Business Ethics – Din forretningsetik

Har du mistanke om bestikkelse eller korruption i din virksomhed? Har du overblik over din virksomheds risiko profil? Og hvordan sikrer du, at din virksomhed har de nødvendige informationer til potentielle opkøb, strategiske beslutninger, tvister, forretningspartnere m.v.?

Vores Business Ethics-specialister har stor erfaring med at løse opgaver inden for risikovurdering i forhold til korruption og bestikkelse, Corporate Intelligence, compliance-programmer samt træning og uddannelse for både private og offentlige virksomheder. Som en del af PwC’s globale netværk samarbejder vi med specialister verden over, hvilket giver os mulighed for at matche jeres behov for specifikke kompetencer inden for Business Ethics i en global kontekst med lokal tilstedeværelse.

Sådan hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere din virksomheds forhold inden for Business Ethics. Vi arbejder inden for følgende områder:

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.