Træning og uddannelse

Giv dine ledere, medarbejdere og tredjeparter en god uddannelse i jeres compliance-programmer, så de kan bidrage til, at virksomhedens politikker bliver forstået og forankret i hele organisationen.

Skræddersyet træning efter dine behov

PwC kan hjælpe dig med at udvikle et skræddersyet træningsprogram som tager højde for:

  • Brug af praktiske eksempler og løsninger
  • Træning som både er ansigt-til-ansigt eller elektronisk
  • Uddannelse på flere sprog, så træningsprogrammet kan anvendes globalt
  • Gennemgang af juridiske standarder for bekæmpelse af korruption, godkendelse af virksomhedens salg og regnskabsmæssige procedurer
  • Forståelse af faresignaler ift. korruption og brug af hotlines til bekæmpelse af korruption.

Med denne træning og uddannelse kan din virksomhed videregive nødvendig viden og færdigheder for at kunne overholde virksomhedens procedurer og håndtere problemer eller forhold relateret til bestikkelse.

Skab en anti-bestikkelseskultur med løbende træning

Træningen er også et effektivt middel til at etablere en anti-bestikkelseskultur i virksomheden. Dette kan opnås med regelmæssig træning i risikovurdering af din virksomheds bekæmpelse af bestikkelse og korruption. En anti-bestikkelseskultur betyder, at:

  • Virksomhedens enkelte arbejdsgange er tilstrækkelige til at afdække risici effektivt
  • Der er en fælles forståelse af kravene og deres praktiske betydning på alle niveauer i virksomheden inkl. alle lande og afdelinger.

Sådan hjælper vi dig

PwC har mange års erfaring med træning og uddannelse samt etablering af anti-bestikkelseskultur. Vores ekspertise inden for bedømmelse af rammerne for bekæmpelse af bestikkelse og korruption samt ekspertviden om myndighedernes synspunkter gør os i stand til at udarbejde vurderinger af alle aspekter af din virksomheds rammer. Vi er en del af et globalt netværk, som gør os i stand til at afdække alle nødvendige informationer for virksomheden ved at trække på lokal viden om lovgivning, kulturelle forhold og virksomheder inden for alle typer brancher.

Book et uforpligtende møde med vores specialister, og få en snak om din virksomheds behov for træning og uddannelse i compliance-programmer og anti-bestikkelseskultur.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.