Flere nyheder om teknologi, telekommunikation, underholdning og medier

Deltag i PwC’s survey om virksomhedskriminalitet

Har din organisation været udsat for virksomhedskriminalitet? Hvad er din holdning til det, og hvad gør din organisation for at forhindre, at den udsættes for bedrageri, cyberkriminalitet, korruption, bestikkelse mv. Giv dine perspektiver på emnet ved at deltage i Global Economic Crime Survey 2016 inden den 16. september 2015.

Danskerne streamer stadig flere film

Det bliver stadigt mere populært at streame film, og danskerne har for alvor taget den digitale udvikling inden for film til sig. Film i biografen er dog langt fra gået af mode og driver fortsat størstedelen af omsætningen i branchen. Det viser en ny undersøgelse om dansk filmunderholdning fra PwC.

Endnu en kommune ramt af cyber-angreb

Endnu en kommune er blevet ramt af cyber-angreb via Ransomware, som er en malware variant. Denne gang er det gået ud over Faaborg-Midtfyn Kommune, der ligesom en række andre kommuner og offentlige institutioner er blevet angrebet i år. Der er fortsat fare for, at såvel offentlige som private organisationer kan blive ramt, advarer PwC.

Deltag i PwC’s globale Digital IQ Survey 2015

Hvor godt forstår du og din virksomhed værdien af teknologi? I hvor høj grad formår I at indarbejde digitale muligheder i jeres virksomheds DNA? Og udnytter I digitale muligheder til at skabe værdi på tværs af forskellige funktioner og afdelinger?

Et skridt nærmere fælles europæiske regler for persondatabeskyttelse

Den 15. juni kom EU tættere på en endelig aftale om nye databeskyttelsesregler, der skal styrke EU’s digitale indre marked, da justitsministrene i Rådet indgik aftale om den overordnede tilgang til Europa Kommissionens forslag. Se hvad det vil betyde for dig og din virksomhed.

Forbrugerne vil have indhold på tværs af platforme

Digitalt eller ikke-digitalt er ikke længere et spørgsmål for forbrugerne, da de ikke ser nogen væsentlig forskel mellem de digitale og de traditionelle medier. Det, forbrugerne ønsker, er mere fleksibilitet, frihed og bekvemmelighed med hensyn til, hvornår og hvordan de kan få adgang til indhold. Det viser en ny stor analyse fra PwC af medie- og underholdningsindustrien.

Bestyrelser ind i kampen om cybersikkerhed

De topledere, der holder fokus på at imødekomme it-risici, gør mere end at beskytte deres forretning. De sikrer vækst i en digital tid, hvor alle aktiviteter og investeringer er drevet af den bedst mulige forståelse for informationsaktiver, trusler og sårbarheder.

Virksomhedsanalysen 2014

Virksomhedsanalysen 2014 viser, at omsætningen er steget hos de danske virksomheder i 2013, men takten er faldende i forhold til tidligere år. Virksomhedsanalysen 2014 omfatter ca. 1.400* danske virksomheder med en omsætning på over 30 mio. kr. på koncernniveau for 2013.

Ryd op i dit it-netværk

Nye sager om cyberkriminalitet bekræfter, at alle virksomheder kan blive ramt på sin it-sikkerhed. Så meget desto mere grund til at stille skarpt på to områder, der kan give virksomheden et stærkere værn mod hackere: adgangsstyring og analyse af logfiler.

Danskerne ser stadig film i biografen

Selv om streaming vinder hastigt frem i de danske hjem, klarer biograferne sig stadig godt i konkurrencen. Og efter flere år med tilbagegang i den danske filmbranche vender udviklingen i 2015 med en beskeden vækst på 0,3 %. Det viser en ny analyse af underholdnings- og medieindustrien fra PwC.

De digitale musiktjenester har nået et vendepunkt

2013 blev et vendepunkt for de digitale musiktjenester, der oplevede en vækst på hele 34 % i 2013. Den positive udvikling spås til at fortsætte frem mod 2018 med en vækstrate på 10 %, hvor de digitale musiktjenester i Danmark vil omsætte for ca. DKK 800 mio. Det er dog ved live koncerter på fx årets festivaler, at musikbranchen henter langt størstedelen af sine indtægter. Det viser en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.

