CSR - Corporate Social Responsibility

CSR - forretningsdrevet samfundsansvar

PwC har arbejdet med CSR-rådgivning og -revision i mere end 15 år. Vores CSR-specialister har stor erfaring med at løse opgaver inden for etisk, social og miljømæssig ansvarlighed for både private og offentlige virksomheder. Mød os til en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere arbejdet med forretningsdrevet CSR. 

Integreret rapportering lever op til interessenters krav om mere vide

Integreret rapportering (IR) har ligget højt på CSR-agendaen i den seneste tid. IR lyder både svært og kompliceret, og mange CFO’er og CSR-ansvarlige har søgt information og viden hos rådgivningsvirksomheder og revisorer. Vi hører ofte spørgsmål som: Er det nu? Er det for os? – Og ikke mindst: Hvad er det?

Hos PwC ønsker vi at bringe IR i øjenhøjde, for selvom IR er møntet på store virksomheder (med investorer), kan de små og mellemstore virksomheder også lade sig inspirere af rammen for at arbejde med IR. 

”IR kan meget vel være fremtidens rapporteringsform, og i PwC vil vi hjælpe virksomheder med at nå målet”, udtaler Anne-Louise Thon Schur, PwC's leder indenfor CSR-rådgivning. 

Læs mere om integreret rapportering her

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.