Flere nyheder om teknologi, telekommunikation, underholdning og medier

Virksomhedsanalysen 2014

Virksomhedsanalysen 2014 viser, at omsætningen er steget hos de danske virksomheder i 2013, men takten er faldende i forhold til tidligere år. Virksomhedsanalysen 2014 omfatter ca. 1.400* danske virksomheder med en omsætning på over 30 mio. kr. på koncernniveau for 2013.

Danskerne ser stadig film i biografen

Selv om streaming vinder hastigt frem i de danske hjem, klarer biograferne sig stadig godt i konkurrencen. Og efter flere år med tilbagegang i den danske filmbranche vender udviklingen i 2015 med en beskeden vækst på 0,3 %. Det viser en ny analyse af underholdnings- og medieindustrien fra PwC.

De digitale musiktjenester har nået et vendepunkt

2013 blev et vendepunkt for de digitale musiktjenester, der oplevede en vækst på hele 34 % i 2013. Den positive udvikling spås til at fortsætte frem mod 2018 med en vækstrate på 10 %, hvor de digitale musiktjenester i Danmark vil omsætte for ca. DKK 800 mio. Det er dog ved live koncerter på fx årets festivaler, at musikbranchen henter langt størstedelen af sine indtægter. Det viser en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.

Sikkerhedsrisikoen ved mobilbetaling bekymrer forbrugerne

85 % af forbrugerne er bekymrede over sikkerhedsrisikoen ved at bruge mobiltelefonen som betalingsmiddel. Skal det gøres mere attraktivt at bruge mobiltelefonen til at betale med, er det derfor vigtigt, at virksomhederne har de fornødne sikkerhedsforanstaltninger på plads. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC.

Vol. 4: Sådan prissætter du softwaretransaktioner

Få overblik over, hvad det kræver at være førende inden for prissætning af softwaretransaktioner med den fjerde og sidste artikel i serien om prissætning af software.

Vol. 2: Prissætning af software - Best practice

Konsekvent prissætning af software er lig med best practice. Få overblik over, hvordan du opnår en mere konsekvent prissætningsmodel i hele virksomheden, der skaber værdi ved at kombinere analyser med formaliserede processer og standarder, med artiklen: ’The future of software pricing excellence: The new state of the art’.

Vol. 3: Prissætning af servicebaseret software

Få overblik over, hvordan du i din softwarevirksomhed enkelt og effektivt kan sælge soft-ware som en service gennem licensbaseret abonnement og maksimere den samlede renta-bilitet med den tredje artikel i artikelserien: ’The future of software pricing excellence: SaaS pricing’.

Vælg den rigtige model for prissætning af software

Skiftet fra salg af software på licens til at være servicebaseret har været en af de mest dramatiske ændringer i softwarebranchen i mange år. Få overblik over, hvordan du i din virksomhed sammensætter den bedste model for prissætning af software med den første artikel i artikelserien: ’The future of software pricing excellence: An introduction’.

Rekordlavt antal børsnoteringer i teknologisektoren i fjerde kvartal af 2012

Sidste kvartal i 2012 var det værste kvartal for børsnoteringer i teknologisektoren siden 2009. Kun 8 teknologivirksomheder blev på globalt plan børsnoteret i det kvartal, hvilket er et fald på 62 % sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, hvor 20 børsnoteringer blev gennemført. Det viser en analyse af børsnoteringer i teknologisektoren af revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Fremtidig succes i tv-industrien

Hvis du vil skabe succes i tv-industrien, så er det følgende faktorer, du i fremtiden skal fokusere på: Plej dialogen, ikke kun produktet. Skab mere værdifuld annoncering gennem samarbejde på tværs af værdikæden. Udnyt potentialet hos kernefans. Respektér forbrugerens privatsfære. Brug de nye måleteknikker og opnå en bedre måling.

Myter og fakta om e-handel

Ledere inden for detail- og dagligvareindustrien oversvømmes dagligt med prognoser om en snarlig fremtid domineret af indkøb via tablets og smartphones, en fortsat tilbagegang for de fysiske forretninger samt den stjernerolle, som de sociale medier indtager hos næste generation af unge forbrugere. Men ifølge en ny undersøgelse fra PwC er dette scenarie ikke lige rundt om hjørnet.