It-sikkerhed har mange facetter

Medierne har haft stort fokus på brud på it-sikkerhed, og vi er blevet mindet om, at it-sikkerhed har mange facetter. Det er ikke længere nok, at beskytte virksomheders informationer med en række tekniske mekanismer, der kan afværge eller minimere risikoen fra eksterne angreb. Også menneskelige fejl og handlinger kan udgøre en vigtig faktor.

Automatisering er vejen mod større it-sikkerhed

It-sikkerhed er på alles læber i øjeblikket. Og mon ikke flere virksomhedsledere på det seneste er kommet i tvivl, om man kan lække kritiske data fra virksomhedens databaser, og om virksomhedens kontrolsystemer nu også er gode nok?

Deres risici er dine risici

Virksomheder i dag fokuserer i stigende grad på kerneforretningen og udliciterer dele af it-driften til eksterne parter, fx. til cloud-leverandører. Tendensen er positiv, men mange virksomheder ender med at deponere deres egen rolle i sikkerhedsarbejdet og løber dermed en stor risiko.

Hvad betyder cybertruslen for din virksomhed?

Begrebet cyber er et af de helt store buzzwords i denne tid. Man kan dårligt åbne en avis, uden at der skrives om cybertruslen, cyberforsvar og cybercrime. I Danmark har der været en række hændelser, der har skabt overskrifter, såvel som utallige angreb, der ikke har nået medierne, men til gengæld har medført store omkostninger for de involverede organisationer.

Sikkerhedsrisikoen ved mobilbetaling bekymrer forbrugerne

85 % af forbrugerne er bekymrede over sikkerhedsrisikoen ved at bruge mobiltelefonen som betalingsmiddel. Skal det gøres mere attraktivt at bruge mobiltelefonen til at betale med, er det derfor vigtigt, at virksomhederne har de fornødne sikkerhedsforanstaltninger på plads. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC.

Vol. 4: Sådan prissætter du softwaretransaktioner

Få overblik over, hvad det kræver at være førende inden for prissætning af softwaretransaktioner med den fjerde og sidste artikel i serien om prissætning af software.

Vol. 2: Prissætning af software - Best practice

Konsekvent prissætning af software er lig med best practice. Få overblik over, hvordan du opnår en mere konsekvent prissætningsmodel i hele virksomheden, der skaber værdi ved at kombinere analyser med formaliserede processer og standarder, med artiklen: ’The future of software pricing excellence: The new state of the art’.

Vol. 3: Prissætning af servicebaseret software

Få overblik over, hvordan du i din softwarevirksomhed enkelt og effektivt kan sælge soft-ware som en service gennem licensbaseret abonnement og maksimere den samlede renta-bilitet med den tredje artikel i artikelserien: ’The future of software pricing excellence: SaaS pricing’.

Vælg den rigtige model for prissætning af software

Skiftet fra salg af software på licens til at være servicebaseret har været en af de mest dramatiske ændringer i softwarebranchen i mange år. Få overblik over, hvordan du i din virksomhed sammensætter den bedste model for prissætning af software med den første artikel i artikelserien: ’The future of software pricing excellence: An introduction’.

Fremtidig succes i tv-industrien

Hvis du vil skabe succes i tv-industrien, så er det følgende faktorer, du i fremtiden skal fokusere på: Plej dialogen, ikke kun produktet. Skab mere værdifuld annoncering gennem samarbejde på tværs af værdikæden. Udnyt potentialet hos kernefans. Respektér forbrugerens privatsfære. Brug de nye måleteknikker og opnå en bedre måling.

Myter og fakta om e-handel

Ledere inden for detail- og dagligvareindustrien oversvømmes dagligt med prognoser om en snarlig fremtid domineret af indkøb via tablets og smartphones, en fortsat tilbagegang for de fysiske forretninger samt den stjernerolle, som de sociale medier indtager hos næste generation af unge forbrugere. Men ifølge en ny undersøgelse fra PwC er dette scenarie ikke lige rundt om hjørnet.