Apoteker

PwC's kontor i Skive har i over 40 år løst opgaver for Danmarks apotekere, og vi er i dag revisorer for mere end en tredjedel af landets apotekere.

Apoteker er vores spidskompetence

PwC's ekspertise inden for apotekssektoren er samlet i Skive, hvorfra vi betjener apoteker i hele landet. Vi er konkurrencedygtige uanset afstand. Apotekerne betjenes af tre statsautoriserede revisorer og mere end 20 medarbejdere, hvorfor vi giver sikkerhed for såvel opgavens udførelse som overholdelse af tidsfrister. Vi har løbende kontakt med såvel Apotekerforeningen som Sundhedsstyrelsen og har løst opgaver for disse. Vi forestår undervisning for såvel apotekere som farmaceuter i apoteksøkonomi og beslægtede områder.

Vi rådgiver og betjener apotekeren gennem alle de faser, der er i en apotekers økonomiske liv, lige fra etablering over konsolidering til afståelse og pensionering.

Overvejer du at blive apoteker? Vi hjælper - gratis

Vi har i mange år ydet en gratis service til alle farmaceuter, der ønsker at blive apoteker. Vi udarbejder 5-årsprognoser baseret på de oplysninger, som en apoteksansøgeren kan indhente hos Sundhedsstyrelsen og drøfter den grundlæggende økonomi mv. med potentielle apoteksansøgere.

Betjening og rådgivning med basis i erfaring, fornuft og viden

Det er vor strategi at levere en kvalitetsydelse til apotekerne. Heri indgår, at vi via vor kvalitet, viden og servicekoncept kan skabe en merværdi for apotekerne. Vi efteruddanner medarbejderne og holder dem ajour via løbende information samt afholdelse af særlige apotekerworkshops. For apotekerne afholder vi gratis seminarer om aktuelle emner.

Bogføring

Vi tilbyder bogføringsmæssig assistance baseret på en elektronisk kassekladde specialudviklet til apotekssektoren.