappe ressource, som adgang til finansiering er, og de muligheder, man som virksomhedsejer har for at få finansieret den fortsatte vækst. I den forbindelse kigger vi også på nogle af de virksomheder, der har skabt vækst ved hjælp af utraditionelle finansieringskilder: Orana A/S og PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S.

Nr. 3 / Sommer 2014

SMV’ernes ledelsesagenda

I dette nummer af Update fokuserer vi på, hvordan SMV’er helt konkret arbejder med ledelsesudvikling og strategi, samt hvad ledelsen gør for at pleje og fastholde kunderne. Hør bl.a. Thomas Dinesen, direktør i Dinesen Floors A/S, fortælle, hvordan han udvikler virksomhedens strategi og ledergruppe. Læs også om rengøringsvirksomheden Stadsing A/S, hvor Karsten Stadsing, adm. direktør fortæller, hvordan virksomheden har udviklet sig fra at fremstille rengøringsmidler til i dag at have sit eget Stadsing College.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.